Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Baltė kaip šauniai spalvų perėjimai atlikti thumbup.gif Labai linksma ir miela krikšto dėutė su visais priedais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū pagyrusioms mano servetėlinę smile.gif

Raseleb tavo visos dėžutės labai gražios, ypatingai man patiko paskutinioji paryžietiška wub.gif

Baltė nuostabi krikštadėžė...labai labai thumbup.gif

Dar patiko ,nepamenu kieno, laikrodis su meškinu ir juoda - balta laikrodukas - paprasta, bet man gražu ir šitas spalvų derinys man labai liuks thumbup.gif

O čia mano nauja maža dėžutė "Angeliukas" pirmam dantukui, papuošaliukui ar kitai vaikučio smulkmenėlei smile.gif

user posted image

Matmenys 6,5 x 6 x 4 cm.

Ir dar užsakymas laikrodis, dekoruotas su nuotraukomis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evukke: 20 liepos 2010 - 14:55
Raseleb, thumbup.gif thumbup.gif

auksine, grazu, o jei dar butum ir sonines laikrodzio briauneles pamurzinusi, tai butu super!!!

baltė, puiku!!! thumbup.gif thumbup.gif

evukke, gerai padirbejai!! 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Na darbstuoles ir darbuojates vasara doh.gif , matyt per karscius namie slepiates o ne gamtoje biggrin.gif
Raseleb, visi pristatyti darbeliai labai labai grazus...jau sakyciau esi is to penketuko, kurio darbeliai visada be priekaistu thumbup.gif
auksine, labai patiko laikrodis, ir kiek zinau si servetele nelabai dekinga, todel papildomas 4u.gif uz kruopstuma
balte, nuostabus rinkinukas naujagimiui wub.gif
evukke, labai patiko maza dezute thumbup.gif
ir visom kitom auksarankem po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 20 liepos 2010 - 17:54
Raseleb, norėjau paklaust kaip ta dėžutė atilikta Paris? blush2.gif Kaip taip rastai idomiai servetėlė čia tokia? Kaip jūs taip ir apačią ir šonus gražiai apklijuojat, kad net nesimato dūrimo linijų..? O vidus kaip..? Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
ne nu kaip grazu,visi darbeliai nepriekaistingi wub.gif net nera ka iskirti, grazuoliu daug darbu wub.gif thumbup.gif kokie vaizdai ir paryzius ir varztuku dezute, ir krikstadeze wub.gif be sansu visas isvardinti wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 07 20, 19:40)
Raseleb, norėjau paklaust kaip ta dėžutė atilikta Paris?  blush2.gif Kaip taip rastai idomiai servetėlė čia tokia? Kaip jūs taip ir apačią ir šonus gražiai apklijuojat, kad net nesimato dūrimo linijų..? O vidus kaip..? Būsiu dėkinga 4u.gif

dezutes apacios su sonais rastai nesutampa wink.gif sutampa tik tarp sonu rastai
Atsakyti
evukke, kokia dėžutė fantatiška thumbup.gif thumbup.gif Paveiksliukas nuostabus, kur tokių galima rasti? ax.gif
Visų darbeliai tikrai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evukke @ 2010 07 20, 14:54)

Dar patiko ,nepamenu kieno, laikrodis su meškinu ir juoda - balta laikrodukas - paprasta, bet man gražu ir šitas spalvų derinys man labai liuks  thumbup.gif

O čia mano nauja maža dėžutė "Angeliukas" pirmam dantukui, papuošaliukui ar kitai vaikučio smulkmenėlei smile.gif

aciu, o dezute Tavo labai grazi, man sitas angeliukas toks mielas!

QUOTE(efauto @ 2010 07 20, 16:40)
auksine, grazu, o jei dar butum ir sonines laikrodzio briauneles pamurzinusi, tai butu super!!!

dekui 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 07 20, 17:53)

auksine, labai patiko laikrodis, ir kiek zinau si servetele nelabai dekinga, todel papildomas  4u.gif  uz kruopstuma

aciu!
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 20, 19:46)
evukke, kokia dėžutė fantatiška thumbup.gif  thumbup.gif  Paveiksliukas nuostabus, kur tokių galima rasti? ax.gif
Visų darbeliai tikrai nuostabūs 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai blush2.gif Paveiksliukas is interneto tik ant dangtelio... ir pritapytas, o dezutes sonus visur pripiesiau pati.
Atsakyti
Nuostabūs darbai!!! thumbup.gif
Ne mano jėgoms išvardinti darbus, autores, nesinori rikiuoti eilėn... mirksiukas.gif
Visada labai žaviuosi Raseleb skoningais, subtiliais, paprastais, bet tikrai nuostabiais darbais wub.gif
Bet tai nereiškia, kad ties kitais darbais stabtelėjus, neplaka smarkiau širdis.
Smagu, kad taip... 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na darbstuoles visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pati nuo dekupazo atsitraukus pas jus atbegu akiu pailsinti, groziu paziureti ir vel dirbti biggrin.gif
Atsakyti