Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 20:58)
Pasinaudojau jūsų patarimais ir įdėjau "savo" anketą  smile.gif  parašiau, kad sexui , tai kaip vyrai rašyt pradėjo wacko.gif  doh.gif  jau virš 50 laiškų gavau  blink.gif
na ir saviškiui parašiau, lauksiu atsakymo 

reiks taviskiui anketa uzrodyti

QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 22:13)
blogiausia, kas gali įvykti tai skyrybos... 
'

jei del tokiu dalyku skyrybos doh.gif
Atsakyti
nu va... ateinu pasipasakoti, kokie reikalai čia pas mane smile.gif

Parašiau vyrui, kad bla, bla, bla, ir paprašiau, kad atsiųstų foto, nu ir ką.... atsiuntė........... bet ne savo, atsiuntė simpatiško vaikinuko foto... nežinau...gal tiesiog šiaip nori pasirašinėti ir tiek g.gif nežinau net ką galvoti g.gif
atrašiau... pažiūrėsiu ką dabar atsakys bigsmile.gif

bet jus teisios, pasitikėjimas juo dingo visiškai... bet tiesą pasakius man geriau žinoti, negu nežinoti, dabar bent jau žinau, ko iš jo galima tikėtis biggrin.gif
šiaip į pačią situaciją reaguoju labai ramiai, susimąstau, kad gal jau iš tikrųjų to sekso jam trūksta? g.gif doh.gif gal tikrai čia man pačiai reikia pasitempti? doh.gif O gal jam atsibodo su ta pačia? g.gif doh.gif nežinau net ką ir galvoti doh.gif

dabar išėjęs, nėra jo namuose, gal ir pas meilužę, o ką aš žinau .... verysad.gif sakė, kad pas draugą futbolą žiūrėti, bet negali žinoti unsure.gif

na žiūrėsiu, kaip čia toliau visas tas bendravimas mūsų internetinis išsirutulios g.gif biggrin.gif

na tai tiek, ryt parašysiu ką atrašė man ....
Atsakyti
Pacios kaltos,nepatenkinat sawo wyru kaip reikia uz tai ir iesko kur geriau..
Atsakyti
jo.. geeeras cia..
Pirmiausiai isitikink, kad tikrai ten tavo vyras..
Antra - nieko cia ypatingo.. Visi vyrai istikimi buna tik iki tada, kol proga nepasitaiko. Jei ilgai nepasitaiko - proga pasidaro patys.
Trecia - seksas vyrui visai nelygu meilei.. Mano nuomone uz viena, atsitiktini nuklydima vyro nereikia linciuoti, pulti skirtis ir t.t. Bet jei pazinciu iesko sexui - tokiu nebepasitikeciau..

Ketvirta - jei jus manote, kad zmona kalta, jei vyras eina i sona - issiplaukit galva.. jei manote kad "jau mano vyras tai man istikimas, visai istikimas" - duokit jo tel nr. Nebemanysit.

Nu va, jau yra viena pretendente siusti man savo vyro tel nr.. Bet neisdrisi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 03 liepos 2010 - 22:29
Tu cia man?prasau galiu jei jau tikrai labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
ten tikrai mano vyras, įsitikinus 100 proc. juk jis ant tiek bukas, kad tą pačią foto, kurią man siuntė paliko ant dekstopo doh.gif tai kokių dar įrodymų reikia doh.gif

sakot pati kalta, kad nepatenkinu savo vyro? g.gif gali būti verysad.gif
tik va, aš pati jau "išbadėjusi" nerealiai unsure.gif verysad.gif tai man peršasi tik vieną mintis, kad atsibodo jam sexas su manim...o ką dar galvoti.... verysad.gif

man pačiai meilužio reikia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzėja: 03 liepos 2010 - 22:40
Vat butent ta ir norejau pasiulyti,pamatysit kaip gyvenimas pasikeis is esmes,gal kas nors ir smerks mane,bet tebunie...
Atsakyti
Elzeja - tik jau nepulkit saves kaltint ir klaidu ieskot schmoll.gif
Jei vyrui kas ir buvo ne taip ar santykiuose ugneles truko jis visad galejo pasisakyt, tam ir kalbos dovana duota kad zmones bendrautu.
Nekaltinkit saves niekuo jokiu budu, juk tai ne Jus o jis pasiregistravo i pazinciu svetaine.

Laikykites ir kuo dideliausios sekmes Jums. Labai tikiuosi kad viskas issispres.
Gal budama incognito daugiau suzinosite apie savo vyra, o gal ir seimos problemas. Juk visko buna.

Atsakyti
Rode toki filma, gaila nepamenu pavadinimo, kai moteris savo vyrui zinutes, laiškelius siuntinejo, veliau net i pasimatymus ejo, labai panasi situacija kaip ce buvo.
Tik Elzeja, ar tu pasiryzus dabar jau eiti iki galo? nes as tai i pasimatima tikrai nenueiciau pati.
Beje jei napaslaptis kiek tavo vyrui metu? gal jam jau ta vidurio amžiaus krize. Pamenu mano tetei buvo, nieko issilakste parejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 04 liepos 2010 - 10:50
QUOTE(kice @ 2010 07 03, 23:28)
jo.. geeeras cia..
Pirmiausiai isitikink, kad tikrai ten tavo vyras..
Antra - nieko cia ypatingo.. Visi vyrai istikimi buna tik iki tada, kol proga nepasitaiko. Jei ilgai nepasitaiko - proga pasidaro patys.
Trecia - seksas vyrui visai nelygu meilei.. Mano nuomone uz viena, atsitiktini nuklydima vyro nereikia linciuoti, pulti skirtis ir t.t. Bet jei pazinciu iesko sexui - tokiu nebepasitikeciau..

Ketvirta - jei jus manote, kad zmona kalta, jei vyras eina i sona - issiplaukit galva.. jei manote kad "jau mano vyras tai man istikimas, visai istikimas" - duokit jo tel nr. Nebemanysit.
  Nu va, jau yra viena pretendente siusti man savo vyro tel nr.. Bet neisdrisi ?

bigsmile.gif kokių smagumų čia prsiskaičiau bigsmile.gif
Taip taip visi vyrai kiaulės, jie galvoja tik pi.... , o visos moterys neturi ką apsirengti cool.gif Labai smagu, kad viską apie visus taip gerai žinot. Pavydu net.
Atsakyti
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 03, 23:40)
ten tikrai mano vyras, įsitikinus 100 proc. juk jis ant tiek bukas, kad tą pačią foto, kurią man siuntė paliko ant dekstopo  doh.gif tai kokių dar įrodymų reikia  doh.gif

Nu,bet rimtai glusas smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 07 03, 21:28)
Mano nuomone uz viena, atsitiktini nuklydima vyro nereikia linciuoti, pulti skirtis ir

Kai idedi skelbima pazintims ,randi partneri ir nuklysti-atsitiktinis nuklydimas? biggrin.gif
Atsakyti