Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

bus_ka, labai prabangi komodele bigsmile.gif man si servetele labai patinka, laikau ja kam nors ipatingam thumbup.gif
Atsakyti
Versus, noustabus darbas. O kodėl tiek vargtas?
Atsakyti
bus ka nematyta, grazu thumbup.gif kas cia per popieriukas?? 4u.gif

versus sitos sonines/rastu serveteles motyvai auksiniai lygtais, taip? smile.gif speju kad todel turetu buti isvargta juos prigesinant... 4u.gif jei klystu pataisyk mane biggrin.gif
Atsakyti
Efauto, Biriusa, Campari 4u.gif ačiu smile.gif
Campari, čia servetėlė aplink, o nuotraukos spausdintos, taigi, darbelio irgi nemažai buvo viską sukomponuot doh.gif
Biriusa, o aš nesaugau servetėlių, nes bijau, kad visus namus užkrausiu doh.gif , tad kuo greičiau jomis atsikratau, kad vietą naujoms atsilaisvintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 07 02, 09:34)

labai patiko evukkes krikštadėžė ,- tokia švelni, gražiai pritapyta  wub.gif

rodau savo paskutį vargtą -išvargtą darbą...
Vestuvinis komplektas "Balta akimirka"
Dėžutė, svečių knyga, rėmeliai, ir skirtukas:

Aciu versus, man taip pat labai patiko vestuvinis rinkinukas, daug darbelio ideta, taip kruopsciai, tvarkinagai...super 4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 07 03, 07:40)

Retro vaikystė

Labai labai grazu, matosi kiek daug darbo cia ideta, jau vien dekupazinti sita dezute su stalciukais ka reiskia, o dar nuotraukos ikomponuotos tarp serveteliu, nu labai labai, negaliu atsiziuret thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiški darbai... Tikrai nuostabūs..... Net nerandu tinkamų žodžių pagirti...
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 07 03, 08:40)
Parodysiu ir aš paskutinį darbą:
Retro vaikystė

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 04 liepos 2010 - 23:35
Rodausi ir as su savo uzsakymeliu mazai mergytei 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
campari*, laaabai grazi dezute smile.gif vidus irgi super!! (tik galvoju, kad gal reikejo deti oranzini filca) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai, šaunuolė!! biggrin.gif Mergytė tikrai apsidžiaugs thumbup.gif
Nu bet kaip jūs tas servetėles taip tobulai lygiai, nei vienos raukšlelės priklijuojat mastau.gif Ar čia dekupažo popierius klijuotas ant šitos?
Atsakyti
Nea cia servetele 4u.gif norejau deti oranzini filca, bet labai skubiai reikejo, o namie kur turejau oranzini per ryskus rekiantis buvo, jei buciau ji dejus butu labai nubranlkes dezutes oranzinumas ir toks murzinas pasidares doh.gif tai cia kaip sakant is bedos tas baltas doh.gif nors man ir oranzinis graziau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai nuotaikinga dezulyte ax.gif
Atsakyti