Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

puiku, zydraake !!!! labai grazu smile.gif
Atsakyti
Kol nepraejo noras, pasirodysiu smile.gif

**********UNIVERSAL********

Tiek JAM,tiek JAI...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zydraake, smagus fainas kompletukas thumbup.gif
Sobieska,grazus neperkrautas romantiskas kompletukas, ryskiai uzsakymas vedybu metinems cool.gif
Atsakyti
Zydraake labai fainas, linksmas vaikiskas komplektukas thumbup.gif nematyta seretele, graziai pasendinta wink.gif

sobieska nu nerealiai wub.gif sauniai kompu padirbeta, suani kompozicija thumbup.gif nu labai grazu, skoninga, ai uzteks cia liaupsiu a tai nosi uzriesi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
o cia kai as nedekupazinu... blush2.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
puiku, campari*!!! 4u.gif

sobieska, sauniai padirbejai!! wink.gif
Atsakyti
Žydraakė, koks fainuolis komplektukas 4u.gif
Sobieska, na koks nuotaikingas darbas, o jau su fotošopu kiek padirbėta cool.gif Puiki dovana bus 4u.gif
Atsakyti
Kaip tylu čia... vasara... smile.gif
aš kažkaip ant išeiginių užtaikau su pasirodymais biggrin.gif
Taigi, noriu pasirodyt su tapytu dekupažu ir parodysiu du variantus, tarpinį ir galutinį. Jie abudu man prie širdies, todėl rodau ir tą ir tą.
Kaip galėjo būt:
Susimąstymas
user posted image
Galutinis variantas:
Romantikė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bus_ka nuostabus darbelis!! Man antras variantas wub.gif O moters kūną pati piešei?
Atsakyti
bus_ka, wub.gif thumbup.gif thumbup.gif (tik apatinej kairej foto, perejimas nuo aguonos ziedo i fona, atrodo perryskus, gal cia foto kalte? g.gif )
Atsakyti
Gabrielė, Efauto, 4u.gif 4u.gif ačiu, ilgai dailinau šį darbą.
moteris ir gėlės-dekupažas, kaip tyčia nerandu dailininko pavardės, kuris nutapė šią romantiškąją gražuolę. blush2.gif Pati pastebėjau, kad nuotraukoj toks ryškus perėjimas, natūroj to nėra smile.gif nežinau kas čia per išdaiga blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,pasirodau ir aš patį didžiausią savo darbelį-krikštadėžę sūnaus krikštynoms.Aišku ji labai elementari,pagal mano menkas žinias-be jokių pritapymų,šešėliavimų ir pan. Foto kokybė prastoka blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti