QUOTE(aistuzele @ 2011 08 02, 07:23)
atleiskit, bet jau sventas naivume, kuri mama plos katuciu, jei jos dukra pastotu net nebaigus vidurines

Kokio velnio reikia del to isizeisti, jus paklauset kvailo klausimo, atitinkamai gavot reakcija. Mamai tikriausiai pirma mintis i galva sove, kad jos dukra planuoja ta kudiki, tai ir sureagavo astriai, kad jums atsoktu fantazija. Vaikas ne zaislas, jam reikia meiles, pinigu, laiko, bemiegiu naktu ir dar visko daug. Is kur 11-toke tai gaus, dar pats gyvenimas prasideda, o cia beprotiskas noras sokti i sauskelniu jura. As pati su savo vyru pradejau draugauti 14 metus, tai kas butu buve, jei kokiu 15 metu buciau tapus mama. Mano mamai tikriausiai butu istikes infarktas. As jokiu budu neesu uz abortus, bet jie turi i gyvenima ateiti savu laiku, nefursuojant.
Kas sako, kad aš norėjau vaiko? Mes visada saugojomės ir nenorėjom vaikų, o paklausiau dėl to, kad visko gali atsitikti. Galbūt jai ir buvo šokas, galbūt ne taip suprato, bet man vis tiek nedaeina, kaip motina gali savo vaikui linkėti tokios kankynės.
Jeigu ji tai pasakė "ant greito", nepamąsčius, tada viskas tvarkoje, dažnai mes nepagalvojam ir pasakom. Bet man taip neatrodo, nes manau, kad jos toks požiūris tiesiog yra ir jai abortas yra niekis. Pati manęs norėjo atsikratyti, nors turėjo darbą ir galėjo išlaikyti, o dabar taip šneka, lyg be vaiko geriau būtų. Na, kas buvo tas buvo, bet tikiuosi, kad ateityje ji tik apsidžiaugs sulaukusi žinios apie
P.S. skaitydama čia ir kitur neradau nei vienos pastojusios nepilnametės, kuri nepabaigtų vidurinio išsilavinimo. Viskas įmanoma.
Kaip sako lenkiška patarlė: Dla chconcego-nic trudnego, kas reiškia: Tam, kas nori- nieko sunkaus