Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 03, 12:04)
Na daugiau nei dvieju jau as pati nenoriu schmoll.gif  smile.gif

as irgi taip sakiau tongue.gif
Atsakyti
Jauna mama gera but, nes kai vaikai užaugs, turėsit dar laiko sau, būdami dar jauni smile.gif

Pati galvoju, kad truputį uždelsiau... Planuojam lelių apie 28-eriu, bet kai pagalvoju, kad į vaiko abitūros išleistuves eisiu vos ne 50-ies, tai baugoka...

Nors.... Mama gera būt bet kada, svarbu, kad tik pati gerai jaustumeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 07 02, 12:31)
man dar tik 19, o jau laukiuosi pirmojo leliuko  2.gif  wub.gif , kurio iš tikrųjų laabai ir norėjau, nes visad svajojau būti jauna mamyte (ne man vakarėliai ir audringas gyvenimas)  biggrin.gif  užtat giminės reakcija buvo  doh.gif nemalonu klausytis artimųjų (senelių, dėdžių ir t.t.) kai sako, kad dar per jauna, bet svarbiausia, kad pati labai noriu ir džiaugiuosi, kad tapsiu jauna mamyte  nestuke.gif tad, jei tik yra noras turėt ir antrą leliuką - tai ir pirmyn!!!  thumbup.gif  Juk svarbiausia ar tu nori, o ne tai, ką kiti pasakys  nono.gif

As irgi 19 pirmojo susilaukiau, och kiek buvo klausimu ir nuomuoniu doh.gif Bet dabar negali atsidziaugti, kad turi anuke, dukterecia, pussesere ir panasiai thumbup.gif smile.gif
Sutinku su pasakymu "Juk svarbiausia ar tu nori, o ne tai, ką kiti pasakys " thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinoma grazu kai eina grazi issipuosusi jauna nescioji. Bet. Svarbiausia ne amzius, nes amzius tik skaicius. Svarbiausia nors nusiteikimas ir kokia bus motina. Kas is to kad kitos jaunos pagimdo ir numeta vaikus mociutems augint. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme88 @ 2010 07 04, 15:18)
Zinoma grazu kai eina grazi issipuosusi jauna nescioji. Bet. Svarbiausia ne amzius, nes amzius tik skaicius. Svarbiausia nors nusiteikimas ir kokia bus motina. Kas is to kad kitos jaunos pagimdo ir numeta vaikus mociutems augint.  smile.gif

na as nors ir jauna, bet labai gera mama ir vaiko seneliams nenumetam schmoll.gif nebent savaitgali jei kur norim iseiti tongue.gif
Atsakyti
Oi, kiek as ilgai masciau ar esu jauna arne, kai pastojau, bet paskui nurimau, man jau 22, tai manau pats tas biggrin.gif tik reiks kaip nors 4 kursa pabaigt wink.gif laukiu, kada pamatysiu savo leliuka didesni pilvuke, suzinosiu kokia lytis ir laukiu, kada jis prades girdeti, nes ilgai galvoju kaip bus smagu kalbetis su pilvuku... nors ir dabar pasikalbu wink.gif
Atsakyti
per trumpa savo gyvenima pastebejau, kad daug maziau svarbu kada pirmas vaikutis gime, nes visada bus kad per anksti, kad pervelai, tai mokslai, tai karjera, niekam 100% be saves neitiksit biggrin.gif o stai jei pakankamai jauna ir vaiku daugiau nei du, matot du lyg savaime suprantama-mazas skirtumas, vienu kartu atauginti, trumpesnis laikas namuos sedet ir t.t., bet kai vaikuciu daugiau tai jau galvom krypuoja ir nepilnametes vaikus auginancios biggrin.gif
Atsakyti
Pirmąjį sūnelį pagimdžiau 19-os,jauna bet laiminga,niekada nei biški net neesu pagalvojus kad gal biški per anksti schmoll.gif kaip pamenu ir egzaminus išsilaikiau 2 d po gimdymo ir istojau mokytis ir t.t kaip yra noro niekas nesutrugdė schmoll.gif
dabar man 23 ir laukiuosi 2 vaikiuko manau pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 07 05, 13:03)
Pirmąjį sūnelį pagimdžiau 19-os,jauna bet laiminga,niekada nei biški net neesu pagalvojus kad gal biški per anksti schmoll.gif  kaip pamenu ir egzaminus išsilaikiau 2 d po gimdymo ir istojau mokytis ir t.t  kaip yra noro niekas nesutrugdė schmoll.gif
dabar man 23 ir laukiuosi 2 vaikiuko manau pats tas biggrin.gif

Sveikinu! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 06, 09:59)
Sveikinu! thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif man 19 metu ir laukiuosi maziuko... visi burba kokia as jauna doh.gif tegul burba cool.gif leliukas planuotas ir lauktas musu abieju su vyru wub.gif seniai mes jau norim, bet dar labai jauni buvom, o dabar mokslus pasibaigem, namus turim, is ko gyvent irgi, tai galvojam ko laukt?! wub.gif ir zymiai geresni santykiai su vaikais buna kai tevai jaunesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žinot,kiekviena mama skirtingai subręsta motinystei. Asmeniškai aš 20 metų tikrai tam nebuvau pasiruošius rolleyes.gif tuomet dar vėjai galvoj švilpė rolleyes.gif Bet jeigu moteris jaučia,kad JAU, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif O aplinkiniai.Ką tie aplinkiniai.Jiems bile liežuviu papliaukšt ir kitiems gyvenimą apkartint.Man asmeniškai giliai dzin jie visi.
Atsakyti