Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Kita mama @ 2010 08 03, 15:02)
Jennifer, labai gražu, tik ant didžiosios I taškas nededamas. mirksiukas.gif

Malonu kad patiko, ačiū už pastabėlę, gal ir nesideda, bet aš va uždėjau, dabar nebenugramdysiu, nes jau padovanota. Ką darysi, matyt man taip susišvietė lotuliukas.gif
Dėkoju, campari*, malonu kad kažkas patiko smile.gif
Nagi rodau mergytės kambario baldus ax.gif
Dekoruota žaisladėžė, komoda, kampinės spintelės ir spintos durys, perdažytos visos rankenėlės, kadangi spalva "pjovėsi" ax.gif . Trafaretas pjaustytas mano pačios, pagal užsakovės pateiktą pavyzdį internete ax.gif
Norėjosi kažko lengvo, neperkrauto, tinkamo bet kokio amžiaus mergytei. Tačiau susidūriau su dideliais sunkumais lakuojant tokius didelius paviršius, dar gi šviesius, ko gero pradėjau nekęsti visų pasaulyje esančių pūkelių ir plaukelių, kuriuos turėjau gramdyti po vieną su skalpeliu doh.gif Bet, kaip sakoma, per aspera ad astra biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 03 rugpjūčio 2010 - 16:19
Man nelabai, bet sveikintina, kad imatės didelių darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 03, 16:36)
Man nelabai, bet sveikintina, kad imatės didelių darbų smile.gif

Na, tai kiekvieno skonio reikalas, svarbiausia kad užsakovė taip norėjo ir galutiniu rezultatu liko labai patenkinta. O daugiau, tai kiek žmonių, tiek nuomonių, dėkoju už ją hi.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man gražu thumbup.gif
Atsakyti
Jennifer o čia tai darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tai mėgeja tokių romantiškų spalvų wub.gif Labai gražu wub.gif Norėčiau savo prinsecei tokių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o gal turi vaidelį koks buvo prieš mirksiukas.gif ir kur pirkti tokie baldeliai, gal kas matėte blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pastebėjimą visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2010 08 04, 10:35)
Jennifer o čia tai darbas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš tai mėgeja tokių romantiškų spalvų wub.gif Labai gražu wub.gif Norėčiau savo prinsecei tokių thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o gal turi vaidelį koks buvo prieš mirksiukas.gif ir kur pirkti tokie baldeliai, gal kas matėte blush2.gif

Labai ačiū, mamučiuk, malonu kad patiko ax.gif
O baldeliai daryti pagal užsakymą, atrodė štai taip, tik žaisladėžė jau nudekoruota matosi, bet įkeliu ir nedekoruotos nuotraukytę blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 04 rugpjūčio 2010 - 12:18
QUOTE(L.M.A. @ 2010 07 28, 16:06)
Aciu visoms, kas pastebejo mano sviestuva  4u.gif Galbut ne visoms jis patiko, bet svarbiausia, kad as pati rezultatu likau patenkinta, o sviestuvo savininke dar labiau  biggrin.gif

Jaunatviskas, vasariskas, drasus komplektelis:

kažkas nestandartinio, man patinka mirksiukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 07 23, 09:59)
Sveikutės, na tikrai įspudingas šviestuvas, sutinku su L@n@, vertas prizo drinks_cheers.gif

O aš nešu parodyt dar vieną papuošalinę
Rojaus kampelis

vertas dėmesio wub.gif
Atsakyti
tiek daug gražių darbų, žiūriu jau ir apšvietimo ir baldų pramonę dekupažu "paimsit" 4u.gif
o čia mano dėžutė, seniai ką berodžiau, bet nereiškia, kad nieko nedarau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mamaka nuostabi dezute wub.gif labai graiai daderinti sonai ir dugnas thumbup.gif

Jennifer ,graziai ispuosei baldelius thumbup.gif wub.gif .....jei tureciau mergyte tokiu irgi noreciau

Atsakyti
O man baldeliai labai fainuciai ir mieli, tie drugeliai, taip lengvai atrodo, super! neperkrauta, grazu 4u.gif o darbeliu tikiu kad turejai ojoj kiek! saunuole wink.gif
Atsakyti
efauto, labai patiko tavo dezute ypac suzavejo sonu spalva...ir faktura atrodo idomi, tikrai kaip kokia medziaga ar net oda thumbup.gif
L.M.A. auskariukai superiniai, noreciau tokiu rolleyes.gif
Jeniffer, man labiausiai patiko zvakydes wub.gif
MamaKa, niu labai grazi dezute bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti