man irgi grazu jaunos mamos:) dabar man 22m ir jau noreciau, bet deja reikia palaukti dar...
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 09, 08:02)
Manau, kad yra kažkokia riba tarp jaunų ir jau pasiruošusių motinystei, bet vėlgi galima daug diskutuoti, nes viena būdama 18 metų geriau susitvarko su vaiku ir jį labiau myli nei ta, kuriai 35 ir ji nežino ką su tuo vaiku daryti, kurio ji net nenorėjo, manau, kad žmogaus protas neskirstomas į metus, taip, kad čia labai plati tema, kas lygu vienam, kitam gali būti dar labai toli..
as irgi taip pat manau. pati pirmagime pagimdziau 19,ir nesijauciau jauna kvaila mama
As pirma pagimdziau 19 metu, db va antro laukiosiu, netycituko
man atrodo kad 24 metu turet 2 vaikucius yra normalu, va mano drauge su kuria pirmus gimdem pries 3 savaites jau trecia pagimde
) o jaj tiek kiek ir man
Cia tikrai mama heroje
)
Manau, kad ne metuose esmė ir neįmanoma visoms taikyti tos pačios taisyklės. Viena jaunutė mama gali būti žymiai labiau subrendusi negu kokiu trisdešimt penkerių metų mama. Tiesiog tarp įvairaus amžiaus moterų yra visokių asmenybių.
Vienos motinystei subręsta anksčiau, kitos - vėliau ir nieko tame blogo nėra.
Mano asmenine nuomone, dvidešimt ketverių turėti du vaikus yra visiškai normalu ir gražu, jei tik pati moteris yra tam pasirengusi.
Nuo 19m. ( apie dar jaunesnes nešneku, nes nepykit, nelaikau to normaliu dalyku). O ribos nėr- mamos nesensta
Tikiuosi supratot ką turiu omeny
Man irgi 22 ir laukiusosi jau 6 mėnesį
aš džiaugiuosi dėl savęs, kad jaunutė mamytė būsiu
pildome su vyrų savo svajonę, todėl laimė netelpa širdy
o pasiruošimas motinystei ir subrendimas, manau, nuo amžiaus nepriklauso
QUOTE(Smiltele99 @ 2013 05 07, 16:44)
Man irgi 22 ir laukiusosi jau 6 mėnesį
aš džiaugiuosi dėl savęs, kad jaunutė mamytė būsiu
pildome su vyrų savo svajonę, todėl laimė netelpa širdy
o pasiruošimas motinystei ir subrendimas, manau, nuo amžiaus nepriklauso 
Didziausi sveikinimai
QUOTE(medamedute @ 2013 05 08, 15:06)
Ačiū
Sveikos... Kiekviena karta atnesa savo standartus... o man asmenishkai keista, net nemalonu girdeti kad normalus amzius pirmagimiui jau virs 30 metu... mokslai- karjera ir tik paskui vaikas ir seima
Turiu daug draugiu kurioms jau 30 ir jos kazkodel svajoja apie pinigus, prabangias keliones... uzduodu joms klausyma: o tu supranti kad pagimdzius 35 metuku pirma vaikeli ir tarkim 38 metu antra tu savo vaiku vestuvese ne garantija kad pasoksi... tau jau bus apie 60-70 metu... ir nejungi tau nesinori siame gyvenime pamatyti savo anuku?... Nejungi jums svarbiau pasidziaugti dabar savo karjera, o ne matyti savo augancius vaikucius, sudalyvauti ju gyvenime, dziaugtis ju pasiekimais...
Mano standartai:
14-16 metu mamytes - deja.. bet tai ne jaunos mamytes, tai labiau mergaiciu mamos - jaunos mociutes, kurios priziures savo mergyciu vaikucius
17-19 metu mamytes - jei Dievas dave - priimkit kaip Dovana. Gal dabar neaktualu, bet anksciau tai buvo normalus amzius tapti mama.
20-30 metu mamytes - SAUNUOLES.
30-35 su pirmagimiu - niu pagaliau surimtejot...
Kai busit 40+ vesit vaikeli i pirma klase
o 50+ nemiegosit naktim ir lauksit veluojancio vaiko is mokyklos disko
40-45 su pirmagimiu - niu kad liudnai skamba... sveikinimai... kai Jums bus 65-75metuku gal ir pasoksit savo vaikelio vestuvese...
(nekalbu apie atvejus kai sveikatos sutrikimai neleido pastoti norimu metu
)
Mano standartai:
14-16 metu mamytes - deja.. bet tai ne jaunos mamytes, tai labiau mergaiciu mamos - jaunos mociutes, kurios priziures savo mergyciu vaikucius
17-19 metu mamytes - jei Dievas dave - priimkit kaip Dovana. Gal dabar neaktualu, bet anksciau tai buvo normalus amzius tapti mama.
20-30 metu mamytes - SAUNUOLES.
30-35 su pirmagimiu - niu pagaliau surimtejot...
40-45 su pirmagimiu - niu kad liudnai skamba... sveikinimai... kai Jums bus 65-75metuku gal ir pasoksit savo vaikelio vestuvese...
(nekalbu apie atvejus kai sveikatos sutrikimai neleido pastoti norimu metu
man atrodo tapti mama ideliausias laukas nuo 22m iki 25m . Pati esu 22metų ir jei ne studijos tai su malonumu būčiau