QUOTE(benux @ 2010 10 02, 16:24)
į klausimus atsakoma tada, kai turimi į juos atsakymai. Jei jau perėjai prie tu, tai galiu pasakyti, kad tavo nėštumą paminėjau tik dėl to, kad tavęs nepažįstu, bet galvoju, kad šiaip nesi bjauri, o tokia čia tik dėl to, kad laukiesi ir gal būt kankina hormonų audros

O su nėštumu tik pasveikinti galiu ir niekada nieko prieš besilaukiančias neturiu
hormonu audros man nebudingos, nesciai ar ne...esu bjauri tai faktas, bet tik tam tikriems zmonems, todel dar karta paprasysiu apie mano nestuma zalios kortos temoj nerasyt nesamoniu, jei apie tai dar yra noras sneket ateik i besilaukianciu tema, ten galesi rasyt ka nori. Cia tas visai ne i tema.
I tavo klausima as atsakiau labai aiskiai, kad vieno atsakymo i ji nera,ir kad tik tu pati turi tuo rupintis ir buti atsakinga, kad tau nuotraukas teisingas padarytu, o ne pasitiketi fotografo ziniom, netgi kaip alternatyva pasiuliau paciai pabandyt ir sutaupyt kelis litus. Nes galu gale nukentesi juk tu - kai anketa atmesta bus, o ne fotografas. Nepatiko atsakymas - eini kazkur kitur pasiklausti, o ne aiskini kas cia gali atsakinet kas ne, ir fantazuoji, kad kazkas kazka kvailina. Paskaityk dar karteli nuejus atgal ir pabandyk prisiminti ar buvo tau priezastis aplamai cia kazka aiskintis

ir dar iki tokio bobishko lygio, kad iki nestumu dasivaziavai

matyt jau nebeliko daugiau ka pasakyt...