Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Aleksoto darželis-mokykla, Antanavos g. 17,

Labai labai dekui uz laiskuti. Aisku, visuose darzeliuose ir tu trukumu, ir privalumu yra g.gif

Ar einant uzsirasyti, galima sakyti, pas kuria aukletoja nori? Noretume nuo rudens, taigi turbut ir mums reikes "parama forminti" bigsmile.gif

O ka reiskia "didesnes rinkliavos"? Kokio dydzio? Reikia kas menesi duot? Remontus daryt?

Lady cat, ar pasiruoses tavo pirmokas i mokykla isejo? As irgi vyriausia sese isleidau i mokykla, tai pastebejau, jog musu darzelis, kuri ji lanke, visai neparuose mokyklai... Kaip buvo jums?
Atsakyti
QUOTE(ju3 @ 2006 02 27, 14:05)
Labai labai dekui uz laiskuti. Aisku, visuose darzeliuose ir tu trukumu, ir privalumu yra  g.gif 

Ar einant uzsirasyti, galima sakyti, pas kuria aukletoja nori? Noretume nuo rudens, taigi turbut ir mums reikes "parama forminti"  bigsmile.gif

O ka reiskia "didesnes rinkliavos"? Kokio dydzio? Reikia kas menesi duot? Remontus daryt?

Lady cat, ar pasiruoses tavo pirmokas i mokykla isejo? As irgi vyriausia sese isleidau i mokykla, tai pastebejau, jog musu darzelis, kuri ji lanke, visai neparuose mokyklai... Kaip buvo jums?

NA paruošimu nesiskundžiu, jis dabar klasėje pirmauja, o aš nelabai jau su juo užsiimu, bet paskutinius metus 8grupėje buvo surinkti visi šešiamečiai ir buvo spec. priešmokyklinė grupė. thumbup.gif
Kiek žinau 4 grupė atremontuota, jie šiltino net miegamojo sienas, kitos grupės neturi miegamųjų , miega toje pačioje grupėje, iš spintų ištraukia lovas. MEs 5 grupėje, šiltinome langus, atrodo po 50rinkome, o šiaip tai tik po 5Lt kas mėnesį į fondą rinkome, na plius švenčių metu. Tiesa čia kaip tėvai nusprendžia. 4 grupėje gerai netmenu, bet jie ten rinko 20-30Lt per mėn. 2 grupėje mamos skundėsi, kad išvis terorizmas vyksta, ir kiek paduodi tiek kaip į vandenį, jokių rezultatų.
Beabejo eidama gali paprašyti, kad noriu į tą ar tą grupę, juk nuo rudens eisit, tik dabar jau reikia eiti pas direktorę, nes vėliau tai įkiš kur vietų yra, o ne kur nori, arba kainuos.
Atsakyti
Gal kas lankė ar lanko montessori grupę kurią nors šiame darželyje? Tiesiog įdomu, kaip ten vaikams sekasi, kaip auklėtojos ir pan.
Atsakyti
Mano dukra lankė 1 grupę, muzikinę, buvau labai patenkinta. Dainavo pas muzikos mokytoją, nors muzikalkėj, tai sakė neparuošta g.gif O kooookius spektaklius vaikai vaidino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady cat @ 2006 02 26, 22:06)
Labukas, mano pirmasis 4 metus lankė šį darželį, tik šį rudenį į pirmąją klasę išėjo.Čia aš apie 2 ir 5 grupes blogokai atsiliepiau, na man ten nelabai.
Visose grupėse buvo skirtingo amžiaus vaikai, geriau buvo tiems draugių vaikams, kurių grupėse daugiau panašaus amžiaus vaikų, maniškis kol buvo mažas pilna buvo didelių - jis nepritapdavo, o kai jis paaugo tai jo grupėje jau buvo pilna mažiukų, tai vietoj tobulėjimo ...... doh.gif Yra dvi grupės kurios dirba pagal montesori ketvirta ir trečia ( apie ketvirtą daug gero girdėjau, bet ten rinkiavos didesnės) septinta grupė folklorinė, pirma atrodo muzikinė, o antra lygtai į dailę.
Šiaip yra burelių: šokių, anglų, dailės pedagogė thumbup.gif  pilna idėjų, muzikė buvo labai ne kas,nors dainavo jie ten, bet visi, kas iš šio darželio, tai dabar mokykloje dainuoti mokinami, nes buvo išmokinti rėkti, man dabartinė choro vadovė taip aiškina.
Šiaip maistas geras, daug vaikai vedami į lauką, vežami į teatrus, eismo mokyklėles, na išvykų netrūksta.
Aš buvau užsirašiusi prieš metus, tai kai daviau vokelį su 100Lt,  liepė nunešti į buhalteriją ir oficialiai kaip paramą įforminti.
Išvada: darželis neblogas, bet reikia pasirinkti grupę, aš garantuoju už 8 grupės auklėtojas Jūratę ir Jolitą, paprastos,nuoširdžios, užsiima su vaikais, nereikia ištisai žaisti tylos karalių.
Su mokyklinukais vaikai nesimaišo ir lygtai mokyklą tenai nori uždaryti, šiemet pirmos klasės jau nebeleido, nors norinčių dar buvo.


Papildyta:
Nuo šių metų rugsėjo 1 atidaromos net 2 pirmokų klasės thumbup.gif , nes norinčių lankyti būtent šią mokyklą labai daug. Tikrai žinau, kad įstaiga siekia Katalikiškos mokyklos statuso. Pradinukų mokytojos - thumbup.gif atsidavusios vaikams
Papildyta:
QUOTE(teofilija @ 2006 05 17, 12:50)
Gal kas lankė ar lanko montessori grupę kurią nors šiame darželyje? Tiesiog įdomu, kaip ten vaikams sekasi, kaip auklėtojos ir pan.


Mano abu vaikai lankė čia montesorinę grupę - 4. Aukletoja Nijole labai faina - vaikų draugė, ir auklytė Jūratė(ir užpakalius vaikams valė, kol išmoko patys). Bet dabar ta grupė išaugo į priešmokyklinę, ir į ją renkami tik šešiamečiai. Bet pedagogės liko tos pačios thumbup.gif .
Atsakyti
Susidariau nuomonę, kad darželis neblogas. Tik, manau, geriau vaikai būtų sugrupuoti pagal amžių.
Aš dabar suku galvą kada vaiką reikia užrašyti į darželį. Ir nuo kelių metukų priima. Ar man skubėti, ar laiko dar daug g.gif Sūneliui dabar pusė metų.
Atsakyti
priima i darzeli nuo 3 metu.
uzsirasyti galima pries metus.
anksciau nereikia, nes Aleksote tikrai vaiku pertekliaus nera, kaip kad centro ar kalnieciu darzeliuose.
sis darzelis neturi lopselinuku, todel ir priima tik nuo 3 metu.
grupes pradedamos formuoti jau geguzes menesi, tad laikas norams pareiksti yra iki geguzes.

o del muzikes, tai tikrai, kad ne kokia, maniskis pas ja chora lanke ir siaip pradineje mokykloje moke.
kaip pati sake, kad ji l.gerai paruosia, o istikruju, tai tikrai ne kas.... nuvedus i muzikos mokykla sako, kad vaikas is vis muzikos pamoku neturejes.... schmoll.gif

bet uz tai dailes mokytoja tai super, ji vaikams ir dailes bureli veda.... thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukra dabar lanko šį darželį. Iš pradžių buvo 7 grupėje (ji dar vadinama"etnografinė"), paskui ji tą grupę "išaugo" ir perėjo į 8 grupę (dabar ji vadinasi "paruošiamoji"). Man tas darželis labai patinka. tiek 7, tiek 8 grupių auklėtojos ir šeimininkės labai geros, fainos, tikros šaunuolės. man labai patinka, kad šiame darželyje be įprastos veiklos vaikai gali lankyti būrelius (dailės, muzikos, šokių, anglų kalbos). Aišku jie kainuoja papildomus pinigėlius, tai yra - 15 lt per mėnesį. Mano dukra lanko dailės ir šokių būrelius. Ir mano dukra patenkinta ir aš patenkinta. Kitą rudenį jau ruošimės į pirmą klasę. Aš netgi ruošiuosi savo dukrą čia pat leisti ir į mokyklą. Girdėjau, kad ir mokytojos labai geros, be to vaikai po pamokų gali likti darželyje, toje pačioje grupėje kurioje lankėsi ir pas tas pačias auklėtojas, kurias pažįsta. Nesu tikra, bet girdėjau, kad ir šita paslauga, nes vaikai dar ir pavalgo vakarienę.
Atsakyti
Šitas darželis visada buvo thumbup.gif . Pati jį ilgai lankiau (atrodo taip neseniai tai buvo biggrin.gif ), mano sesuo jį lankė ir baigė ten pradinę. Tikiuosi niekas nepasikeis ir savo mažylę taip pat galėsiu vesti ten.
Beje, dėl vaikų pertekliaus Aleksote bijočiau garsiai teigti, kad jo nėra... mirksiukas.gif Kai pasižiūriu pro langą kiek su vežimukais vaikšto... mastau.gif O beje, mano žiniomis, nemažai į šį darželį suveža iš aplinkinių rajonų, nes daugelio seneliai ar giminės gyvena čia ir gali reikalui esant vaiką paimti.
Atsakyti
Labas, o gal kas lankot 3 grupe, kazkas man labai apie 3 grupe pasakojo, kad super.
Atsakyti
pasidalinkit sviezia patirtim apie sita darzeli kas lankot ax.gif as vis dvejoju i kuri rasyt prasyma blush2.gif
Atsakyti
Na mano pirmas vaikas lanke si darzeli,pats darzelis thumbup.gif ,maistas geras,viskas tvarkoj,na bet su aukletojom....Kazkas minejo,kad 8gr.aukletojos super,na tai as to nepasakyciau,maniskiui jos nebuvo geros. O 5gr.labai geros buvo.Maniskis is pradziu lanke 8,po to 5,po to vel i 8,tai kai reikejo jam i ta gr.vel sugryzti,tai ir asaru buvo visko.Sakau gal daug kas priklauso nuo aukletoju poziurio i vaika,gal vienas labiau patinka,kitas labiau padukes,tai ir elgiasi atitinkamai. Bet visumoj tai pats darzelis tikrai geras,aplinka tvarkinga ir t.t.
Atsakyti