Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

Sveiki.Uzvedziau sia temele,nes domina kitu zmoniu nuomones.Esu 24 metu,turiu sunu,kuriam tuoj sukaks ketveri.Noreciau antro vaikelio,bet daznai pagalvoju,kokia zmoniu nuomone apie jaunas mamas,su dviem vaikais. :hmNa nepagalvokit,kad zmoniu nuomone man pirmoje vietoje,tiesiog idomu suzinoti ka zmones siais laikasi mano. Ar daug musu tarpe tokiu jaunu mamyciu? g.gif
Atsakyti
Labas man buvo 23m. kai pastojau su dukra, sunui tuomet buvo 1.8m. Normaliai visi reaguoja, tik as jauniau atrodau(vis dar paso praso biggrin.gif ) nei esu tai gaunu daug ,,naudingu'' bobuciu patarimu. Taip kad jei tik noras yra tai pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackperl @ 2010 07 01, 22:50)
Labas man buvo 23m. kai pastojau su dukra, sunui tuomet buvo 1.8m. Normaliai visi reaguoja, tik as jauniau atrodau(vis dar paso  praso biggrin.gif ) nei esu tai gaunu daug ,,naudingu'' bobuciu patarimu. Taip kad jei tik noras yra tai pirmyn mirksiukas.gif

Man uosviai vis kala i galva,kad jau laikas antra tureti,nes paskui bus tarp vaiku didelis skirtumas. biggrin.gif Na gal ir teisybe jie sako,kai vaiku amzius labai skiriasi,tai ir bendravimas paskui kitoks.
Atsakyti
As pergyvenau kad bus pavydas ir t.t. nes sunus mano mamyciukas, bet viskas yra OK, ir dabar atsigules salia seses su teciu sako :,, Mes jos niekam neduosim.'' O tetis priduria kad kazkieno laukia sunkus isbandymas susiremti su jais del jos lotuliukas.gif
Atsakyti
as tik uz jaunas mamas 4u.gif bet man taip gyvenimas nesusikloste,kad tokia jauna ja tapciau,nes kai buvo 20 m. ne vaikai ir seima dar rupejo,viskas kiekvienam ateina savu laiku,pirma karta pastojau 25m.kazkaip sau buvau prisikalbejus, jei turesiu 2 vaikus tai tik iki 30 m. dabar laukiuosi antro, na dar 30 neturiu, bet nedaug truksta,tarp vaiku bus 3,5 m. skirtumas manau pats tas,jei 2 m. skirtumas mamai sunkiau, vaikams gal ir geriau, visada norejau buti jauna mama, pati turiu jauna mama, tarp musu 20 m. skirtumas ir man labai patinka thumbup.gif , ji jauna mociute smile.gif
Atsakyti
man dar tik 19, o jau laukiuosi pirmojo leliuko 2.gif wub.gif , kurio iš tikrųjų laabai ir norėjau, nes visad svajojau būti jauna mamyte (ne man vakarėliai ir audringas gyvenimas) biggrin.gif užtat giminės reakcija buvo doh.gif nemalonu klausytis artimųjų (senelių, dėdžių ir t.t.) kai sako, kad dar per jauna, bet svarbiausia, kad pati labai noriu ir džiaugiuosi, kad tapsiu jauna mamyte nestuke.gif tad, jei tik yra noras turėt ir antrą leliuką - tai ir pirmyn!!! thumbup.gif Juk svarbiausia ar tu nori, o ne tai, ką kiti pasakys nono.gif
Atsakyti
As laukiuosi pirmojo vaikelio ir man tik 20 metu... mirksiukas.gif
Atsakyti
As visada norejau buti jauna mamyte smile.gif O kas gali drausti jei tik yra noras tureti vaikuciu ir juos myleti, kai as pagimdysiu pirmaji savo stebukla man bus 23 ir as tuom dziaugiuosi smile.gif nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 01, 22:33)
Sveiki.Uzvedziau sia temele,nes domina kitu zmoniu nuomones.Esu 24 metu,turiu sunu,kuriam tuoj sukaks ketveri.Noreciau antro vaikelio,bet daznai pagalvoju,kokia zmoniu nuomone apie jaunas mamas,su dviem vaikais. :hmNa nepagalvokit,kad zmoniu nuomone man pirmoje vietoje,tiesiog idomu suzinoti ka zmones siais laikasi mano. Ar daug musu tarpe tokiu jaunu mamyciu? g.gif

musu situacija tokia pati. pirmas vaikas gime, kai man buvo 20 metu. antra karta laikiau teigiama NT kai buvo tik sueje 24 metai. ir viskas gerai... jokiu zmoniu reakciju. na juk as jos taip ilgai laukiau, t.y. dukrytes wub.gif norejau pastoti iskart po pirmojo, tada buvo 20 metu, bet koja kiso mokslai... todel kai 24 metu gime dukryte, jauciausi labai jos islaukusi ir ne kiek ne per anksti wub.gif dabar jau mintyse gyvena ir trecias, bet jauciu reik eit studijuot, kad daugiau tokiu minciu nebutu cool.gif nes 25 metu su triem vaikais, tada jau nekas nekas...
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 07 02, 13:49)
musu situacija tokia pati. pirmas vaikas gime, kai man buvo 20 metu. antra karta laikiau teigiama NT kai buvo tik sueje 24 metai. ir viskas gerai... jokiu zmoniu reakciju. na juk as jos taip ilgai laukiau, t.y. dukrytes  wub.gif norejau pastoti iskart po pirmojo, tada buvo 20 metu, bet koja kiso mokslai... todel kai 24 metu gime dukryte, jauciausi labai jos islaukusi ir ne kiek ne per anksti  wub.gif dabar jau mintyse gyvena ir trecias, bet jauciu reik eit studijuot, kad daugiau tokiu minciu nebutu  cool.gif nes 25 metu su triem vaikais, tada jau nekas nekas...

Na tu pasigimdei pirma kaip ir as 20metu thumbup.gif As labai noriu dukrytes,suneli jau turiu.Bet va vyras vis spyriojasi,kad nenori antro blush2.gif Sako,kad jam vienas vaikas pats tas. doh.gif Nori jis kad viska turetu.Zinau,kad jei tapciau nescia,jis su tuo susitaikytu.Na mokeciau tai apgauciau ta savo vyreli ir pastociau biggrin.gif biggrin.gif As pati esu is dideles seimos,tai nenoriu,kad mano vaikas liktu vienas,be sesiu ir broliu. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Emilija.T. @ 2010 07 02, 11:54)
As laukiuosi pirmojo vaikelio ir man tik 20 metu... mirksiukas.gif

Nemanau,kad pirmam per anksti.As pati tokio amziaus pagimdziau smile.gif Taip kad palaikau tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 02, 19:26)
Na tu pasigimdei pirma kaip ir as 20metu thumbup.gif As labai noriu dukrytes,suneli jau turiu.Bet va vyras vis spyriojasi,kad nenori antro blush2.gif Sako,kad jam vienas vaikas pats tas. doh.gif Nori jis kad viska turetu.Zinau,kad jei tapciau nescia,jis su tuo susitaikytu.Na mokeciau tai apgauciau ta savo vyreli ir pastociau biggrin.gif  biggrin.gif As pati esu is dideles seimos,tai nenoriu,kad mano vaikas liktu vienas,be sesiu ir broliu. schmoll.gif

mano vyras irgi nenorejo dar antro vis jam per anksti, bet pribumbejau kad JAU reikia bigsmile.gif vienas vaikas ne vaikas, du vaikai jau puse darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 07 02, 23:45)
mano vyras irgi nenorejo dar antro vis jam per anksti, bet pribumbejau kad JAU reikia  bigsmile.gif vienas vaikas ne vaikas, du vaikai jau puse darbo  biggrin.gif

Na daugiau nei dvieju jau as pati nenoriu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti