Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas II

QUOTE(madmuazele @ 2010 09 26, 11:43)
O morkos tai super thumbup.gif  Tris bulvinius maisus prirovem is 3 vageliu biggrin.gif

o kokio ilgio tos vageles g.gif
as is savo 3 vageliu 1,5m ilgio tik 5l kibira nuo majonezo pririnkau unsure.gif
Atsakyti
Viena vagele apie 9 metrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 rugsėjo 2010 - 16:31
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 27, 17:31)
Viena vagele apie 9 metrai ax.gif

Nieko sau vagele ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 26, 20:53)
IR uzaugo normalus svogunai is seklu? g.gif

Uzaugo! Ir dar kaip uzaugo. Pavasari sukisau ant palanges uzaugintus daigus - du siuliukus - na, galvoju, ekspermentas, ziuresim. Susodinti daigai net nesimate, tokie liauni ir mazi buvo, kad vyras norejo apkasti lysve.
Buvau davus daigeliu anytai, tai ji juos ismete, galvojo, kad niekam verti, bet kai pamate mano darze po 0.5 kg svogunu galvas, tai aiktelejo( niekuo netresta).
Labai saldus, labai skanus, vaikai zalius valgo, tiesa, skirti tik neilgam laikymui.
Pabandykite kita pavasari, labai verta, liksite nustebusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 28 rugsėjo 2010 - 20:31
QUOTE(polonia @ 2010 09 28, 21:31)
Uzaugo! Ir dar kaip uzaugo. Pavasari sukisau ant palanges uzaugintus daigus - du siuliukus - na, galvoju, ekspermentas, ziuresim. Susodinti daigai net nesimate, tokie liauni ir mazi buvo, kad vyras norejo apkasti lysve.
Buvau davus daigeliu anytai, tai ji juos ismete, galvojo, kad niekam verti, bet kai pamate mano darze po  0.5 kg svogunu galvas, tai aiktelejo( niekuo netresta).
Labai saldus, labai skanus, vaikai zalius valgo, tiesa, skirti tik neilgam laikymui.
Pabandykite kita pavasari, labai verta, liksite nustebusios.

drinks_cheers.gif pritariu ir aš.Kur sėjau ir daigelius sodinau, tai užaugo dideli, o kur iš sodinukų(svogūniukų pirkau)-tai maži ir visi žiedstiebius augino...
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 09 28, 21:50)
o kur iš sodinukų(svogūniukų pirkau)-tai maži ir visi žiedstiebius augino...

idomu nuo ko priklauso tas ziedstiebiu augimas g.gif ar netinkamu laiku pasodinti ar netinkamai priziureti?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 09 29, 09:10)
idomu nuo ko priklauso tas ziedstiebiu augimas g.gif ar netinkamu laiku pasodinti ar netinkamai priziureti?

ziedstiebius leidzia sodinukai, kurie per ziema buvo netinkamai laikomi. tik tiksliai nepasakysiu dabar ar tie kur per silatai ar tie kur per vesiai laikomi buvo. sakyciau, kad tie kurie per saltai laikyti
Atsakyti
nemoku ikelti nuorodos, tai parasysiu adresiuka, ten labai graziai apie svogunus paaiskinta : zemesukio.lt/svogunu-laikymas-ir-sodinimas (butent taip kaip nurodyta) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausra.ryte: 29 rugsėjo 2010 - 08:26
Sveikos merginos,reikia jūsų patarimo- ką daryti prieš artėjančias šalnas su juodais ridikais ir daikonais? Raut lauk,ar palikt,ie bijo šalčio? g.gif
Atsakyti
ech, pas mus jau sianakt buvo salna - ruduo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 30, 08:17)
ech, pas mus jau sianakt buvo salna - ruduo  doh.gif

tai jauciu kad mano krapams amba verysad.gif ir vel s.m.neturesiu prisalditu.nu visiskai neaugo jie man.paseti pries pusantro menesio,o praeita savaite buvo islinde gal apie koki 1cm blink.gif nesuprantu,ko jiems truko g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 09 29, 14:18)
Sveikos merginos,reikia jūsų patarimo- ką daryti prieš artėjančias šalnas su juodais ridikais ir daikonais? Raut lauk,ar palikt,ie bijo šalčio?  g.gif

Aš užmečiau ant j.ridikų agro plėvelę-gal nebus daug to šalčio. O jau kai bus šalčiau -reiks nurauti.
Atsakyti