Gruziniškos salotos ir kepta kiaulienos išpjova
Salotoms reikia:
500 g baltagūžių kopūstų smulkiai supjaustytų
1 didelis burokėlis, sutarkuotas
3 česnako skiltelės, aš tarkavau per smulkutę morkų tarką
2 a. š. druskos,
2 v. š.cukraus
50 ml acto (pas mane-obuolių)
2 v.š. aliejaus (čia- alyvų).
Emaliuotame dubenyje ar puode sumaišyti kopūstus, burokėlius, česnaką ir visus likusius ingredientus. Gerai viską permaišius paslėgti. Aš uždėjau mažesnio diametro lėkštutę ir uždėjau stiklainuką su vandeniu.
Laikyti salotas reikia šaldytuve per nakt.
Labai skanios salotos, kvapnios


originalus receptas, proporcijas truputi pakeičiau pagal save

Kiaulienos išpjovėlę (vidinė file, ar kaip ji ten vadinas, ta, siaura ilga


Skanaus
