Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(shopingas @ 2010 09 15, 03:55)

Juk jus zaidziat pagal savo gimimo sali. Apie ambasada jokiu klausimu nera anketoje (nebent pakeite, bet pirmakart ta girdziu) - ten tik jusu asmeniniai duomenys. O laimejimo atveju galesit eit Londone ir sveikata ten galesit pereit.

As pati kazka miglotai prisimenu, kad praejusiais metais reikejo pasirinkti Vilniu, o ne Varsuva kazkokioj skilty.... Bet gal atmintis apgauna unsure.gif Bet jei viska bus galima Londone susitvarkyt laimejimo atveju, bus shaunu bigsmile.gif
Atsakyti
Antro laisko dar negavome, taciau penktadieni skambinome i KCC ir suzinojome, kad pokalbis vyks lapkricio 2 diena... 4u.gif

Gal jau yra praejusios si pokalbi siais metais? Ka Jusu klause? Ar ilgai vyko pokalbis?
Jau praejote medecinies apziuras?
Atsakyti
Dajanka , o koks tavo case numeris smile.gif idomu ar atitinka ka travel.state.gov skelbia apie pokalbiu laikus smile.gif gal ir man reiktu ten paskambinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerdimaja @ 2010 09 20, 12:40)
Dajanka , o koks tavo case numeris smile.gif idomu ar atitinka ka travel.state.gov skelbia  apie pokalbiu laikus smile.gif gal ir man reiktu ten paskambinti smile.gif

Atitinka... smile.gif mano case number 10589, o lapkriti turetu eiti visi ko numeriai iki 12 su kazkiek tukstanciu... 4u.gif Taigi pasiskambinkite ir jie pasakys kada jusu pokalbis... mirksiukas.gif O kur tiksliau JAV ketinate apsistoti? Gal kaimynai busome... smile.gif
Atsakyti
smile.gif nera tada man ko skambinti ir erzinti dedziu smile.gif))mano case number 20115 tai man dar laukti ir laukti smile.gif))) o apsistoti pradzioje bandysiu Bostone smile.gif o kaip toliau, tai ziuresiu smile.gif sekmes Jums smile.gif lauksiu naujienu kaip sekasi jums tvarkyti popierius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerdimaja @ 2010 09 20, 12:19)
smile.gif nera tada man ko skambinti ir erzinti dedziu smile.gif))mano case number 20115 tai man dar laukti ir laukti smile.gif))) o apsistoti pradzioje bandysiu Bostone smile.gif o kaip toliau, tai ziuresiu smile.gif sekmes Jums smile.gif lauksiu naujienu kaip sekasi jums tvarkyti popierius smile.gif

O jus kaip ar pas gimines, draugus vaziuojate, ar neturedami pazystamu tenais? Nes as kaip ir minejau irgi zadu dalyvauti siais metais, bet nei vieno pazystamo neturiu, net neisivaizduoju koki adresa tenais reiks rasyti arba ambasadoje sakyti :/
Atsakyti
QUOTE(Tomasgdvl @ 2010 09 20, 13:24)
O jus kaip ar pas gimines, draugus vaziuojate, ar neturedami pazystamu tenais? Nes as kaip ir minejau irgi zadu dalyvauti siais metais, bet nei vieno pazystamo neturiu, net neisivaizduoju koki adresa tenais reiks rasyti arba ambasadoje sakyti :/

sveiki
mes irgi ketiname šiemet dalyvauti.
o pažįstamų irgi kaip ir neturim. tik draugų draugai. prašysim jų talkint.
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2010 09 20, 13:40)
sveiki
mes irgi ketiname šiemet dalyvauti.
o pažįstamų irgi kaip ir neturim. tik draugų draugai. prašysim jų talkint.

labas. na jei jus tik kalbate apie bandyma losti zk nuo spalio men. pradzios , tai siunciant internetu sia anketa tikrai galite rasyti savo adresa, t.y. ta kur dabar lietuvoje gyvenate. o kai jau ir jeigu busite isrinkti i antra etapa, t.y. gausite pirmaji laiska kad esate isrinktieji toliau dalyvauti, tai tik tada pildant anketas galesite tam tikroje grafoje pazymeti draugu adr. amerikoje, bet tai irgi nebus butina (jie ten patys raso - jei turite). taigi pildykite su savo gyvenamuoju adresu, tikrai niekas nereikalauja pirmoje registracijoje amerikos adreso. o tada sekmes, gal papulsite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(impala @ 2010 09 20, 16:40)
labas. na jei jus tik kalbate apie bandyma losti zk nuo spalio men. pradzios , tai siunciant internetu sia anketa tikrai galite rasyti savo adresa, t.y. ta kur dabar lietuvoje gyvenate. o kai jau ir jeigu busite isrinkti i antra etapa, t.y. gausite pirmaji laiska kad esate isrinktieji toliau dalyvauti, tai tik tada pildant anketas galesite tam tikroje grafoje pazymeti draugu adr. amerikoje, bet tai irgi nebus butina (jie ten patys raso - jei turite). taigi pildykite su savo gyvenamuoju adresu, tikrai niekas nereikalauja pirmoje registracijoje amerikos adreso. o tada sekmes, gal papulsite. smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie jusu, nes bandysiu siais metais dalyvauti ZK losime pirma karta turbut kils dauk klausimu ir noresiu jusu pagalbos 4u.gif
Na o pradziai noreciau paklausti jei esu istekejusi galima pildyti 2 anketas?t.y vyro ir savo vardu?
Atsakyti
sveiki,ir as siemet bandysiu laime 4u.gif
klausimas kyla kokiu ten nuotraukyciu reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2010 09 24, 06:56)
Sveiki, jungiuosi prie jusu, nes bandysiu siais metais dalyvauti ZK losime pirma karta turbut kils dauk klausimu ir noresiu jusu pagalbos 4u.gif
Na o pradziai noreciau paklausti jei esu istekejusi galima pildyti 2 anketas?t.y vyro ir savo vardu?

QUOTE(ant bangos @ 2010 09 24, 07:05)
sveiki,ir as siemet bandysiu laime 4u.gif
klausimas kyla kokiu ten nuotraukyciu reikia? g.gif

mergaites, pasiskaitykit shia ir praeita temas 4u.gif visi atsakymai i Jusu klausimus ten yra 4u.gif
Atsakyti