Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas II

QUOTE(Militux @ 2011 01 17, 12:04)
Bet sėk tik rugpjūčio mėnesį, nes ankčiau pasodinusi jie užauga į žiedus mirksiukas.gif

Ir uzauga? Seti rugpjucio men. pradzioje ? As visada galvojau, kad sunku sias salotas uzsiauginti...Ir as bandysiu.

Kaip suprantu, jus apie situos kalbate?
http://www.seklos.lt...Pekino-kopustai
Bet gal galima ir pavasari daigus sodinti?

Va, radau ir velyvuosius
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27

Beje, o tai siltnamyje auginama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 17 sausio 2011 - 12:22
QUOTE(@asta @ 2011 01 17, 13:55)
O kada sodinai "ledines" ? Įprastai,kaip ir paprastas salotas?  g.gif 

Taip, bet kažkodėl galvų visai "nesuko" g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani75 @ 2011 01 17, 12:05)
Tik galiu pasakyt, kad užaugo puikiai, nieko manau ypatingo nedarė, tik rečiau pasėjo nei paprastas lapines.

OP augo saulėtoje vietoje ar užpavėsintoje? g.gif

QUOTE(jediara @ 2011 01 17, 12:26)
Taip, bet kažkodėl galvų visai "nesuko"  g.gif

Truputį gaila darbo,kai negauni norimo rezultato unsure.gif Jei nesuko galvų,tai gal bent lapelius augino,juos juk irgi galima skintis valgymui g.gif
Atsakyti
Sėjo saulėtoje, tik ten drėgna labai dirva, kartais pavasarį labai ilgai negalima į dirvą įeit.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 17, 13:26)

Kad galvas suktų reikia išpikuot po vieną arba išretint labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2011 01 17, 13:13)
Ir uzauga? Seti rugpjucio men. pradzioje ? As visada galvojau, kad sunku sias salotas uzsiauginti...Ir as bandysiu.

Kaip suprantu, jus apie situos kalbate?
http://www.seklos.lt...Pekino-kopustai
Bet gal galima ir pavasari daigus sodinti?

Va, radau ir velyvuosius
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27

Beje, o tai siltnamyje auginama?

Taip užauga mirksiukas.gif
Mano panašios buvo į antraji varianta,nepamenu pavadinimo blush2.gif paprastai darže nuėmiau žirnius ir atėjo jiems laikas sodinti.Tada dar tuos japoninius ridikus sodinau.Tai derlius super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 01 17, 13:26)

Man truputi bandė, bet man nepatiko.Geriau jau parduotuvėje nusipirksiu pasigardžiavimui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2011 01 17, 14:49)
Kad galvas suktų reikia išpikuot po vieną arba išretint labai  ax.gif

Taip ir dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 01 17, 15:50)

Taip ir dariau g.gif

Na tada keista g.gif , gal tikrai kokia bloga sėkla papuolė ar netinkamas sėjos laikas (nors nelabai aš tuo tikiu), o gal paprasčiausiai neišlaukėt? Šeip jau ilgokai trunka kol jos pradeda sukt tas galvas.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 01 17, 16:13)
Na tada keista  g.gif , gal tikrai kokia bloga sėkla papuolė ar netinkamas sėjos laikas (nors nelabai aš tuo tikiu), o gal paprasčiausiai neišlaukėt? Šeip jau ilgokai trunka kol jos pradeda sukt tas galvas.

Gal žemė netinkama, nes pekiną tai susuko ir gražios galvos didelės g.gif
Atsakyti

gūžines ledo sėjau ir aš , galiu pasakyt, kad užauga puikiai, tik pasėjus reikia daug praretinti kad būtų vieta galvai sukti ir beveik nesiliestu viena su kita,nes tada pūti pradeda Tikrai labai skanios, traškios tokios.Jas verta sėti kartu su lapinėm, vienu laiku. kol suvalgai lapines, gūžinės prasideda. o kokios tai nežinau man sėkluvos mergaites parduoda kai perku agurkų sėklas

Atsakyti
O as Pekino sejau irgi po zirniu, bet nespejo mano uzaugt dabr nepamenu ar Liepos gale ar rugpjuti, kazkas dar jas valgyt pradejo, zali kazkokie kirminai, tai tik kai kurius lapus pavienius valgyt galejom.
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 01 17, 18:18)
gūžines ledo  sėjau ir  aš , galiu pasakyt, kad užauga puikiai, tik  pasėjus reikia daug praretinti kad būtų vieta galvai sukti ir beveik nesiliestu viena su kita,nes tada pūti pradeda Tikrai labai skanios, traškios tokios.Jas verta sėti kartu su lapinėm, vienu laiku.  kol suvalgai lapines, gūžinės prasideda. o kokios tai nežinau man sėkluvos mergaites parduoda kai perku agurkų sėklas

Labai tikrai jų neretinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 01 17, 16:18)
  pasėjus reikia daug praretinti

Ačiū už patarimus,būtinai pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti