Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(MichGirl @ 2010 10 02, 22:13)
visos supermamos forumo? nu super - jei kada bus rinkimai matau viena balsa jau turiu, gal ka laimesiu smile.gif

lotuliukas.gif aga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 03, 01:07)
nebekomentuosiu...
na ką, laukiam 10 05 ir bandysim pildyti  smile.gif

Tikrai, manau neverta, gi matot, kad zmogus ligonis...
Duok tam anam kelia- kaip liaudies ismintis sako
Nes kiek cia kur matau pykti- tai cia tik is vienos personos jis tryksta...per visas forumo temas, nereikia i kitas eiti ir skaityti- visur tas pats veiksmas
Kaip pas mus vaistinej tokias klientes ( sorry, pacientes) apibudindavo- chroniskas nedapi...itas
Buvo anksciau tokie anekdotai, vadinosi:
O cia priejo Kindziulis ir pasake, tai cia: priejo Mich Girl ir drebtelejo.
Kuklumo daugiau palinkeciau...Ir tolerancijos.
Atsakyti
siaip noretusi konkrecios informacijos cia ir kartais zmogus pasiklausia butent del to, kad reikia atsakymo cia ir dabar, o skaityt visu temu is eiles ner kada, o jeigu kuri forumiete zino atsakymo, negi sunku atsakyt be jokiu isvedziojimu...ir kam tie pasiepimai, saves iskelimas... nugi gyvenkim draugiskai ir civilizuotai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 03, 01:38)

Perskaitykite dar kartą savo žinutę kito žmogaus akimis... O mano pacituotą tekstą ir kelis kartus.

Geriausias būdas nugesinti bevertę diskusiją yra tiesiog į ją nesikišti.

Dėl elementarių klausimų apie datas, rekalavimus nuotraukom ir pan., merginos, paskaitykite bent pirmą temos žinutę prieš klausiant. Dauguma informacijos yra pateikta oficialiuose žalios kortos puslapiuose. Pagalvojus logiškai, jei žmogus nemoka jam pateiktos informacijos perskaityti, kaip jis verstųsi svečioj šalyje žalią kortą išlošęs, kur viską nuo nulio savarankiškai reikia pradėt ax.gif

bim-bam, čia ir dabar gauti atsakymą turbūt didesnė tikimybė žalios kortos taisykles paskaičius ar pagooglinus, nei sulaukti, kol žinantis žmogus prisijungs ir atsakys ax.gif Be to, labai daug tokių skubančių nepastebi, kad atsakymas būna kad ir tame pačiame puslapyje jau parašytas. Ir niekas čia nesikelia ir neįžeidinėja. Kaip žmogus perskaito jam parašytą tekstą yra grynai interpretacijos reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 03 spalio 2010 - 08:00
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 03, 01:38)
Tikrai, manau neverta, gi matot, kad zmogus ligonis...
Duok tam anam kelia- kaip liaudies ismintis sako
Nes kiek cia kur matau pykti- tai cia tik is vienos personos jis tryksta...per visas forumo temas, nereikia i kitas eiti ir skaityti- visur tas pats veiksmas
Kaip pas mus vaistinej tokias klientes ( sorry, pacientes) apibudindavo- chroniskas nedapi...itas
Buvo anksciau tokie anekdotai, vadinosi:
O cia priejo Kindziulis ir pasake, tai cia: priejo Mich Girl ir drebtelejo.

o ka as cia drebtelejau? apart to, kad atsakiau normaliai i klausima? klausimus kvailais ir t.t. isvadinau ne as, turbut per tiek puslapiu jau pamirsote kas kur ka pasake smile.gif .... o kai mane pradeda kvaile AZ vadinti ir kitaip kabinetis tai ir gauna atgal. Pykcio pas mane nulis, sorry jei tau taip atrodo, bet as turbut geriau zinau ar as ant kazko pikta ar ne. Siuo atveju pykti cia tikrai nematau reikalo.

p.s. kuklumas ir tolerancija pas tamsta verziasi per krastus tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 03 spalio 2010 - 07:58
QUOTE(himalaia @ 2010 10 03, 08:55)
Dėl elementarių klausimų apie datas, rekalavimus nuotraukom ir pan., merginos, paskaitykite bent pirmą temos žinutę prieš klausiant. Dauguma informacijos yra pateikta oficialiuose žalios kortos puslapiuose. Pagalvojus logiškai, jei žmogus nemoka jam pateiktos informacijos perskaityti, kaip jis verstųsi svečioj šalyje žalią kortą išlošęs, kur viską nuo nulio savarankiškai reikia pradėt  ax.gif

himalaia, jums tikrai reikėtų tik padėkoti už begalę daug naudingos info 4u.gif
Tarkim, savo klausimu te norėjau gauti atsakymą iš patyrimo, o ne tą, kur parašyta juodu ant balto. Ir nereiškia, kad pati nesusivoksiu kaip pasielgti vienoje ar kitoje situacijoje. Įsiplieskusi diskusija tikrai buvo ne vietoje ir ne į temą, tad iš savo pusės tik galiu atsiprašyti kitų...vis gi visi esame skirtingi, su savo požiūriais, supratimu. Visada atsiranda kas mums nepatinka ir tuomet savo poziciją ginam mirksiukas.gif Tik vieni nori tai daryti viešai SM ir vaidinti puolami, išimant žodžius iš konteksto (AŽ atveju), kiti tai mielai padarytų akis į akį, tik, kad galimybės ribotos biggrin.gif Tai paskutinis postas šiuo klausimu, kas norėjo, tas suprato 4u.gif
Ryt keliausiu į fotoateljė, nes namie šviesių sienų kaip tyčia nėra biggrin.gif Jei atvirai, tai negyvenu vien ta mintimi, kaip čia išlošti ŽK, tiesiog bandysiu. Sesuo mano prieš kokius 5 metus atsisakė gautos galimybės ir liko čia LT, va tada tai baltu pavydų pavydėjau, kad žmogui jos ne reikia, nei ką ir še, imk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 10 02, 16:18)
sveikos  4u.gif

jeigu vyras turi vaiku is pirmos santuokos, ne vyresniu nei 21, tai man reikes juos irasyt pildant sav anketa? jie gyvena su motina, kitam mieste. ju nuotrauku taip pat reikes tiek mano, tiek vyro anketai?  skaitau taisykles, bet vis tiek nelabai aisku.

prasau atsakyt be piktumu ir pasaipu mirksiukas.gif

dekui 4u.gif

Manes irgi vis tas klausimas kankina. Viskas neaisku. Jeigu as pildau anketa ZK tai atrodo man nereikia irasyk podukros kur nera mano dukra nei idukra. Gyvena su kita motina.

Jei Pildys vyras tai tures visus vaikus ir ta pirma vaikai is pirmos santuokos.
Man labai gaila kad vyras nebendrauja su pirma dukra , ir nuotrauka bus sunku gaut,
Atsakyti
Dabar skaitau taisykles kad visgi reikia. Jei bus laimeta ZK. tai tie vaikai gales reikalaut zalios kortos ir gyventi JAV.

Pilna klaustuku su tuom santuokom ir vaikais.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 03, 06:55)
bim-bam, čia ir dabar gauti atsakymą turbūt didesnė tikimybė žalios kortos taisykles paskaičius ar pagooglinus, nei sulaukti, kol žinantis žmogus prisijungs ir atsakys  ax.gif Be to, labai daug tokių skubančių nepastebi, kad atsakymas būna kad ir tame pačiame puslapyje jau parašytas. Ir niekas čia nesikelia ir neįžeidinėja. Kaip žmogus perskaito jam parašytą tekstą yra grynai interpretacijos reikalas.

manau, net ir mokant kalba, skaityt tuos dokumentus (t.y. taisykles) nera taip lengva. turiu galvoj, net ir mokant kalba ne is vadoveliu, o pagyvenus svecioj saly, kalbancioj angliskai. tiesiog skaitai ir norisi pasitikslint, visgi ne gimtoji kalba, geriau jau n kartu pasiklaust, negu suklyst pildant dokumentus.
o del tu atsakymu, man skirtuose atsakymuose nieko blogo nepastebejau, tiesiog paskaitinejau diskusijas ir tokia nuomone susidare mirksiukas.gif

QUOTE(paggy_bundy @ 2010 10 03, 09:33)
Manes irgi vis tas klausimas kankina. Viskas neaisku. Jeigu as pildau anketa ZK tai atrodo man nereikia irasyk podukros kur nera mano dukra nei idukra.  Gyvena su kita motina.

Jei Pildys vyras tai tures visus vaikus ir ta pirma vaikai is pirmos santuokos.
Man labai gaila kad vyras nebendrauja su pirma dukra , ir nuotrauka bus sunku gaut,

va va, kad nelabai aisku. atrodo, kaip ir ne prie ko tie vaikai, jeigu negyvena kartu ir as pildau dokumentus. bet pasirodo reikia (bent jau taip supratau...).
Atsakyti
MichGirl, jusu tikrai negraziai atsakinejate i zinutes schmoll.gif

Kitos forumo dalyves, neeerzinkim MichGirl, juk ji nestuke.gif turekit sazines cool.gif jei norit kazka pasakyti, tai palaukim kol gims kleckiukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Galesiu dalyvaut loterijoje jeigu jos metu mano gyvenamoji vieta pasikeis? (is Lietuvos i Anglija)
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 10 03, 15:16)
Galesiu dalyvaut loterijoje jeigu jos metu mano gyvenamoji vieta pasikeis? (is Lietuvos i Anglija)

Galėsite. 4u.gif
Atsakyti