Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(dajanka @ 2010 07 07, 17:50)
Turiu toki klausimeli: gal zinote kur butu galima rasti lietuviu arba rusu kalba daugiau informacijos apie gyvenima USA, t.y. apie mokescius, vaiku auginima (darzelius, mokyklas) ir pan...  4u.gif

internete.
googlas visagalis.

na o tokio tinklapio kur butu nuo - iki visa info apie USA visas valstyjas , nera, na nebent blogai ieskojau, yra daug forumu, kur dazniausiai atsakoma i klausimus, kaip cia. Cia beje labai daug informacijos yra, reikia netingeti ir perskaityti kelias Zalios kortos temas (senas), kur tikrai rasit ir apie mokescius, ir apie vaiku darzeliu, ir pan..
Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2010 07 07, 17:50)
Turiu toki klausimeli: gal zinote kur butu galima rasti lietuviu arba rusu kalba daugiau informacijos apie gyvenima USA, t.y. apie mokescius, vaiku auginima (darzelius, mokyklas) ir pan...  4u.gif

Cia anglu kalba, bet info suprantama ir nemokant anglu:

http://www.simplyhir...local-jobs/city

http://apps.money.cn...e_tool_2009.jsp

4u.gif
Atsakyti
Stai dar vienas klausimas iskilo, gauni laiska, kadl aimejai zalia korta. Tai viskas ja laimejai, tik belieka atlikti tam tikrus nurodymus nurodytus laiske, ar gali buti taip, kad tu kortos ir negausi, nors tave ir isrinko tarp 50 000 ???
Atsakyti
Teoriškai gali būti... Bet, kaip suprantu, dažniausiai būna atvirkščiai- daug žmonių tiesiog neatsako į pirmą laišką, nes neapsisprendžia išvažiuoti.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
pastebejau, kad jau liepa biggrin.gif, o laiskelio negavau verysad.gif... Kaip gaila, kad negaliu pasitikrinti internete ar laimejau doh.gif mat kompas naujas, o senaji atidaviau doh.gif ten liko ir mano Confirmation Number ax.gif. Juk i emeila negaunam mes to numerio g.gif
na ka gi, siemet vel bandysiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 08 liepos 2010 - 08:43
Sveikos,

Pas mane situacija tokia, kad gavau as laiska, pasidejau ir pamirsau ir tik uzvakar darbe tvarkydama popierius prisiminiau. Panasu, kad gavau zalia sviesa toliau tvarkytis dokumentus. Susiduriau su tokia problemele,DS-0230 formoje reikia nurodyti adresa JAV, kur noreciau, kad mano viza butu nusiusta. Noriu pasiteirauti, ka jus ten nurodote? As galiu nurodyti draugu adresa? Kaip manot, kiek galutinis tas adresas yra?

Tikiuosi padesite, nes noreciau kuo greiciau issiusti sias formas.
Atsakyti
QUOTE(akvkav @ 2010 07 08, 10:35)
Sveikos,

Pas mane situacija tokia, kad gavau as laiska, pasidejau ir pamirsau ir tik uzvakar darbe tvarkydama popierius prisiminiau. Panasu, kad gavau zalia sviesa toliau tvarkytis dokumentus. Susiduriau su tokia problemele,DS-0230 formoje reikia nurodyti adresa JAV, kur noreciau, kad mano viza butu nusiusta. Noriu pasiteirauti, ka jus ten nurodote? As galiu nurodyti draugu adresa? Kaip manot, kiek galutinis tas adresas yra?

Sveika,
taip, as taip pat nurodziau vietoje gyvenanciu draugu adresa.
Atsakyti
Sveikos,

blink.gif bet tai jei tu tiek tenori vaziuoti tai gal neverta g.gif gauti laiska, ji pasideti ir pamirsti doh.gif tikrai norincioms isvaziuoti, tai cia didelis gyvenimo ivykis bigsmile.gif as iki siol atsimenu kaip laimejo mano tevai ir dar viena seima wub.gif tiesiog tada sokinejama ant koju ir tikrai neimanoma pamirsti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 07 08, 18:25)
blink.gif bet tai jei tu tiek tenori vaziuoti tai gal neverta  g.gif gauti laiska, ji pasideti ir pamirsti  doh.gif tikrai norincioms isvaziuoti, tai cia didelis gyvenimo ivykis  bigsmile.gif as iki siol atsimenu kaip laimejo mano tevai ir dar viena seima  wub.gif tiesiog tada sokinejama ant koju ir tikrai neimanoma pamirsti  schmoll.gif

As irgi pritarciau tokiai nuomonei, kad jei imanoma toki dalyka pamirst, tai gal ir nelabai norima isvaziuot. Tai jei tikrai nera to noro, geriau ir nepradet tvarkytis. Visgi tas susitvarkymas kainuoja pinigeliu, be to, jei nezadat persikraustyt i JAV, tai teks kasmet vaziuot i ten, kad islaikytumet ZK, o tai velgi islaidos (na aisku paatostogaut ten galima, bet jei kasmet ten pat....). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 07 08, 17:25)
blink.gif bet tai jei tu tiek tenori vaziuoti tai gal neverta  g.gif gauti laiska, ji pasideti ir pamirsti  doh.gif tikrai norincioms isvaziuoti, tai cia didelis gyvenimo ivykis  bigsmile.gif as iki siol atsimenu kaip laimejo mano tevai ir dar viena seima  wub.gif tiesiog tada sokinejama ant koju ir tikrai neimanoma pamirsti  schmoll.gif

Mergaitės, nesiimkite teisėjo vaidmens ax.gif , gal žmogaus tipas kitos: vieni šokinėja,kiti tyliai mąsto popierius paslėpę. Tolerancijos ir nepavydėkit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikinimai 4u.gif Galima draugu nurodyti, svarbu, kad jais pasitiketi gali ir dokumentai tau kurie keliaus tavo adresu bus perduoti paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 07 08, 23:58)
Mergaitės, nesiimkite teisėjo vaidmens ax.gif , gal žmogaus tipas kitos: vieni šokinėja,kiti tyliai mąsto popierius paslėpę. Tolerancijos ir nepavydėkit biggrin.gif

teisingai, gal zmogus baisiai uzsiemes kuo buvo, gal problemos kokios, o gal siaip uzuomarsa (kaip as tokia, nereiksmingus dalykus visokius prisimenu, o svarbius buna pamirstu, ir gan daznai pasitaiko).
Atsakyti