Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

QUOTE(gitule @ 2011 01 04, 02:19)
Aš šiandien pas draugę valgiau nerealaus skonio salotas:
Kepta duona kubeliais, marinuoti persikai, lydytas sūris, česnakas, pipiriukai, druska ir viską išmaišyti su majonezu. Apsivalgymas  wub.gif

Skamba neblogai , labai norėčiau pabandyti , aš gaminau bet nespėjau nufotografuoti , (kepta duona kūbeliais, krabų lazdelės, kukurūzai koncervuoti,lyditas sūris, česnakas,majonezas) pati pačiausia mišraine , galėčiau kibirą suvalgyti jos biggrin.gif lotuliukas.gif labai tinka aulaus stalui , tokia thumbup.gif
Atsakyti
Elena visi patiekaliukai puikus,bet saukstai tai superiniai,ir is kur pas jus tiek fantazijos,saunuole 4u.gif
Atsakyti
Negaliu ir aš nesušukti: "ELENA, FANTASTIŠKA!!!"
Atsakyti
Ačiū mergaitės blush2.gif
Bet kažkur dingo tarkos paveiksliukas biggrin.gif Nors nėr labai jau svarbus tas tarkavimas...vieniems smulkiau patinka...kitiems gal ne..

va radau dar vieną...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2011 01 04, 11:12)
Skamba neblogai , labai norėčiau pabandyti , aš gaminau bet nespėjau nufotografuoti , (kepta duona kūbeliais, krabų lazdelės, kukurūzai koncervuoti,lyditas sūris, česnakas,majonezas) pati pačiausia mišraine , galėčiau kibirą suvalgyti jos  biggrin.gif  lotuliukas.gif labai tinka aulaus stalui , tokia  thumbup.gif

Ir šita laaabai skaniai skamba bigsmile.gif Česnako nereikia? Man dar labai skanu kepta duona, pupelės, fermentinis sūris ir daug obuolių pripjaustau, tada česnakiukas ir sumaišyti su majonezu wub.gif

Elena, kaip visada wub.gif
Atsakyti
wau tie šaukštai tai super atrodo, tu nuostabi elena thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Elena, o tie šaukštai kai keli nesulyšta ar nuo įdaro nepasidaro šlapi ir neištyžta?
Atsakyti
Elena, retai aš čia komentuoju, bet šįkart negaliu nepagirti už superinius šaukštus. Idėja tai kaip iš kokios stebuklingos kulinarinės knygos. Šaunuolė thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 05, 11:11)
Elena, o tie šaukštai kai keli nesulyšta ar nuo įdaro nepasidaro šlapi ir neištyžta?

Tai aš rašiau...kad nuo ikrų kai pastovėjo biški suminkštėjo...o kiti gerai išsilaikė 4u.gif

QUOTE(Atati @ 2011 01 05, 15:24)
Elena, retai aš čia komentuoju, bet šįkart negaliu nepagirti už superinius šaukštus. Idėja tai kaip iš kokios stebuklingos kulinarinės knygos. Šaunuolė  thumbup.gif  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolės mamytės, kiek daug ir gerų idėjų iš Jūsų visų pasisėmiau ir žinoma būtinai išbandysiu! biggrin.gif
Norėčiau ir aš Jums pasiūlyti paprastą, bet labai skanią ir greitą užkandėlę, tik deja nuotraukos neturiu, bet gal kas susigundys ir pabandys g.gif smile.gif
Reikės paprastų džiuvesėlių (galima kokių sveikuolių),
rūkytų šprotų,
česnako,
majonezo, pomidorų padažo,
pomidoro.
Vieną džiuvesėlio pusę itrinti česnaku, ant viršaus dėti majonezo ir pomidorų padažo(iš anksto susimaišyti), tada ant padažo dedam po šprotų žuvytę, ant jos riekelem pjaustyto pomidoro gabaliuką.
Skanaus! mirksiukas.gif
Dažnai svečius vaišinu šia užkandėle, dar nebuvo abejingų! blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš kažkur nete radau panašią: kepta duonos riekelė, šprotas ir kivio griežinėlis. Išbandyta. Liux
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 24, 09:18)
Karkos vyniotinis

Mano mama i ji dziovinut slyvu ir liezuvi deda, super skanu. Tik ji ta sudetingesni varianta daro kur be kaulo surista reikia virti, tai kaip su tom slyvom butu jei ju nevirtum nezinau unsure.gif
Atsakyti