Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Biškis ne visai į tema blush2.gif Sakykit, o kur perkat kutelius knygų skirtukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 08 08, 08:58)
Biškis ne visai į tema blush2.gif Sakykit, o kur perkat kutelius knygų skirtukams g.gif

pasidarpm. Taip pigiausia, nes siuvimo priedu parduotuvese kaina nereali
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 08, 13:19)
pasidarpm. Taip pigiausia, nes siuvimo priedu parduotuvese kaina nereali

Dėkui už atsakymą, kaip tik radau išsamią pamokėlę, kaip pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Laba mergaites.
Prisiskaiciau kad jus didesnes serveteles su lygintuvu islyginat. tai pirma priklijuojat kai isdziuna tada su lygintuvu rauksleles islyginant, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
nepatingekit ir paskaitykit temele dekupazo skyriuje dideliu motyvu priklijavimo budai, ten rasit daugiau ir issamios info 4u.gif sitoj temelej rodomi tik pagaminti darbeliai smile.gif
Atsakyti
laikrodukas " Mikė ir draugai"
user posted image
Atsakyti
rug ggele, labai fainas laikrodukas wub.gif cia servetele ar spausdintas paveiksliukas? labai jau patiko motyvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 08 09, 10:17)
rug ggele, labai fainas laikrodukas  wub.gif  cia servetele ar spausdintas paveiksliukas? labai jau patiko motyvas  mirksiukas.gif

aciu BIRUSIA, cia iskirptas paveiksliukas is zurnalo "Mike Pukuotukas" kuri skaito mano berniukai biggrin.gif
Atsakyti
rug_gele labai saunus ir linskmas laikrodukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 08 09, 10:13)
laikrodukas " Mikė ir draugai"

ir man labai patiko laikrodukas ..labai labai jau smagus paveikslelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rug_gele, labai mielas darbas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
seniai besirodžiau, bet temą visada seku ir džiaugiuosi gausėjančiu mūsų buriu o dar labiau džiugina nuostabūs darbeliai 4u.gif 4u.gif
vasara daugelis atostogauja, tai aš atsinešu savo darbelį jums parodyti ax.gif
Keturių dalių arbatinė "Žalioji arbata"

user posted image

user posted image
Atsakyti