Cukiniju ziedai irgi skaniai atrodo
                Daiva, tikrai, kad pasistengei  
  
 
Cukiniju ziedai irgi skaniai atrodo
                
                                    
                
                
                
            Cukiniju ziedai irgi skaniai atrodo
                Ačiū, mergytės 
 
Prie sūrio man atrodo tiktų ir pomidoras, ir uogienė, ir dar kas nors skanaus
 
Man labai patiko su žaliom alyvuogėm, įdarytom su krevetėm
                
                                    
                
                
                
            Prie sūrio man atrodo tiktų ir pomidoras, ir uogienė, ir dar kas nors skanaus
Man labai patiko su žaliom alyvuogėm, įdarytom su krevetėm
                Man labai patraukliai paprika idaryta atrodo 
 
O cukiniju ziedai vyriski nemezga vaisiu
 Skoni daugiau varskes idaras priduoda, pats ziedas skonio nelabai ir turi 
                
                                    
                
                
                
            O cukiniju ziedai vyriski nemezga vaisiu
QUOTE(daivaP @ 2010 07 07, 21:07)
Atlanto salotos 
 
1 kepta vištos krūtinėlė, 2 salierų stiebai, 100-150g braškių, 1 avokado, 50 g kepintų migdolų plokštelių (yra visuose prekybos centruose), 2-3 v.š. natūralaus jogurto ar majonezo, 2 v.š. alyvų aliejaus, 2 v.š. medaus, 2 v.š, aguonų, 1-2 v.š, citrinų sulčių, pagal skonį druskos ir pipirų.
1 kepta vištos krūtinėlė, 2 salierų stiebai, 100-150g braškių, 1 avokado, 50 g kepintų migdolų plokštelių (yra visuose prekybos centruose), 2-3 v.š. natūralaus jogurto ar majonezo, 2 v.š. alyvų aliejaus, 2 v.š. medaus, 2 v.š, aguonų, 1-2 v.š, citrinų sulčių, pagal skonį druskos ir pipirų.
Va sitos tai super atrodo
As pati su vaisiais darau tokias:
pjaustau : apelsino, kivi, kriausiu, obuoliu, vynuogiu, bananu..ka megsti ir turi..razinu dedu..tada megstamo jogurto pilu ir issiverdu ryziu. Siltus ryzius pilu i viska ir valgom kol silta
                POMIDORU UZKANDELE
prizadu nustebinsit svecius
 
pomidorus supjaustyti storomis riekelemis,ant ju tepti smulkiai tarkuota suri maisyta su majonezu ir cesnaku ir papuosti krapais.
                
                                    
                
                
                
            prizadu nustebinsit svecius
pomidorus supjaustyti storomis riekelemis,ant ju tepti smulkiai tarkuota suri maisyta su majonezu ir cesnaku ir papuosti krapais.
                
                                    
                
                bulviniai blyneliai su rūkyta lašiša (arba ikrais)

Bulviniams blyneliais reikia:
* 1 kg. bulvių
* 2 kiaušinių
* žiupsnelio druskos
* žiupsnelio šviežiai maltų pipirų
* šiek tiek tarkuoto muskato riešuto
* aliejaus kepimui
* rūkytos lašišos filė
* riebios grietinės
* česnako
* svogūno laiškų
Blynelius kepkite nedidelius, kad patogu būtų paimti rankomis ir įsidėti į burną.
Bulvės sutarkuokite (svarbu, kad bulvės būtų senos ir krakmolingos), įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, muskato ir išmaišykite. Jei atsiranda vandens  jį įšpilkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite po šaukštą bulvių masės ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Iškeptus blynelius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Į grietinę įspauskite kelias česnako skilteles ir gerai išmaišykite. Jei nemėgstate česnako dėkite tik grietinę.
Ant iškeptų ir šiek tiek pravėsusių blynelių dėkite po šaukštelį paruoštos grietinės, ant viršaus uždėkite plonai pjaustytos lašišos filė arba/ir ikrų bei papuoškite svogūno laiškais.
Skanaus!
dzioly, sekmes!
Papildyta:
Gaivios arbūzo, fetos ir mėtų salotos

Reikia:
* apie 600 g. arbūzo
* saujos smulkintų mėtų
* pusės raudono svogūno
* 150 g. graikiškos fetos
* 50-70 g. juodųjų alyvuogių
* apie 3 v. šaukštų balzamiko acto
* apie 4 v. šaukštų alyvų aliejaus
* šviežiai maltų juodųjų pipirų
Arbūzą (skaniausiais šiek tiek atšaldytas) supjaustyti kubeliais ir išimti sėklas. Fetą supjaustyti kubeliais, o alyvuoges žiedeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Mėtą susmulkinkite.
Sudėkite viską į dubenį, apšlakstykite alyvų aliejumi, balzamiko actu (galite prieš tai actą sumaišyti su aliejumi), užbarstykite pipirų ir lengvai permaišykite.
Taip pat šias salotas galima patiekti verinuku pavidalu arbuzo kubelis, alyvuogė, vogūno pusziedis, feta bei mėtos lapelis, sudėti į lėkštę ir apšlakstyti paruoštu dressingu (sumaišyti alyvų alieju su actu ir pipirais).
                
                
            
Bulviniams blyneliais reikia:
* 1 kg. bulvių
* 2 kiaušinių
* žiupsnelio druskos
* žiupsnelio šviežiai maltų pipirų
* šiek tiek tarkuoto muskato riešuto
* aliejaus kepimui
* rūkytos lašišos filė
* riebios grietinės
* česnako
* svogūno laiškų
Blynelius kepkite nedidelius, kad patogu būtų paimti rankomis ir įsidėti į burną.
Bulvės sutarkuokite (svarbu, kad bulvės būtų senos ir krakmolingos), įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, muskato ir išmaišykite. Jei atsiranda vandens  jį įšpilkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite po šaukštą bulvių masės ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Iškeptus blynelius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Į grietinę įspauskite kelias česnako skilteles ir gerai išmaišykite. Jei nemėgstate česnako dėkite tik grietinę.
Ant iškeptų ir šiek tiek pravėsusių blynelių dėkite po šaukštelį paruoštos grietinės, ant viršaus uždėkite plonai pjaustytos lašišos filė arba/ir ikrų bei papuoškite svogūno laiškais.
Skanaus!
dzioly, sekmes!
Papildyta:
Gaivios arbūzo, fetos ir mėtų salotos

Reikia:
* apie 600 g. arbūzo
* saujos smulkintų mėtų
* pusės raudono svogūno
* 150 g. graikiškos fetos
* 50-70 g. juodųjų alyvuogių
* apie 3 v. šaukštų balzamiko acto
* apie 4 v. šaukštų alyvų aliejaus
* šviežiai maltų juodųjų pipirų
Arbūzą (skaniausiais šiek tiek atšaldytas) supjaustyti kubeliais ir išimti sėklas. Fetą supjaustyti kubeliais, o alyvuoges žiedeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Mėtą susmulkinkite.
Sudėkite viską į dubenį, apšlakstykite alyvų aliejumi, balzamiko actu (galite prieš tai actą sumaišyti su aliejumi), užbarstykite pipirų ir lengvai permaišykite.
Taip pat šias salotas galima patiekti verinuku pavidalu arbuzo kubelis, alyvuogė, vogūno pusziedis, feta bei mėtos lapelis, sudėti į lėkštę ir apšlakstyti paruoštu dressingu (sumaišyti alyvų alieju su actu ir pipirais).
                [quote=Ulė,2010 07 20, 20:18]
POMIDORU UZKANDELE
prizadu nustebinsit svecius
 
pomidorus supjaustyti storomis riekelemis,ant ju tepti smulkiai tarkuota suri maisyta su majonezu ir cesnaku ir papuosti krapais.
Sita uzkandele - super
 
Esu isbandziusi ir, mano atveju, tai labai pasiteisines uzkandis-nuo uzkandziu stalo visad dingsta vienas pirmuju
                
                                    
                
                
                
            POMIDORU UZKANDELE
prizadu nustebinsit svecius
pomidorus supjaustyti storomis riekelemis,ant ju tepti smulkiai tarkuota suri maisyta su majonezu ir cesnaku ir papuosti krapais.
Sita uzkandele - super
Esu isbandziusi ir, mano atveju, tai labai pasiteisines uzkandis-nuo uzkandziu stalo visad dingsta vienas pirmuju
QUOTE(Ulė @ 2010 07 20, 20:18)
POMIDORU UZKANDELE
Darau tokia uzkandele, tik niekad surio nededavau. Butinai pabandysiu su suriu
QUOTE(Makra @ 2010 07 22, 09:58)
o ka dedavot be surio?
QUOTE(Ulė @ 2010 07 22, 10:12)
o ka dedavot be surio?
Majoneza sumaisydavau su isspaustu cesnaku ir uzdedavau ant storu pomidoro riekeliu
                Kaip dziaugiuosi kiek skaniestu, reikes ir man pas save pritaikyti virtuveje 
 
As kartai svieciams pateikiu tokia uzkandele
Kepta duona patepu tomatu sumaisytu su margarinu, o jau ant virsaus dedu sprota, kiausini ir agurka susmeigiu dantu krapstuku. Sprotus galima pakeisti silke:)
Skanaus
Deja nuotraukytes neturiu
                
                                    
                
                
                
            As kartai svieciams pateikiu tokia uzkandele
Kepta duona patepu tomatu sumaisytu su margarinu, o jau ant virsaus dedu sprota, kiausini ir agurka susmeigiu dantu krapstuku. Sprotus galima pakeisti silke:)
Skanaus
Deja nuotraukytes neturiu
                Ryt pas mane VEL vakarelis 
Parodysiu vel savo 'konstrukcijas'
 
Norejau paklausti del salotu 'saulegraza'- kuo pakeisti cipsus? Jei agurkais sudytais apdeliociau?
  
 
Nes nenusipirkau, o vel del cipsu vaziuot zudytis nenoriu
  
                
                                    
                
                
                
            Parodysiu vel savo 'konstrukcijas'
Norejau paklausti del salotu 'saulegraza'- kuo pakeisti cipsus? Jei agurkais sudytais apdeliociau?
Nes nenusipirkau, o vel del cipsu vaziuot zudytis nenoriu
    






