Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(gaga* @ 2010 07 29, 10:59)
Lachese, fantastika kaip grazu  wub.gif
Aurelija ma, turiu klausimuka  ax.gif , kokiu principu yra padaryti uzrasai ant pakabeliu?? as spausdinu ant popieriaus ir klijuoju, bet tada labai matosi  unsure.gif gal yra kokia paslaptis ???

cia deginta mirksiukas.gif galima kaip ir minejo uzrasyti su markeriuku mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus ir patarimus 4u.gif tuomet dar keli klausimukai unsure.gif
jei su markeriu rasyt, tai pries lakavima taip???
o jei ant serveteles spausdint, tai det visus jos sluoksnius ar tik viena?? ir tikriausiai reikia klijuoti servetele ant paprasto lapo? ar taip as suprantu? ar yra kuri bandzius toki buda?? printeris sveikas liko?? lotuliukas.gif maniskis kartais labai oziuojasi... nu ir paberiau klausimu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 30 liepos 2010 - 10:40
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 07 29, 20:27)
cia deginta  mirksiukas.gif galima kaip ir minejo uzrasyti su markeriuku  mirksiukas.gif

O gal galetumete papasakoti, kaip deginti? ax.gif Su kuo?
Atsakyti
Yra visa tema apie deginima smile.gif

http://www.supermama...;#entry38982487
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 30 liepos 2010 - 16:57
Dziuga+ grazus padeklas, sendinimas tiesiog super thumbup.gif tik man biski per tamsios spalvos prie tokio paveiksliuko blush2.gif bet sauniai padirbeta, ir paauksuota vietom, liuks wink.gif

lachese krikstadeze labai fainute, originali, super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 31 liepos 2010 - 08:57
balte, paskutinieji darbeliai labai grazus! thumbup.gif
sobieska, grazu!!
aurelija_ma, sauniai padirbejai!!
bus_ka, thumbup.gif
L.M.A., grazu!!
Lachesė, labai grazu!! thumbup.gif

as senai ka berodziau, tai pagaliau rodausi blush2.gif nesu labai patenkinta savo darbu, bet jau baaaisiai knietejo kazka padaryti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

servetele, dazai, virsus perpiestas, sendinimas, ryzinis popierius.
Atsakyti
efauto aciukas, grazi dezute, paprastute, faina, man ta servetele jau senai uz akiu uzkliuvus biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai graži, skoninga dėžutė, efauto wub.gif O kokį dvikomponentį naudojai? Gražus skilimas labai. Dabar domiuosi ir svarstau kokį dvikomponentį laką pirkti ax.gif
Atsakyti
aurelija, dekoju wink.gif
-Gabriele-, ačiū smile.gif naudojau stamperijos crackle medium.
Atsakyti
na efauto kaip matau ne man vienai yra reikalu isaguti vienoda,tolygu skilima viso pavirsiaus su dvikomponenciu wink.gif paprasta, bet sauni dezute 4u.gif
Atsakyti
aciu, campari, bet as ir nenorejau vientiso skilimo wink.gif
Atsakyti
Efauto - liuks thumbup.gif Laaabai grazu man - ir servetyte sita, ir skilimas grazu, kad nevienoda - naturaliau. 4u.gif
Atsakyti