Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Nu ir prabanga dvelkia iš tos "gerų daiktų krautuvėlės", pažvelgus į šią lėkštelę... Klasika: juoda, auksinė, gražus šriftas. Dažnai atkreipiu dėmesį, kad galėtų parduotuvės pasidaryti kažką panašaus - juk tai paskutinis įspūdis išėjus iš parduotuvės, jei, žinoma, perki ką nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Anile, seip spalvytes derintos prie logotipo spalvu ir gyvai jos yra tamsiai tamsiai ruda su vario spalvyte 4u.gif nes logotipo fonas rudas su bordo ar pan smile.gif na aciu uz grazius zodziu labai smagu, kai palieka ispudi, o smagiausia kad tai buvo uzsakymas/dovana ir labai patiko parduotuves seiminikei smile.gif
Atsakyti
Ingusia31, rug_gele,campari*...man patiko viskas ka parodet...va 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atrodo smulkmena, bet pasedet tai reikejo doh.gif

user posted image
Atsakyti
sobieska kokie fainuoliai segtukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 09 05, 20:39)
sobieska kokie fainuoliai segtukai  wub.gif

Aciu 4u.gif ...cia ne segtukai, o "segtai" biggrin.gif jie perpus didesni nei , kad mums yprasti...todel ant ju tilpo diiiiiideles taskuotos, taskuotos boruzeles... biggrin.gif
Atsakyti
superiniai thumbup.gif
aš irgi tokio noriu blush2.gif

taip čia visi "segtai" turbut pačiai būtų galima su jais prisisegti prie skalbinių virvės lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska, segtukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
isdykele, Dowė*...aciuuu 4u.gif 4u.gif , kazkaip mazai tikejausi, kad jie bus pastebeti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(less candles @ 2010 09 06, 00:16)
Daugiau tokių užsakovų ir auksarankių darbštuolių ir mūsų parduotuvėlės bus labai gražios ir pilnos pirkėjų, labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ech...jei tik nuo to priklausytu pirkeju lankomumas vienose ar kitose parduotuvelese... biggrin.gif ...taciau sutinku, padekliukas traukiantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(less candles @ 2010 09 06, 00:16)
Daugiau tokių užsakovų ir auksarankių darbštuolių ir mūsų parduotuvėlės bus labai gražios ir pilnos pirkėjų, labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu less candles, sobieska wink.gif smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 06 rugsėjo 2010 - 09:01
QUOTE(campari* @ 2010 09 05, 09:53)
Dowi, tai pasidaryt gali ant stiklines lekstes atvirskiniu budu zebrine lekste jei medines tokios nerastum wink.gif o panasiu gerai paieskojus gal ir galim butu rasti  4u.gif na dziaugiuosi kad patinka biggrin.gif nes ir man paciai grazu!

tikiuosi rasti biggrin.gif rolleyes.gif ,nes man tos lėkštės forma vien labai wub.gif ,ant stiklo ne tas būtų vis tiek ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Papuošalų dėžė mergaitei :
"Gėlėta fėjų pasaka" 30x20,5x12 cm :
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 09 06, 11:51)
Papuošalų dėžė mergaitei :

ypatinga dėžutė wub.gif
Atsakyti