Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

user posted image

Sitas nebeieskos nei internete, nei kitur.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 04 liepos 2010 - 20:44
Na,jei deda ne savo foto, galima daryti prielaidą,kad į pasimatymą neis. Šiaip užėjo durnumas pasirašynėti, spėju, jog kalbai pakrypus link "rimtesnių" temų jis "dėtų į krūmus"...

Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2010 07 03, 22:06)
reiks taviskiui anketa uzrodyti
jei del tokiu dalyku skyrybos  doh.gif

O uz kokius? g.gif

QUOTE(Elzėja @ 2010 07 03, 22:20)
nu va... ateinu pasipasakoti, kokie reikalai čia pas mane  smile.gif

Parašiau vyrui, kad bla, bla, bla, ir paprašiau, kad atsiųstų foto, nu ir ką.... atsiuntė........... bet ne savo, atsiuntė simpatiško vaikinuko foto... nežinau...gal tiesiog šiaip nori pasirašinėti ir tiek  g.gif nežinau net ką galvoti  g.gif 
atrašiau... pažiūrėsiu ką dabar atsakys  bigsmile.gif

Tai kaip jis eis i pasimatyma jei ne savo foto siuntineja panom? g.gif Cia kazkas ne taip biggrin.gif
QUOTE(timotey @ 2010 07 03, 22:24)
Pacios kaltos,nepatenkinat sawo wyru kaip reikia uz tai ir iesko kur geriau..

doh.gif truksta zodziu
nu is kur tas mastymas, kad del visu vyru issidirbinejimu- kaltos moterys cool.gif
Atsakyti
siaip tai uzkabino mane sitA tema. Idomu kuo viskas baigsis. Bet realiausiai tai, kad vyras nori prasiblaskyt susirasinejimais, o i pasimatymus neis.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2010 07 05, 09:59)
siaip tai uzkabino mane sitA tema. Idomu kuo viskas baigsis. Bet realiausiai tai, kad vyras nori prasiblaskyt susirasinejimais, o i pasimatymus neis.

Zinot kaip buna, pasirasines patiks ir pakviestas isdris susitikt su moterim, ziurint kaip ji vilios...pavojingas zaidimas vis tik.
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 07 04, 00:24)

Visiska nesamone. Tikriausiai neturi vyro,o jei ir turi ,tai dar neilgai,nes nezinai kas buna ilgainiui po vedybu. Viskas priklauso nuo zmogaus. Jei jis linkes ,,eiti i sona" tai ir eis . Nei viena moteris nera garantuota,kad jos vyras kada nors nenuklys.
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 07 03, 23:24)

QUOTE(timotey @ 2010 07 03, 23:44)
Vat butent ta ir norejau pasiulyti,pamatysit kaip gyvenimas pasikeis is esmes,gal kas nors ir smerks mane,bet tebunie...

SM perlai...
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 07 05, 11:38)
Nei viena moteris nera garantuota,kad jos vyras kada nors nenuklys.

Bet as sakyciau, kad kiekviena moteris niekada negali buti tikra ir del saves, o del vyro - tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2010 07 05, 12:56)
Bet as sakyciau, kad kiekviena moteris niekada negali buti tikra ir del saves, o del vyro - tuo labiau.

As apie moteris dabar nekalbu,kalbu butent apie vyrus. Yra ir moteru ir vyru ,kurie isduoda savo antrasias savo puses. Bet...vyrai daug dazniau palieka savo seimas,isduoda savo antrasias puses (cia mano nuomone.)
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2010 07 04, 23:10)
Na,jei deda ne savo foto, galima daryti prielaidą,kad į pasimatymą neis. Šiaip užėjo durnumas pasirašynėti, spėju, jog kalbai pakrypus link "rimtesnių" temų jis "dėtų į krūmus"...
man irgi atrodo, kad jei deda kazkieno kito foto, tai greiciausiai tik nuoodziauja ir prisigalvoja pramogu ax.gif
nors jei nori aisku, gali pabandyt pakviest kokiam kavos puodeliui ax.gif

QUOTE(Niurzgike @ 2010 07 05, 08:29)
Zinot kaip buna, pasirasines patiks ir pakviestas isdris susitikt su moterim, ziurint kaip ji vilios...pavojingas zaidimas vis tik.

tiesos irgi buta ax.gif jei labai nores dar kita anketa susikurs pagal kuria prisistatys tikruoju AS ir pakvies ax.gif
Atsakyti
Tai gal tiesiog nepasitiki savo jegomis, kad kita foto idejo, daznai dabar ir merginos ivairiuose forumose ideda svetimas foto ir dar kaip sakant visokiu paslaugu pazada biggrin.gif
Bet tik tiek, kad ce jau subrendes vyras, su seima, proto turetu tureti regis.
Nors kartais ir tie subrende vyrai pasielge, kaip mazi vaikai
Atsakyti
O man toks jausmas kad jusu vyras suseke jusu pomegi "paskaitineti pazinciu skelbimus, kas kaip save apibudina, pasiziureti ar nera gimusiu ta pacia diena..." (tfu briedas ishkrypesikas kazkoks, ale kiekvienas savaip ishkrypes) ir nutare su jumis pazaisti, zhinojo kad rasit...o jau kada pagal visu plana blink.gif eitumet susitikti tai vat ir butumet apkaltinta pati kad meiluzhio ieshkote, o chia jis jus ishryshkino thumbup.gif

Vienzo, geriau paskaitinekite darbo skelbimus, gal susirasit darbo ir turesit maziau laiko detektyvus zhaisti.
Atsakyti