Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

vajė,tai kaip nufotkinti 2 ir 4 metų vaikus,kaip jiems išaškinti,kad laikytų galvas tiesiai,nesisukinėtų ir nesijuoktų?Ar jums taip gaunasi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeine01 @ 2010 10 05, 09:55)
vajė,tai kaip nufotkinti 2 ir 4 metų vaikus,kaip jiems išaškinti,kad laikytų galvas tiesiai,nesisukinėtų ir nesijuoktų?Ar jums taip gaunasi? mirksiukas.gif

beje,o visos grafos pildomos lietuviškai,ar reikia angliškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LILIA @ 2010 10 05, 02:49)
Laba ryta mergaites,
Jau buvau klausius , bet taip niekas ir neatsake, tai noriu dar  karta paklausti  ax.gif  Jei dabar studijoju universitete 2 kurse, tai man reiktu rinktis (5) universitetines studios( nebaigtas universitetinis) ar (1) vidurinbis? 4u.gif

5 - some university courses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 10 05, 08:57)
Papildyta:

beje,o visos grafos pildomos lietuviškai,ar reikia angliškai? blush2.gif

Pas mane beveik 8 menesiu lelius , tai seip ne taip sugavom kadra is keliu kartu, teks ir jums papluseti,nes foto yra privalomos, o pildyti turit taip kaip yra varda , pavarde, adresa, bet be jokiu ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 10 05, 02:57)
1. vajė,tai kaip nufotkinti 2 ir 4 metų vaikus,kaip jiems išaškinti,kad laikytų galvas tiesiai,nesisukinėtų ir nesijuoktų?Ar jums taip gaunasi? mirksiukas.gif
Papildyta:

2. beje,o visos grafos pildomos lietuviškai,ar reikia angliškai? blush2.gif

1. skaitmeniniu fotiku ne problema, pyskini kol kazkas gaunasi ir tiek. galima prizadeti kazka skanaus ar idomaus ir gal gausis kas.

2. o kokia JAV valstybine kalba: lietuviu ar anglu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LILIA @ 2010 10 05, 10:07)
Pas mane beveik 8 menesiu lelius , tai seip ne taip sugavom kadra is keliu kartu, teks ir  jums papluseti,nes foto yra privalomos, o pildyti turit taip kaip yra varda , pavarde, adresa, bet be jokiu ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž smile.gif

nu reikės pamėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 10 05, 09:57)

vat siais metais kai fotkinom mazyle 1 metu, tai buvo sunkus darbas... gerai kad fotografavom fotostudijoj ir tuo paciu darem fotosesija, tai fotografas buvo gerai nusiteikes biggrin.gif viena diena isvis nepagavom ne vieno kadro. antra diena su pailsejimais siaip ne taip pagavom doh.gif bet ir tai totografui teks pataisyti su fotosopu fona cool.gif nes vienos niekaip nejo nufotkint sukasi ir viskas. tada vaika sodinom vyrui ant keliu ir uzdejom ant jo balta medziaga. ta medziaga aisku per judejimus gavosi klostem, bet sake su fotosopu patvarkys fona. kazin nieko kad nuotrauka fotosopu pataisyta? (tik fonas)
Atsakyti
PAGALIAU!!!! Siandien prasideda ZK registracija thumbup.gif
Atsakyti
As isivaizduoju kad man reiktu Vocational school rinktis, bet vistiek neduoda ramybes ar poto neprikaisios, kad neturiu darbo stazo is savo specialybes???

Taigi baiges 10kl isejau i profke, ten uzbaigiau 12kl turiu diploma, poto +1 metai specialybes dar pabaigiau. Tai visgi 5 imti taip? Nes cia kazkas minejo jeigu profke baiges tai turi ir darbo patirties toje sferoje tureti, o pas mane jos 0. biggrin.gif

(1) Primary school only, (2) High school, no degree, (3) High school degree, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate level courses, (8) Master degree, (9) Some doctorate level courses, and (10) Doctorate degree
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomasgdvl: 05 spalio 2010 - 11:27
QUOTE(Tomasgdvl @ 2010 10 05, 12:27)
As isivaizduoju kad man reiktu Vocational school rinktis, bet vistiek neduoda ramybes ar poto neprikaisios, kad neturiu  darbo stazo is savo specialybes???

Taigi baiges 10kl isejau i profke, ten uzbaigiau 12kl turiu diploma, poto +1 metai specialybes dar pabaigiau. Tai visgi 5 imti taip? Nes cia kazkas minejo jeigu profke baiges tai turi ir darbo patirties toje sferoje tureti, o pas mane jos 0.  biggrin.gif

(1) Primary school only, (2) High school, no degree, (3) High school degree, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate level courses, (8) Master degree, (9) Some doctorate level courses, and (10) Doctorate degree

kadangi tau netinka profke kadangi neturi darbo stazo, o mokyklos baigimo atestata turi, tai as rasyciau tik apie mokykla. cool.gif
Atsakyti
4u.gif Labas
Cia forma paaiskinta lietuviskai ax.gif
http://www.lotteryus...p...4&Itemid=26
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kada prasides loterija? Turiu omeny - kelinta h? Nes sedziu nuo ryto, o tam tinklalapy tik raso, kad "at noon" tai pas mus bus apie 19h taip iseina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CountryJuliet @ 2010 10 05, 11:42)
Sveiki, gal zinote kada prasides loterija? Turiu omeny - kelinta h? Nes sedziu nuo ryto, o tam tinklalapy tik raso, kad "at noon" tai pas mus bus apie 19h taip iseina? g.gif

taip, 19 val musu laiku
Atsakyti