QUOTE(liepa5 @ 2010 07 06, 09:39)
Kas bandėte daryti Elenos sūrio krepšelį? gal galite pasakyti kaip išimti ant stiklainio jį, man nelabai pavyko, bet dariau iš Džiugo jau tarkuoto.
Aš esu dariusi, tai pirštus truputį padegu

bet rezultatas vertas kančių

imi tą sūrį už kraštelių atsargiai ir keli ant stiklinės

bet būna, kad ir nesigauna
Sūrio krepšeliai

Aš ir dariau iš "Džiugo" tarkuoto sūrio, o įdaras iš vištienos krūtinėlės( keptos ar virtos), konservuotų ananasų, ferm.sūrio, kepintų ir nuluptų lazdyno riešutų, majonezo
Sūrį berti į įkaitintą keptuvę (be riebalų), paskleisti į viduriuką norimą sūrio kiekį, laukti, kol išsilydys, ir atsargiai imti už kraštelių ir dėti ant apverstos stiklinės, laukti, kol atšals, tada įdaryti norima mišraine
Mišrainei produktus supjaustyti norimo dydžio ir sumaišyti su majonezu

riešutus reikia pakaitinti sausoje keptuvėje kelias min., po to nulupti odelę, susmulkinti, dėti į mišrainę.
Atlanto salotos

1 kepta vištos krūtinėlė, 2 salierų stiebai, 100-150g braškių, 1 avokado, 50 g kepintų migdolų plokštelių (yra visuose prekybos centruose), 2-3 v.š. natūralaus jogurto ar majonezo, 2 v.š. alyvų aliejaus, 2 v.š. medaus, 2 v.š, aguonų, 1-2 v.š, citrinų sulčių, pagal skonį druskos ir pipirų.
Viską supjaustyti norimo dydžio kubeliais, sumaišyti padažo komponentus ir užpilti ant salotų
Labai gaivios, neįprasto skonio salotos

man patiko labai

padažą galiu valgyti vieną patį
Receptuką nusižiūrėjau iš rusiškos kulinarinės laidos