Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Bus_ka man patiko abu variantai, su pirmu ornamentu irgi buvo galima ivairiausiu eksperimentu padaryt, vnz.graziai su spalvom sudirbai, o tu...norejai mergina specialiai spalvose paskandinti ax.gif , as tai buciau ja tamsesnemis spalvomis apvedziojusi ,tskant iskelusi i erdve.
Grazios, tvarkingos ir kitos dezutes, bet smarkiai ju negirsiu...nu lipdukinis darbas nera man prie sirdies rolleyes.gif
Atsakyti
Tyliai žiūriu darbus ir vis džiaugiuos, kokie jie puikūs 4u.gif
Žinoma, vieni palieka didesnį įspūdį, kiti mažesnį, bet, sutikite, bet kuriam ineto platybių forumui lietuvaitės lengvai kruopų šitąjį anąjį... mirksiukas.gif bigsmile.gif wub.gif
"Romantikė" labiau patiktų aguoninė su smulkesnėm aguonom... ax.gif
Iš pastarųjų darbelių tikrai vaikiškais prisiminimais alsuoja Chera balvonėliai. Labai simpatiški.
Dėl lipdukų...Pritariu sobieskai, bet...Kartais, jei priemonių arsenale nėra nei degintuvo, nei permanentinio markerio, nei laibo teptukėlio, nei kaligrafijai išlavintos rankos ir tinka aukso-sidabro raidelės, tai kodėl gi ne?
Beje, beje...Toje parduotuvėlėje, kur šalia Vilniaus gatvės mirksiukas.gif rolleyes.gif , turime ir baltų raidelių (tik didžiųjų), o vilnietės visų turimų gali užsisakyti inetu (jei tokia mano šneka neleistina čia, einu ir klaupiuos kampe ant žirnių blush2.gif ).
Beje, kartais, kai reikia teksto, galima lipdukų raideles nudažyti darbeliui tinkama spalva akrilu, tik tada jas išimti iš bendro lapelio ir klijuoti. Tiesa, čia yra šiokių tokių niuansų (akrilą reikia kokiu smaigeliu paskui palyginti krašteliuose), tačiau, jei labai reikia, visai gražiai taip galima "užrašyti" mirksiukas.gif
Dėl sendinimo...Kuo toliau, tuo labiau jo nesinori arba jei ir sendinasi, tai labiau pamurzinant...(kuo ilgiau gyveni, tuo mažiau sendinimai traukia, o murzinasi vis daugiau... biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 11 liepos 2010 - 20:14
O gražiai ir lygiai parašyti galima norimą tekstą, norimu dydžiu atsispausdinti kompiuteriu ir paskui su kalke perkelti ten kur reikia rolleyes.gif Paskui tik apdailinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 11 liepos 2010 - 20:32
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 11, 21:31)
O gražiai ir lygiai parašyti galima norimą tekstą, norimu dydžiu atsispausdinti kompiuteriu ir paskui su kalke perkelti ten kur reikia rolleyes.gif Paskui tik apdailinti.

bigsmile.gif oho kas cia per budas? pirma karta girdziu - prasom placiau g.gif o tai raides neissilieja lakuojant ?p.s. kazkada bandziau ant pakabos graziai varda uzrasyti - kai sukreivazojau, tai daugiau nebenoriu darbu gadinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif I daiktadeziu tema:
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, tavo toks smagus šis darbas-berniukiškas, linksmas ir to traukinuko idėja thumbup.gif
Biriusa, Sobieska, Bite, ačiu už pastabas ir paminėjimą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, grazi deze wink.gif gal vidus atrodo tamsokas, o siaip viskas puiku!
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 11, 21:31)

Apie šį būdą yra parašyta berods paskutiniam dekupažo žurnalo numeryje.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 07 12, 12:19)
Apie šį būdą yra parašyta berods paskutiniam dekupažo žurnalo numeryje.

Aš galiu nuskanuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gabriele- @ 2010 07 12, 14:56)
Aš galiu nuskanuot mirksiukas.gif

butu labai labai didelis aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena..aš ką tik prisijungiau prie jūsų...visi darbai ispudingi...ne turiu žodžiu koks grožis..aš irgi turiu kai kokiu darbeliu ir noriu jums parodyti

user posted image

user posted image[/IMG]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karELEvNA: 12 liepos 2010 - 14:35
4u.gif 4u.gif 4u.gif Visoms menininkems po balioneli, visu darbeliai puikus. Parodysiu ir savo darbeli blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti