Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(Sunreja @ 2010 10 02, 21:09)
As ir jos noreciau....  wub.gif

aš tai jos visai nenorėčiau biggrin.gif eilinė suknelė ir tiek, nesuprantu tos visuotinės psichozės kai paskui vaikšto pusė miesto vienodais rūbais ax.gif na, bet skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(vik189 @ 2010 10 02, 21:56)
mergaites, norejau pasiteirauti, kaip nešiojasi populiarieji bukle siulų megztukai? kaip su dydžiais?

buvau parsisiuntusi S, kai dar nesigaudžiau VS dydžiuose, tai atidaviau mamai, nes atrodžiau kaip su išaugtiniu doh.gif dabar turiu XS, tinka ir nešiojasi labai gerai, mano vienas mėgstamiausių megztinių wub.gif skalbiu rankomis, džiovinu, kad neišįtįstų, viskas thumbup.gif planuoju užsisakyti dar
Atsakyti
Patarkit kokio dydzio sita imt, jei siap nesioju M
Golfukas
Atsakyti
mergaites, norejau pasiteirauti, kaip nešiojasi populiarieji bukle siulų megztukai? kaip su dydžiais?

As turiu triju ketvirciu rankoviu susegama bukle megztuka, nu nepatinka jis man nors tu ka schmoll.gif Ta medziaga skysta, tamposi bet kaip... Tie siulai lyg senoviniai butu, kazkaip daugiau nebeziuriu i bukle siulu megztukus visai unsure.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 03, 12:08)
aš tai jos visai nenorėčiau  biggrin.gif  eilinė suknelė ir tiek, nesuprantu tos visuotinės psichozės kai paskui vaikšto pusė miesto vienodais rūbais  ax.gif  na, bet skonio reikalas  mirksiukas.gif

Pas mus kaime tikrai puse jo nevaikscios su vienodom suknelem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 23, 12:20)
Gal kas nors turite šį megztuką, gal galite pakomentuoti ar įmesti realią foto?  4u.gif

Arba gal šį turite?

user posted image

Realios foto neturiu, nes pardawiau wos gawusi si megztuka. Siaip su juo wiskas gerai tik ne ant mano ugio doh.gif As 180 tai ta wieta kur ant klubu turetu buti man buwo ant pilwo g.gif Maniau jis prailgintas bet schmoll.gif Gerai nepamenu bet man lyg S dydi emiau rolleyes.gif Gal as cia su dydziu prasowiau bet man netiko, o rankowes tai labai labai ilgos 4u.gif na net nezinau ar kuo nors padejau ax.gif
Atsakyti
pvz. tokie
http://www.visuometsexy.lt/preke/2237
ačiu  4u.gif

Dydziu padidinti (turiu tik viena bukle megztuka, kuris atitiko dydi, bet jo pardavime jau seniai nera, tai neaktualu). Nesiojasi puikiai, silti ir atrodo labai graziai. thumbup.gif Skalbiu masinoj be problemu (tik reikia svelnu rezima uzdet) - kazkada vyrui idaviau skalbinius, tai po jo skalbimo karstai is mano 2 megztuku nekas liko: abu susitrauke ir pakietejo siulas (neliko kieti, bet ir ne tokie minksti kaip pradzioj buvo), tai teko draugei perleist. O tas, kur minejau kad atitinka dydi, tai laaabai universalus: 3/4 rankoves, juodas ir susisega priekyje knopkemis, tai man jis tinka tiek prie dzinsu, tiek prie vakarines suknutes uzsimest. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2010 10 04, 00:04)
Realios foto neturiu, nes pardawiau wos gawusi si megztuka. Siaip su juo wiskas gerai tik ne ant mano ugio  doh.gif As 180 tai ta wieta kur ant klubu turetu buti man buwo ant pilwo  g.gif Maniau jis prailgintas bet  schmoll.gif Gerai nepamenu bet man lyg S dydi emiau  rolleyes.gif Gal as cia su dydziu prasowiau bet man netiko, o rankowes tai labai labai ilgos  4u.gif na net nezinau ar kuo nors padejau  ax.gif

Labai ačiū 4u.gif Padėjot apsispręst, manau, kad nereikia man jo biggrin.gif Nors aš 10cm žemesnė, bet jei labai ilgos rankovės, tai man nepatinka, po to po paltu netelpa ir pan.
Atsakyti
Ačiu labai visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2010 09 29, 07:51)
Sveikos merginos , matau nemažai iš čia diskutuojančių neblogai žino VS dydžius ir turi nemažai jų drabužėlių.  Gal kuri turite tokią striukytę? Labai įdomu, kaip ji ar ne padidinta-nepamažinta ir ar šilta mūsų žiemoms  g.gif
user posted image
smile.gif

negi neturite nei viena VS kokios nors striukytes, nebutinai tokios... unsure.gif Idomu aplamai ar VS jos padidintos, kaip sukneles ir megztukai ar ne g.gif . Neapsisprendžiu kokią imti XS ar S su tokiais mano išmatavimais 86-67-94 4u.gif Tikrai labai reikia patarimo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2010 10 05, 11:55)
negi neturite nei viena VS kokios nors striukytes, nebutinai tokios... unsure.gif  Idomu aplamai ar VS jos padidintos, kaip sukneles ir megztukai ar ne g.gif .  Neapsisprendžiu kokią imti XS ar S su tokiais mano išmatavimais 86-67-94 4u.gif Tikrai labai reikia patarimo... ax.gif

manau, kad tokios striukes dar nelabai spejo isigyti merginos, nes neseniai atsirado prekyboje ax.gif
As su krutine 93 cm turiu tiek S tiek M dydzio striukes, dydis priklauso nuo gamintojo ax.gif
Atsakyti
negi neturite nei viena VS kokios nors striukytes, nebutinai tokios... unsure.gif  Idomu aplamai ar VS jos padidintos, kaip sukneles ir megztukai ar ne g.gif .  Neapsisprendžiu kokią imti XS ar S su tokiais mano išmatavimais 86-67-94 4u.gif Tikrai labai reikia patarimo... ax.gif

Nu pati pamastykite - jei rubas neseniai atsirado prekyboje, tikrai nedaugelis ji pirks pilna kaina, lauks ispardavimu. Todel ir nera komentaru, nes nera pirkusiu arba paprasciausiai nesilanko temoje. O del kitu rubu - dekite nuorodas.
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms į AŽ ir temoje aciuks.gif Geros ,gražios rudeniškos dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 10 05, 11:15)
Nu pati pamastykite - jei rubas neseniai atsirado prekyboje, tikrai nedaugelis ji pirks pilna kaina, lauks ispardavimu. Todel ir nera komentaru, nes nera pirkusiu arba paprasciausiai nesilanko temoje. O del kitu rubu - dekite nuorodas.

Na pirmiausia aš neseku VS puslapio ir nežianu ar jis naujai įdėtas ar ne, bet kiek žinau daugelis drabužių ten nesikeičia kelis sezonus. Antra aš manau, kad tai yra bendra tema ir klausti gali kas nori ir kas kam rūpi apie VS. Trečia jei Jums nėra nuotaikos, tai negadinkite jos kitiems savo kietakaktiškais komentarais, nes yra žmonių, kurie yra nusiteikia draugiškai ir geranoriškai mirksiukas.gif ir atsiliepė į mano prašymą mirksiukas.gif Geros Jums dienos smile.gif
Atsakyti

šiaip dėl krutinės turėtų tikti XS, bet klubai platesni, tai kadangi striukė ilga - nežinia ar XS neverš šikniuko.
pas mane per krutinę 88-87 cm. tokios neturiu striukės, bet matavausi kitokią pukinę striukę, tai XS buvo gerai visose vietose. va tokią matavausi. man gal biški rankovių ilgio joje trūko
user posted image

odinukės XS irgi man geros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 05 spalio 2010 - 12:48