Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

Sveikos smile.gif na aš tai manau, kad amžius kiekvienai yra labai individualus dalykas, kada jos mano, kad reikia ir nori, tada tegu ir turi smile.gif
Na o aš va 20 metų ir va laukiuosi jau beveik 19 savaičių smile.gif
Kažkada buvau pagalvojus, kad jei jau turėsiu vaikų tai tik jauna, na ir ką, ir turėsiu biggrin.gif ir nei studijos man nesutrukdy, niekas smile.gif svarbu man gerai 4u.gif
Atsakyti
Na aš kaip ir daugelis, tokios nuomonės, kad svarbiausia pačių apsisprendimas, o ne aplinkinių nuomonė. Na man nebedaug beliko ir būsiu jauna, 21metų mamytė. Antro vaikelio norėčiau po 2 metų doh.gif Ir aišku jei galimybės leis mes jį taip ir suplanuosim biggrin.gif
Atsakyti
svarbu turėti gyvenimo planą ir palaikymą iš visur iš kur yra galimybė ir nekreipti dėmesio ką kiti sako, nes dauguma mąsto stereotipiškai ir dogmatiškai kad tik baigus mokslus ir tik turint darbą gali turėt vaikų. visai ne. man 19 jau turiu 4 savaičių žirnį tėvai aišku nieko nežino su antrąja puse be galo be krašto džiaugiamės
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 07 11, 20:01)
svarbu turėti gyvenimo planą ir palaikymą  iš visur iš kur yra galimybė ir nekreipti dėmesio ką kiti sako, nes dauguma mąsto stereotipiškai ir dogmatiškai kad tik baigus mokslus ir tik turint darbą gali turėt vaikų. visai ne. man 19 jau turiu 4 savaičių žirnį tėvai aišku nieko nežino su antrąja puse be galo be krašto džiaugiamės

kompleksuojat del tevu nuomones? rolleyes.gif ar tiek pagiezos jiems? ner visisko noro ne savo geru santykiu, bet anuko-seneliu silto artumo? unsure.gif
Atsakyti
Prie ko čia tėvai? jų net neminėjau. ne nekompleksuojam bent jau dėl Jo tėvų tai visai, šiek tiek kitas atvejis su mano tėvais, nes jie yra dogmatiški ir stereotipiški. ir apskritai mano noras kurti šeimą yra ne jų reikalas. nes bet kuriuo atveju nesėdėsiu jiems ant sprando su vaiku o [pati tvarkysiuos savo gyvenimą. tiesiog nemėgstu kai yra kišamasi į mano reikalus ir asmeninę erdvę per daug....
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 07 11, 20:01)
svarbu turėti gyvenimo planą ir palaikymą  iš visur iš kur yra galimybė ir nekreipti dėmesio ką kiti sako, nes dauguma mąsto stereotipiškai ir dogmatiškai kad tik baigus mokslus ir tik turint darbą gali turėt vaikų. visai ne. man 19 jau turiu 4 savaičių žirnį tėvai aišku nieko nežino su antrąja puse be galo be krašto džiaugiamės

va prie ko 4u.gif
Atsakyti
jau nebematau ką rašau smile.gif. jo tiesą sakant šiek tiek šnektelėjau su mama tai supratau kad tikrai dar ilgai nesakysiu...
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 07 21, 17:01)
jau nebematau ką rašau  smile.gif. jo tiesą sakant šiek tiek šnektelėjau su mama tai supratau kad tikrai dar ilgai nesakysiu...

tik dabar taip atrodo kad pyks, o kai suzinos viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 07 21, 18:01)
jau nebematau ką rašau  smile.gif. jo tiesą sakant šiek tiek šnektelėjau su mama tai supratau kad tikrai dar ilgai nesakysiu...

O kodel taip nutarei? Blogi santykiai su mama? Na as labai bijojau sakyti, bet kaip veliau isaiskejo, ji pasirodo zinojo, kad laukiuos, nes tasei pamate nestumo testa doh.gif Bet kai dar patvirtinau, tai buvo sokiruota,o vargsas tetukas negalejo ne zodzio pratart pora dienu. biggrin.gif Uztat dabar, atrodo savo anuke myli labiau nei mane, isvecius ateina pas ja, o ne pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Man 23-eji ir tuoj sulauksim antro mažylio. Abu vaikučiai labai planuoti, laukti ,išsvajoti wub.gif Ir manau, nei per anksti, nei per vėlai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackperl @ 2010 07 01, 22:50)
Labas man buvo 23m. kai pastojau su dukra, sunui tuomet buvo 1.8m. Normaliai visi reaguoja, tik as jauniau atrodau(vis dar paso  praso biggrin.gif ) nei esu tai gaunu daug ,,naudingu'' bobuciu patarimu. Taip kad jei tik noras yra tai pirmyn mirksiukas.gif

Galima sakyti identiška situacija, tik pirma dukra, antras sūnus. Pastojau antrame kurse, visi sakė dabar jau viskas - nebaigsi mokslų, nieko nepasieksi... Dukrytė sunkiai ir neramiai augo, teko imti akademines, bet trečiame kurse nusprendėme, kad reikia antro biggrin.gif Vėl kalbos, kad nieko nebus su mano mokslais ir dviem vaikais...
Išvada: mokslai sėkmingai baigti, vaikiukai paaugę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 07 22, 22:52)
Galima sakyti identiška situacija, tik pirma dukra, antras sūnus. Pastojau antrame kurse, visi sakė dabar jau viskas - nebaigsi mokslų, nieko nepasieksi... Dukrytė sunkiai ir neramiai augo, teko imti akademines, bet trečiame kurse nusprendėme, kad reikia antro biggrin.gif Vėl kalbos, kad nieko nebus su mano mokslais ir dviem vaikais...
Išvada: mokslai sėkmingai baigti, vaikiukai paaugę  thumbup.gif

super thumbup.gif
Atsakyti