Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Radau visą dekupažo temutę tai nusprendžiau parodyti savo naujausią darbelį. Kadangi dukrytė labai norėjo lėlių namo tai abu su vyru pasistengėm ir padovanojom 4u.gif Jis sukalė patį namą o aš dekupavau, rezultatas gavosi toks mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
rug-gile, mielas laikrodukas
Kandi moderni arbatinė, gražu
gurma lėlių namas, ką gi kągi net su balkonu, super
Atsakyti
LABAI LABAI MIELAS NAMUKAS wub.gif thumbup.gif
TAIP PAT PATIKO ARBATINE 4u.gif
Atsakyti
Mano naujausa dėžutė:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Leliu namas wub.gif Labai brangi ir grazi isejo dovanele dukrai, saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2010 08 10, 16:45)
Radau visą dekupažo temutę tai nusprendžiau parodyti savo naujausią darbelį. Kadangi dukrytė labai norėjo lėlių namo tai abu su vyru pasistengėm ir padovanojom  4u.gif  Jis sukalė patį namą o aš dekupavau, rezultatas gavosi toks  mirksiukas.gif
user posted image

Labai mielas namelis. Tiek mamyte, tiek tevelis saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Koks šaunus namukas. Tėčiui didžiausi pagyrimai....na ne kiekvienas tėtis imtusi tokių darbų mirksiukas.gif
Atsakyti
vauuuu ,koks namelis thumbup.gif saunuoliai teveliai wub.gif
Atsakyti
MamaKa, kvartetas, ačiū už gražų žodelį 4u.gif 4u.gif arbatinė buvo daryta jaunuoliui blush2.gif tad ir norėjosi parodyti kam tas daiktas konkrečiai bus reikalingas bigsmile.gif na kad ten arbata susidėtu o ne varžtelius bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 08 11, 08:35)

super bigsmile.gif
Atsakyti
gurma tavo lėlių namelis nuostabus wub.gif thumbup.gif
Sobieskos mėlynumai kaip visada thumbup.gif Ir pačią foto norėčiau labai pagirti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti