Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(campari* @ 2010 09 03, 18:02)
sobieska labai grazu  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif ...galvoju kazka turiu tau pasakyt...gi zebro tesinukas labai grazus...tesk, nesustok...ta tema tau gan neblogai sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsakymas 5-u vestuviu metiniu proga 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska, thumbup.gif spalvų,reljefų ir raštų derinys puikus trio
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 09 03, 22:14)
Sobieska,  thumbup.gif spalvų,reljefų ir raštų derinys puikus trio

Aciu 4u.gif ...stengiausi...buvo ka veikt biggrin.gif

Campari*...nu ir tempai tavo...padeklas tikrai , kad bus puiki dovanele thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, dezute vynui nuostabi wub.gif
Atsakyti
bus ka komodos forma nematyta liuks,įdomi mirksiukas.gif

Avijacija dėžutė savitai bigsmile.gif

Campari su zebriukų serija pribaigsi doh.gif thumbup.gif ,akyse man vis stovi ypač lėkštė ta wub.gif doh.gif ,padėklas gražus,vien motyvas puošia kaip wub.gif

sobieska taip sudėtingai atrodo atliktas thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 04 rugsėjo 2010 - 08:36

RUDENEJANT PASIPILA GRYBAI... biggrin.gif TASKUOTI TASKUOTI

user posted image
Atsakyti
Ingusia31, labai faina dezute wub.gif rysku, suderinta, atlikimas irgi thumbup.gif ner prie ko prisikabint lotuliukas.gif
Atsakyti
SOBIESKA labai grazi vynine 4u.gif idomiai, neiprastai atlikta, grazu...
INGUSIA grazi deze 4u.gif as ir turiu tokia servetele ir vis mastau kur panaudoti g.gif didelis tie grybai ne visur telpa...

as ir tup paciu pasirodau uzsakymukas krikstadeze berniukui, viduje nieko nedariau, nes uzsakove dar nezino kada krikstynos, kokia nuotrauka nores deti, tai sutarem, kad viduj veliau padarysiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 04 rugsėjo 2010 - 22:36
Ieškau,kas nebrangiai dekupažuotų (nedaug,be viso baldelių dažymo)naujus nedidelius vaikiškus baldelius dvimetei mergytei-staliuką ir kėdutę iš pušies.Patogiausia Vilniuje.Laukčiau pasiūlymų su galimais pavyzdžiais,apytikrėmis kainomis į el.paštą giedres7@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 09 03, 20:34)
Uzsakymas 5-u vestuviu metiniu proga  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2010 09 04, 09:35)
Campari su zebriukų serija pribaigsi  doh.gif  thumbup.gif ,akyse man vis stovi ypač lėkštė ta  wub.gif  doh.gif ,padėklas gražus,vien motyvas puošia kaip  wub.gif

Dowi, tai pasidaryt gali ant stiklines lekstes atvirskiniu budu zebrine lekste jei medines tokios nerastum wink.gif o panasiu gerai paieskojus gal ir galim butu rasti 4u.gif na dziaugiuosi kad patinka biggrin.gif nes ir man paciai grazu!

Papildyta:
Avijacja labai grazi jaunuju dezute thumbup.gif

Ingusia man patiko grybuku dezute bigsmile.gif niekur sitos servetkos neuzmatau nusipirkti tongue.gif

Cia kad matytusi... jog jis paskeldejes, dariau matini, paskeldejusi, toki SENA smile.gif nes blizgus labas ant juodo nesiziuri visiskai, o pusiau mat/blizg. deja neturiu kol kas 4u.gif

user posted image

O cia darvienas UZSAKYMAS - Lekstute deti pinigeliams/grazai parduotuveje.

user posted image
Atsakyti