Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

O ir kur jus skurinukes perkat, SMe jos apie 100lt kainuoja o jei is VS siunciantis koks 140 iseitu g.gif

tai taip iseina tos pigios is ebay bus g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones 4u.gif
Megztukus mjrsales pirkau, VS jau nebera ju mirksiukas.gif O ta su pynemis tai SM pas Madmuazelle maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 17, 14:42)
Nes jei gerai pamenu Linamog ir Kristela vienodus megztuku dydzius eme, o Kristela daug smulkesne yra, del to ir ilgesnis  ax.gif

Nevienodus, Linomoq eme xs, o pas Kristela s.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 17, 23:48)
O ir kur jus skurinukes perkat, SMe jos apie 100lt kainuoja o jei is VS siunciantis koks 140 iseitu  g.gif

tai taip iseina tos pigios is ebay bus  g.gif

Kartais VS joms buna su akcijoms, as pvz. buvau 2 nupirkusi po 19.99$ bigsmile.gif
O ir ebay yra dazniausiai prekiauja originalais (tik jei is Kinijos siuncia, tada tikriausiai gausit netikra VS).

QUOTE(Soy @ 2010 09 18, 07:38)
Nevienodus, Linomoq eme xs, o pas Kristela s.

tuo labiau, del to ir ilgis taip skiriasi smile.gif
Atsakyti
Laba diena

Gal kas ptrtumete apie sia suknute ar atitinka dydis, kaip ziurisi, ar nestorina 4u.gif ir t.t.

user posted image

Taip pat patarkite prasau apie sias "tympes"

user posted image

Labai aciu
Atsakyti
QUOTE(rimgai @ 2010 09 19, 16:32)
Laba diena

Gal kas ptrtumete apie sia suknute ar atitinka dydis, kaip ziurisi, ar nestorina 4u.gif  ir t.t.

user posted image

user posted image
Labai aciu

Dek storinimo labai subjektyvus dalykas, o dydis padidintas vienu dydziu.

Timpes irgi vienu dydziu didintos.
Atsakyti
QUOTE(rimgai @ 2010 09 19, 16:32)
Laba diena

Gal kas ptrtumete apie sia suknute ar atitinka dydis, kaip ziurisi, ar nestorina 4u.gif  ir t.t.

user posted image

Padidinta - kaip rase rieketu dydziu mazesne pirkt. suknute silta, grazi, bet man ji nepatiko, nes taip nusmaukta ziema salta nesiot, o uzsikelus pecius negraziai atrodo ir berods nepatogu (senokai matavausi, tai nepamenu tiksliai). Ir kazkodel atrodo, kad kazkiek persisviecia ji per mezgimo skylutes.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 09 17, 08:28)
user posted image

gal kas galetumete pakomentuoti?ar nepersisviecia?

Turiu toki, nepersisviecia esu labai juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Domintų šios suknelės reali foto bei atsiliepimai apie dydį, kokybę. Ačiū smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai ieskau butent tokios pilkos sukneles, taciau niekas neturi, o vs psl nera jos, gal kas zinot kur butu galima uzsisakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2010 09 20, 00:40)
Domintų šios suknelės reali foto bei atsiliepimai apie dydį, kokybę. Ačiū  smile.gif

user posted image

Viena is mano megstamiausiu suknuciu. Merino vilna-silta, nesivelia, graziai iliemenuota... Del kokybes - neturiu del ko prikibti smile.gif Nesioju 38 dydi, tai ja turiu S... Man su 173 cm. ugiu ji beveik iki keliu (truputi auksciau ju)...
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 09 20, 15:11)
Viena is mano megstamiausiu suknuciu. Merino vilna-silta, nesivelia, graziai iliemenuota... Del kokybes - neturiu del ko prikibti smile.gif Nesioju 38 dydi, tai ja turiu S... Man su 173 cm. ugiu ji beveik iki keliu (truputi auksciau ju)...

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti