Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(**Luka** @ 2010 09 04, 21:42)
Iskilo klausimas  4u.gif
Kodel si populiaru megztuka merginos pardavineja?  ax.gif Kazkas su juo negerai?

http://www.victorias...name=vsdWrapper

man irgi toks klausimas iskilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 09 04, 23:26)
man irgi toks klausimas iskilo  blush2.gif

Labas, Aniliuk, aš irgi kaip tik dėl to čia įlindau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2010 09 04, 11:27)
sveikutes, ateinu ir as pas jus patarimo  4u.gif
kazi kaip si suknyte, ar gerai nesiojasi? ir tas liurekso siulas labai blizgus ar nelabai?  4u.gif  gal kas realiai galit pafotkinti kaip ji atrodo?  4u.gif

Siulas neblizgus visai. Del nesiojimosi nepasakysiu, nes as ja grazinau atgal i VS. Imetu foto kaip melyna atrodo - man nepatiko jos kritimas: nei aptempta, nei laisva. Ir rodos man ilgis kazkuo jos kliuvo - lyg ir jauciasi, kad ne vietoj stovi, nors esu tik 1,67m ugio.
user posted image
user posted image

QUOTE(**Luka** @ 2010 09 04, 20:42)
Iskilo klausimas  4u.gif
Kodel si populiaru megztuka merginos pardavineja?  ax.gif Kazkas su juo negerai?

Nezinau kodel kitos ji pardavineja - gal ju reiketu klaust. wink.gif O gal cia tarpininkes/perpardavinetojos juos pardavineja, kad labai populiarus pasidares (tai ir pasiula didele). Sita as irgi turejau parsisiuntus, bet nepasilikau - man nepatiko kaip jis atrode, surisimas nepatogus/negrazus (jei pvz viena mazga nugaroje rist, tai atsirisa/atlaisveja, nesilaiko graziai, du mazgai jau per daug + negraziai po kokia striuke atrodo, kiti surisimo budai tarkim is priekio graziai, gale nelabai arba siaip surisi graziai, bet nesilaiko taip visalaik, judant (o ypac po kitais rubais) tuo labiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 rugsėjo 2010 - 00:32
Iskilo klausimas  4u.gif

As toki turiu, kaip ir viskas gerai su juo, tik pati medziaga plonoka, gal net skystoka pavadinciau. Ir, bent jau man, sunkiai sekasi, suristi graziai kai nuotraukose.
Atsakyti
Iskilo klausimas  4u.gif

Aš jį kuo puikiausiai nešioju ir jau mąstau dar pasiimti kitos spalvos thumbup.gif Patogus, malonus ant kūno, gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Na bet ziuriu visoms skirtingai smile.gif O ji imanoma nesioti su dirzeliu?
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2010 09 04, 21:42)
Iskilo klausimas  4u.gif

Turiu du, skirtingų spalvų, esu labai petenkinta. Pati su dirželiu niekada nebandžiau juostis, bet, manau, tikrai neblogai atrodytų. ax.gif Rišimo būdų pavyzdyje yra toks variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 05 rugsėjo 2010 - 15:25
Mergaites, pasakykit, kokio dydzio paltukas tiktu su 91cm per krutine g.gif Kalbu butent apie Via paltukus smile.gif
Atsakyti
savita1, sakyciau 4 arba 6 (turiu 2 via paltukus). Siaip 4, nebent 6 jei platus peciai, kaip tarkim pas mane,t.y. maza krutine, bet platus peciai tada gal gi 6....Mano ties krutine ~91-92cm...
Papildyta:
QUOTE(kioske @ 2010 09 04, 10:27)
sveikutes, ateinu ir as pas jus patarimo  4u.gif
kazi kaip si suknyte, ar gerai nesiojasi? ir tas liurekso siulas labai blizgus ar nelabai?  4u.gif  gal kas realiai galit pafotkinti kaip ji atrodo?  4u.gif
user posted image

nezinau kaip kt. spalvu sukneles, bet as turejau butent tokios spalvos su aukso siuleliu. Devejau 1 karta, paskui pardaviau.... Siaip smagi suknele, l. silta, pagal sudeti sakyciau irgi liux, bet va tas blizgutis man ir nepatiko...Nu kaip paziuresi, grazu siaip , bet tokia kasdienai netinka, progai kazkokiai nebent, bet velgi lyg per paprasta...Pasiziurejau turiu dar likusia foto, bet ta kurioje labiausiai tas blizgutis matosi nebera...Tad jei domins butent tokios spalvos reali foto - rasyk.
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2010 09 05, 12:07)
Na bet ziuriu visoms skirtingai  smile.gif O ji imanoma nesioti su dirzeliu?

Man atrodo nelabai, nes tik priekyje tie ilgi galai, nugaroje jis trumpas, tai nesilaikytu dirzelis (na ir siaip man jis nesuristas be rysio su tais galais atrodo, nes jie labai ilgi). ax.gif Imetu realia foto:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vijone @ 2010 09 05, 20:57)
nezinau kaip kt. spalvu sukneles, bet as turejau butent tokios spalvos su aukso siuleliu.

Tamsi melyna be jokio blizgaus siulo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 09 05, 18:35)
Mergaites, pasakykit, kokio dydzio paltukas tiktu su 91cm per krutine g.gif Kalbu butent apie Via paltukus smile.gif

As sakyciau 6 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 05, 00:31)
Siulas neblizgus visai. Del nesiojimosi nepasakysiu, nes as ja grazinau atgal i VS. Imetu foto kaip melyna atrodo - man nepatiko jos kritimas: nei aptempta, nei laisva. Ir rodos man ilgis kazkuo jos kliuvo - lyg ir jauciasi, kad ne vietoj stovi, nors esu tik 1,67m ugio.

QUOTE(Vijone @ 2010 09 05, 19:57)
nezinau kaip kt. spalvu sukneles, bet as turejau butent tokios spalvos su aukso siuleliu. Devejau 1 karta, paskui pardaviau.... Siaip smagi suknele, l. silta, pagal sudeti sakyciau irgi liux, bet va tas blizgutis man ir nepatiko...Nu kaip paziuresi, grazu siaip , bet tokia kasdienai netinka, progai kazkokiai nebent, bet velgi lyg per paprasta...Pasiziurejau turiu dar likusia foto, bet ta kurioje labiausiai tas blizgutis matosi nebera...Tad jei domins butent tokios spalvos reali foto - rasyk.

aciu uz komentarus 4u.gif
mane domino butent ta geltonos spalvos suknyte su liurekso siuliuku, jeigu blizga tai man netinka, nes as noriu kasdienai, kad i darbuka tiktu bigsmile.gif
zodziu, padejot apsispresti, aciu 4u.gif
Atsakyti