Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Meskucio sonai dazyti oranziniai ir taskuota kremine spalva 4u.gif labai dziaugiuosi jei atrodo kaip servetele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 08 13, 07:42)
Dezute "Meskute"

labai suderintos spalvos ir raštai biggrin.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mano pirmas prisviles blynas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus blynas ir neatrodo prisvilęs smile.gif
Atsakyti
babmbooce, o kodėl prisvilęs? Gal vidų tik padažyčiau ar, dar geriau, pabeicuočiau.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 08 15, 22:54)
sveikutes  4u.gif

mano pirmas prisviles blynas  blush2.gif

user posted image

o man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
visai neprisvilo mirksiukas.gif
Atsakyti
bambooce grazus darbelis, tik viduje dar siulyciau krastukus apdazyti, na juosteles tas, kad isiremintu kokia nors spalva: alyvine, melyna, raudona, zalia, manau butu graziau wink.gif nes dabar man kazko truksta 4u.gif
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika, Varle123, Edelveis - aciu 4u.gif

QUOTE(Kita mama @ 2010 08 16, 06:43)
babmbooce, o kodėl prisvilęs? Gal vidų tik padažyčiau ar, dar geriau, pabeicuočiau.

vidus yra nudazytas dramblio kaulo spalva blush2.gif

QUOTE(campari* @ 2010 08 16, 09:49)
bambooce grazus darbelis, tik viduje dar siulyciau krastukus apdazyti, na juosteles tas, kad isiremintu kokia nors spalva: alyvine, melyna, raudona, zalia, manau butu graziau wink.gif nes dabar man kazko truksta 4u.gif

labai bijau dazyti spalvomis, nes jau sugadinau ne viena darbeli neatitaikydama spalvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 16 rugpjūčio 2010 - 11:08
Is pradziu visom baisu, bet nepamirsk kad dekupaze nieko nera nepataisomo wink.gif visada gali ant virsaus uzdazyti kita spalva, arba nusveisti ir dazyti per naujo sviesia spalva 4u.gif kol rasi tau paciai tinkanti ir patinkanti spalvu derini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 08 15, 22:54)
sveikutes  4u.gif

mano pirmas prisviles blynas  blush2.gif

Nei cia prisviles, nei ka. Saunus darbas 4u.gif
Atsakyti
Imetu naujausio darbelio foto, greituoju budu biggrin.gif vienas is darbeliu is mano ZEBRA serijos bigsmile.gif medine lekste.

user posted image
Atsakyti