QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 20, 14:15)
sveiki,
aš dar visai jaunutė bet pilvukas ir rinkės iš šonų neduoda ramybės,o tuo labiau vasara artėja,drabužių vis mažiau ant kūno bus o vaizdelis bus nekoks

galvoju reikia prieš vasarą riebaliukų atsikratyt, bet kaip trūksta to pasiryžimo taip trūksta

kelis kartus nusiteikiau sportuot rimtai tai praeidavo kelios dienos ir vėl...tinginiavimai

jau dabar kai vaikinas išvažiavo į užsienį tai pažadėjau kad kai grįš tai pamatys sportišką mergyčka o ne lašinukų pančius

tai lyg ir motyvaciją turiu
Hehe, mano draugas irgi išvažiavo į užsienį (padirbėti), o aš iškart surezgiau planą, kaip numesiu svorio iki jam grįžtant

O jis pasirodo irgi tokį patį planą turėjo ir paskatinimui paliko pinigėlių trijų mėnesių abonementui sporto klube, esančiame prie pat namų (neidavau į jį, nes atrodydavo brangu)

Apsidžiaugiau, nes sportuoti jau man tikrai reikia (ne tiek dėl jo, kiek dėl savęs), bet ir tai kaupiausi gerą mėnesį ar pusantro kol pasiryžau

O va nuo šios savaitės pradėjau ir kolkas taip patiko ir įtraukė, kad atrodo galėčiau eiti kasdien, jei ne kiti įsipareigojimai ir veiklos

Labai labai tikiuosi išlaikyti šį užsidegimą ilgam
O jei grįžtant prie pagrindinės forumo temos - pilvuko, tai turiu porą pastebėjimų. Prisimenu, kad vaikystėje (1-6 klasė) jis man pūpsodavo, nors pati buvau tikrai lieknutė. Apsimaudavau suknelę, o jis būdavo toks atsikišęs balionėlis, mama nuolat gėdindavo - sakydavo įtrauk, negražu... O vėliau jis dingo, paauglystėje turėjau superinį pilvuką, kurios ne viena draugė pavydėjo. Kiek pamenu tą laikotarpį buvau nenustygstanti vietoje: ilgi pasivaikščiojimai vakarais gamtoje, kasdieninis važinėjimasis dviračiais, vasarą- intensyvus plaukiojimas tvenkinyje, šokiai pokiai namuose kai niekas nemato, aerobika ir pan. Ir viskas būdavo taip malonu ir natūralu, namie nesedėdavau

... Deja tokias sąlygas susigrąžinti būtų sunku... Išsikrausčius į didmestį, pamažu nusėdau ant sofos (telikas, pc) ir per kelerius metus taip išsipūčiau, kad gėda jau ir į veidrodį pažiūrėt

Ir pilvukas sugrįžo, toks pats išsipūtęs kaip ir vaikystėj, tik šį kartą jau ir su papildomais riebalais