Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

kur rasti info aš žinau, nepergyvenkit. Tokios temos kuriamos tam, kad pasidalinti savo PATIRTIMI, ar ne. To ir tenorėjau sužinoti, kaip kitom buvo, ar jos pačios reikalavimus pateikė, ar fotoatelje juos žinojo. Nepergyvenkite, jūsų vaizduotė ne prastesnė, jei sugebate matyti šiepiamus dantis mirksiukas.gif O atsakymą, beje, normalų, aš jau perskaičiau, nebesivarginkite ir nebesirūpinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 15:13)
kur rasti info aš žinau, nepergyvenkit. Tokios temos kuriamos tam, kad pasidalinti savo PATIRTIMI, ar ne. To ir tenorėjau sužinoti, kaip kitom buvo, ar jos pačios reikalavimus pateikė, ar fotoatelje juos žinojo. Nepergyvenkite, jūsų vaizduotė ne prastesnė, jei sugebate matyti šiepiamus dantis mirksiukas.gif O atsakymą, beje, normalų, aš jau perskaičiau, nebesivarginkite ir nebesirūpinkite  mirksiukas.gif

koks skirtumas kitu patirtis tuo klausimu? ar tai garantuoja jums, kad jusu pasirinktoj vietoj kazkas kazka zinos.. ne nu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
koks jums skirtumas, ar aš ką sužinosiu ar ne...mažų mažiausiai ne jūsų reikalas. Bet jūs laukiatės, atleistinas toks keistas elgesys kitų atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 16:07)
koks jums skirtumas, ar aš ką sužinosiu ar ne...mažų mažiausiai ne jūsų reikalas. Bet jūs laukiatės, atleistinas toks keistas elgesys kitų atžvilgiu mirksiukas.gif

tai tu kita kart rasydama tokius klausimus parasyk kieno reikalas i juos atsakyti, o kieno ne - nekils neaiskumu smile.gif

nestumo prasyciau nekisti kur nereikia, cia tema apie zalia korta, mano nestumas niekaip i ja neisipaiso.
Atsakyti
į klausimus atsakoma tada, kai turimi į juos atsakymai. Jei jau perėjai prie tu, tai galiu pasakyti, kad tavo nėštumą paminėjau tik dėl to, kad tavęs nepažįstu, bet galvoju, kad šiaip nesi bjauri, o tokia čia tik dėl to, kad laukiesi ir gal būt kankina hormonų audros mirksiukas.gif O su nėštumu tik pasveikinti galiu ir niekada nieko prieš besilaukiančias neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 16:24)
į klausimus atsakoma tada, kai turimi į juos atsakymai. Jei jau perėjai prie tu, tai galiu pasakyti, kad tavo nėštumą paminėjau tik dėl to, kad tavęs nepažįstu, bet galvoju, kad šiaip nesi bjauri, o tokia čia tik dėl to, kad laukiesi ir gal būt kankina hormonų audros mirksiukas.gif O su nėštumu tik pasveikinti galiu ir niekada nieko prieš besilaukiančias neturiu 4u.gif

hormonu audros man nebudingos, nesciai ar ne...esu bjauri tai faktas, bet tik tam tikriems zmonems, todel dar karta paprasysiu apie mano nestuma zalios kortos temoj nerasyt nesamoniu, jei apie tai dar yra noras sneket ateik i besilaukianciu tema, ten galesi rasyt ka nori. Cia tas visai ne i tema.

I tavo klausima as atsakiau labai aiskiai, kad vieno atsakymo i ji nera,ir kad tik tu pati turi tuo rupintis ir buti atsakinga, kad tau nuotraukas teisingas padarytu, o ne pasitiketi fotografo ziniom, netgi kaip alternatyva pasiuliau paciai pabandyt ir sutaupyt kelis litus. Nes galu gale nukentesi juk tu - kai anketa atmesta bus, o ne fotografas. Nepatiko atsakymas - eini kazkur kitur pasiklausti, o ne aiskini kas cia gali atsakinet kas ne, ir fantazuoji, kad kazkas kazka kvailina. Paskaityk dar karteli nuejus atgal ir pabandyk prisiminti ar buvo tau priezastis aplamai cia kazka aiskintis doh.gif ir dar iki tokio bobishko lygio, kad iki nestumu dasivaziavai doh.gif matyt jau nebeliko daugiau ka pasakyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 02 spalio 2010 - 22:33

Rašiau, kad atsakymą į klausimą jau gavau, tai ko varginiesi toliau komentuoti mano postus, ko nerimsti doh.gif Tavo nėštumas matomas liniuotėje, tai jei taip blogai pasijutai, kad čia jį paminėjau, tai išsitrink ją, kad niekas nematytų ir nežinotų doh.gif O boba čia tai tu, nes elementarios bendravimo kultūros nemoki. Nemanyk, kad visi taikstysis su tavo bjaurumu doh.gif
gal galime į až pratęsti, nes matau, kad užsikabinai ir patiko mirksiukas.gif Nes tema tai apie ŽK
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 16:36)
Rašiau, kad atsakymą į klausimą jau gavau, tai ko varginiesi toliau komentuoti mano postus, ko nerimsti doh.gif Tavo nėštumas matomas liniuotėje, tai jei taip blogai pasijutai, kad čia jį paminėjau, tai išsitrink ją, kad niekas nematytų ir nežinotų doh.gif O boba čia tai tu, nes elementarios bendravimo kultūros nemoki. Nemanyk, kad visi taikstysis su tavo bjaurumu doh.gif
gal galime į až pratęsti, nes matau, kad užsikabinai ir patiko mirksiukas.gif Nes tema tai apie ŽK

matau procesorius letai veikia, tai vis dar nesupranti kur apie nestuma kalbet kur ne, jau trecia posta apie ji rasai... lotuliukas.gif kas liniuotej tai ne tavo reikalas, ten gali but mano auksines zuveles amzius, ar apie ji irgi cia kalbetum? Bet ziuriu pas tamstele pasiulymai neblogi, pirma aiskini kur kam ka ir kaip atsakinet, dabar jau pasiulymus zarstai ka kam liniuotej isidejus turet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar dar kyla abejoniu kam cia hormonu audros ir pas ka bendravimo kulturos stoka yra? smile.gif
Atsakyti
nebekomentuosiu...
na ką, laukiam 10 05 ir bandysim pildyti smile.gif
Atsakyti

QUOTE(benux @ 2010 10 02, 21:36)

Ji sio forumo valdove ir ziniuone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet man patiko judvieju "diskusija" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 22:07)
nebekomentuosiu...
na ką, laukiam 10 05 ir bandysim pildyti  smile.gif

Laukiam ir pildom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 17:07)
nebekomentuosiu...
na ką, laukiam 10 05 ir bandysim pildyti  smile.gif

jau prikomentavai pakankamai i AZ nors nieks neuzsiprenumeravo asmeniniu laisku is taves smile.gif

QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 10 02, 17:11)
Ji sio forumo valdove ir ziniuone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visos supermamos forumo? nu super - jei kada bus rinkimai matau viena balsa jau turiu, gal ka laimesiu smile.gif
Atsakyti
nu tyliu, toks žmogau noras viešai dergtis, kad baisu. Pati vis primindavai, kad diskusija ne į temą, tai ko nustebai, kad parašiau į až??? Jei ant manęs "važiuoja", nematau reikalo tylėti, bet čia tam ne vieta doh.gif
Atsakyti