Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(vaival @ 2010 07 09, 06:58)
Mergaitės, nesiimkite teisėjo vaidmens ax.gif , gal žmogaus tipas kitos: vieni šokinėja,kiti tyliai mąsto popierius paslėpę. Tolerancijos ir nepavydėkit biggrin.gif

drinks_cheers.gif
va būtent, tema aktuali, informacijos geros senesnėse temose yra (perskaičiau visas ax.gif ), bet nemalonu skaityti, kaip vis atsiranda teisiančių ir auklėjančių, kad loterija tik tiems, kas labai labai nori, o kiti neva neverti nei dalyvauti, jei ne taip aktyviai savo norus emigruoti išsako

o kad postas būtų į temą- rudenį bandysiu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 07 09, 10:20)
bet nemalonu skaityti, kaip vis atsiranda teisiančių ir auklėjančių, kad loterija tik tiems, kas labai labai nori, o kiti neva neverti nei dalyvauti, jei ne taip aktyviai savo norus emigruoti išsako

Tai manau cia niekas neteisia, tik labai keista, kai toki svarbu dalyka (juk keicia visa gyvenima is esmes ta loterija) laimejus pamirstama. As suprantu, kai nera laiko, kiti reikalai ir pan, bet gi vistiek galvoji kazkiek apie tai, o ne besitvarkant atsitiktinai atrandi. ax.gif Bent is mano puses buvo tik nusistebejimas, nes niekada nezinai visos kito zmogaus situacijos ir kodel buvo butent taip kaip buvo... 4u.gif
Atsakyti
Labas,
aš pasitikslinsiu dar truputį, o paskui greičiausiai eisiu vyrą tarkuot. Šitą adresą, kur "viza būtų nusiųsta", reikėjo būtinai įrašyti, siunčiant formas į Kentukį? Mes jo dar neturėjome, todėl palikom N/A. Vyras man garantavo, kad jis esą perskaitęs rusų forume, kad galima taip daryti, o galutinai adresą reikės pasakyti jau pokalbyje ambasadoje. O aš kiek skaičiau čia diskusijas, tai supratau, kad reikėjo rašyt jau siunčiant į Kentukį dokumentus. Žodžiu mes su juo ginčijomės ginčijomės, o kadangi adresą galėjo suorganizuot tik jis, palikom jo variantą. Dabar jau sėdėsiu ir nervinsiuos...

QUOTE(akvkav @ 2010 07 08, 10:35)
Susiduriau su tokia problemele,DS-0230 formoje reikia nurodyti adresa JAV, kur noreciau, kad mano viza butu nusiusta. Noriu pasiteirauti, ka jus ten nurodote? As galiu nurodyti draugu adresa? Kaip manot, kiek galutinis tas adresas yra?
Tikiuosi padesite, nes noreciau kuo greiciau issiusti sias formas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzilia123: 10 liepos 2010 - 17:09
zirzilia123, adresą parašyti nebūtina, tikrai galėsit nurodyti ambasadoje per pokalbį.
Atsakyti
Ech... ir mes neišlošėm verysad.gif Na, kitais metais gal pavyks rolleyes.gif

Gal žinote iki kelinto nėštumo mėnesio leidžia skristi į JAV? Kad ir atostogoms?
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 07 12, 15:05)
Gal žinote iki kelinto nėštumo mėnesio leidžia skristi į JAV? Kad ir atostogoms?

Kiek zinau, aplamai nerekomenduojama skraidyt po 36 nestumo savaites. Bet konkrecius terminus reiketu ziuret pagal aviakompanijas.
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 07 12, 08:05)
Ech... ir mes neišlošėm verysad.gif Na, kitais metais gal pavyks rolleyes.gif

dauguma avialiniju i ilgus transatlantinius skrydzius nepriima po 36sav. kelios yra kurios ir anksciau ir yra tokiu, kur neturi limito, zodziu kaip shopping sake, su konkreciom avialinijom reikia pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 12, 18:45)
Kiek zinau, aplamai nerekomenduojama skraidyt po 36 nestumo savaites. Bet konkrecius terminus reiketu ziuret pagal aviakompanijas.

QUOTE(MichGirl @ 2010 07 12, 19:51)
dauguma avialiniju i ilgus transatlantinius skrydzius nepriima po 36sav. kelios yra kurios ir anksciau ir yra tokiu, kur neturi limito, zodziu kaip shopping sake, su konkreciom avialinijom reikia pasiziureti.

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O man siais metais gautas laiskas gyvenima apverte 180 laipsniu kampu. Dar vizos negavom ir nera garantijos kad gausim g.gif tiek buvo planu kitiems metams - ir nauja veikla pradeti, ir nama statytis smile.gif) o po laisko... ponia patapau biggrin.gif sumatem metams i uzsieni issikraustyti thumbup.gif o visi planai sugriuvo kaip smelio pilys rolleyes.gif bet esu patenkinta, net jei ir negausim vizos, tas laiskas mus pastumejo tam, kam nesiryzom daugeli metu ir visi pokyciai yra butent tokie kokiu norejau. Tai tiek ir sekmes visoms kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Experte @ 2010 07 13, 12:19)
O man siais metais gautas laiskas gyvenima apverte 180 laipsniu kampu. Dar vizos negavom ir nera garantijos kad gausim  g.gif  tiek buvo planu kitiems metams - ir nauja veikla pradeti, ir nama statytis smile.gif) o po laisko... ponia patapau  biggrin.gif sumatem metams i uzsieni issikraustyti  thumbup.gif  o visi planai sugriuvo kaip smelio pilys  rolleyes.gif  bet esu patenkinta, net jei ir negausim vizos, tas laiskas mus pastumejo tam, kam nesiryzom daugeli metu ir visi pokyciai yra butent tokie kokiu norejau. Tai tiek ir sekmes visoms kitais metais  mirksiukas.gif

Sveikinam 4u.gif Kaip smagu turėtų būti bigsmile.gif
Atsakyti
tema pamirsta, niekas neraso... nieko, dar geras menesiukas ir vel klausimas po klausimo pasipils biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 07 20, 16:08)
tema pamirsta, niekas neraso... nieko, dar geras menesiukas ir vel klausimas po klausimo pasipils  biggrin.gif

Na, dabar visiem aišku viskas, bet greit anketų pildymas, tai bus daug klausimukų drinks_cheers.gif
Atsakyti