Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Versus* -kokia graži "Vaisinė arbata" wub.gif
Sobieska- suoliukas jau toks berniukiškas wub.gif
Campari- na tikrai mažai mergaitei- taip nerūpestingą vaikystę primena
Atsakyti
Mildute6, kita mama aciu jums uz grazius zodzius wub.gif

Rodausi su dar vienu uzsakymeliu is PINK serijos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 12 rugpjūčio 2010 - 15:27
campari* fainuolis paskutinis rinkinukas 4u.gif ...O KAZKAS SAKE , KAD NEMEGSTA ROZINES SPALVOS

Negaliu nepagirt versus* KARAMELINES ARBATOS...varo mergina savam stiliuj thumbup.gif

Dar karteli dekavoju visoms paminejusioms zodi "suoliukas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 12 rugpjūčio 2010 - 15:39
QUOTE(versus* @ 2010 08 12, 10:16)
ir naujesnis motyvas iš interneto:
"Vaisinė arbata"

labai grazi 4u.gif
Atsakyti
campari* , koks mielas rinkinukas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska del PINK spalvos, tai pati zinai kaip buna... kaip reikia taip darai, cia turbut nespjauk i vandeni nes teks gerti ir daug kartu... biggrin.gif o seip reikejo kazka panasaus mazai princesytei panasaus i hello kitty rolleyes.gif
Atsakyti
O cia siek tiek sviezienos biggrin.gif
Dezute "Laiskai Jam"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 12 rugpjūčio 2010 - 21:46
Ačiū dar karterį visoms paminėjusioms gražiu žodeliu manąja arbatinę 4u.gif jaunuoliui kuriam buvo daromas šis darbelis irgi labai patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dezute "Meskute"

user posted image
Atsakyti
camapri* niu pavarai biggrin.gif man visi tavo paskutiiai darbeliai patiko, kiekvienas savaip mielas wub.gif man ir Hello Kity po dukros gimimo pradejo patikti ax.gif ir "Laiskai jam" patiko, graziai padirbeta su spalvomis, i meskenas labai jau mielas 4u.gif
labai aptiko versus* dabeliai, sobieskos suoliukas labai mielas bet ir Rug geles ne ka blogesnis man pasirode wub.gif
Gurma, paliko isudi tavo leliu namelis, daug darbo ir vyras idejo ir tu, matosi, kad padarytas su didele meile thumbup.gif
Atsakyti
biriusa aciu labai uz grazu zodi, labai silta ant sirdeles paliko wub.gif o paskutine oranzine dezute su meskiu, realiai ryskiai oranzine, o nuotraukose nutamsejus kazkokia atrodo doh.gif
Atsakyti
Campari, Katinėlis ir Meškutis tokios teisingos dailios dėžytės. biggrin.gif Nu, o Laiškai Jam, nors ir ne mano skonio, bet.... nu šakės, ir kaip tu taip moki..... 4u.gif
O to Meškučio šonai čia sevetėlė klijuota, ar rankytėm taškavai?
Atsakyti