QUOTE(speedy @ 2011 04 08, 11:52)
Nejaugi antibakterinė sieneliu danga pagrindinis kriterijus?
Turbut ne. Kai domiesi saldytuvais, isgirsti tokiu ivairiausiu nuomoniu, kad ir susimaisai zmogus, ko is tikruju nori ir ko tau reikia

Pavyzdys: vienas konsultantas parduotuveje pasake, kad antibakterine danga yra VISUOSE saldytuvuose, tik ne visi apie ja raso aprasymuose. Kazko labai abejoju tokiu teiginiu...

Arba tai, kad jei saldytuvas Liebherr kainuoja pei 2000Lt., tai jis jau bus ne originalus, o "poddielke", liaudiskai tariant. Nes orginalu kainos prasideda tik nuo 3000Lt. Tai vat ir zinok, kas sako teisybe, kas neaisku is kur istrauktas neteisingas zinias

O apie antibakterine viana konsultante pasake taip, kad ji jei ir yra, bet to jonizuoto oro ventiliatorius nepucia, tai ta danga nelabai ka gero ir daro. Nebent maistas lieciasi prie sieneliu, tuomet gal ir nepelys, ar nesikaups ten tos bakterijos.
Zodziu, jau uzsakiau saldytuva Liebherr CP 3523. Nezinau, ar teisingas pasirinkimas....Ar geriau nei Bosch ar Siemens....Ir pigesnis nei sie du...Pagyvensim, pamatysim