Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

QUOTE(SuperBaba @ 2010 09 07, 12:45)
Siguciux, o mano vaikams su ja tikrai linksma butu hihihi.gif o jei da voru kokiu ateitu, tai is viso biggrin.gif

Tai vaikams bitik gyvis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jus jau namie?

QUOTE(munyte @ 2010 09 07, 14:48)
taip,mes 2 korpuse,2 aukste,223 kambarys ax.gif .Peles kol kas dar nematem rolleyes.gif

ne mano su augintine buvo 237 ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 09 07, 16:38)
Tai vaikams bitik gyvis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jus jau namie?

Taip, mes jau dziaugiames namuciais biggrin.gif bandom sveikt biggrin.gif
Atsakyti
Dabar dar klausiu...
Žadu kartu vežtis ir antrą dukrelę. Siuntimo jai neturiu, tai ar tartis pas daktarę ir kiek kainuoja, ar iškart su procedas atliekančiom moterytėm? unsure.gif Na, kambary juk tilpsim, valgyt galiu išsipirkt. Tiesa, o ar reik valgį išpirkt visam laikui, ar galima tik keliom dienom? Juk gal nepatiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 07 rugsėjo 2010 - 17:55
QUOTE(Betukas @ 2010 09 07, 18:54)
Dabar dar klausiu...
Žadu kartu vežtis ir antrą dukrelę. Siuntimo jai neturiu, tai ar tartis pas daktarę ir kiek kainuoja, ar iškart su procedas atliekančiom moterytėm?  unsure.gif  Na, kambary juk tilpsim, valgyt galiu išsipirkt. Tiesa, o ar reik valgį išpirkt visam laikui, ar galima tik keliom dienom? Juk gal nepatiks...

Siūlyčiau iškart pasakyti registratūroj ir susimokėti po tuos 15 lt parai už papildomą vaiką smile.gif Nes būna,kad pastebi ir įkliūna - nesmagu vienok smile.gif
Į procedūras šiaip ar taip antro vaiko jums neleis vestis smile.gif Tai tik kambary vietos užims, daugiau nieko smile.gif
Maistą išsipirkti galit po savaitę.. Bet žinia,kad tarkim nuo dviejų žmonių trečiam įprastai lieka sočiai smile.gif
Atsakyti
Kažin, ar kas nors jau rašė prašymą grąžinti pinigus už renovuotus? g.gif Man viena moteris parašė, kad ministerijoj pasakė - nuėjus į sekretoriatą rašyti prašymą grąžinti tuos pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 09 07, 18:09)
Siūlyčiau iškart pasakyti registratūroj ir susimokėti po tuos 15 lt parai už papildomą vaiką smile.gif  Nes būna,kad pastebi ir įkliūna - nesmagu vienok smile.gif
Į procedūras šiaip ar taip antro vaiko jums neleis vestis smile.gif Tai tik kambary vietos užims, daugiau nieko smile.gif
Maistą išsipirkti galit po savaitę.. Bet žinia,kad tarkim nuo dviejų žmonių trečiam įprastai lieka sočiai smile.gif

Na aš ne dėl kompanijos ją noriu vežtis g.gif Tarčiausi ir dėl procedūrų unsure.gif Na bent jau į druskos kambarius pasivedžioti unsure.gif
Atsakyti
Dabar dar klausiu...
Žadu kartu vežtis ir antrą dukrelę. Siuntimo jai neturiu, tai ar tartis pas daktarę ir kiek kainuoja, ar iškart su procedas atliekančiom moterytėm?  unsure.gif  Na, kambary juk tilpsim, valgyt galiu išsipirkt. Tiesa, o ar reik valgį išpirkt visam laikui, ar galima tik keliom dienom? Juk gal nepatiks...

Maistą galite išsipirkti ir vienai dienai, ir kelioms ir visam laikui, kaip pati norite smile.gif
Atsakyti
turėjausi antrą vaiką nelegaliai, renovuotame kambaryje. niekam nieko nesakiau ir niekam jis nepatrukdė. dėl procedūrų kurių norėjau tariausi su moterytėm kurios jas daro. visur susitariau, niekas nesilužė, visur žmonės dirba. sūnus ŽYMIAI sustiprėjo, nesigailiu tikrai.
dėl maisto gali pirkti kad ir po vieną dieną. irgi galima tartis su moterėlėmis kurios nešioja...
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 09 07, 07:51)
idomu dar renovotus siulo ar jau ne? nes mes kita ketvirtadieni vaziuojam ir norim renovoto kambario.  smile.gif

Siulo ir pinigus ima kaip ir eme.

Dabar dar klausiu...

Del proceduru tai tarkis su moterytem kiurios proc. atlieka.O del dukros tavo reikalas,gali nemoketi ir bandyt susitarti su sesutem kad informuotu jei bus patikra.

QUOTE(Čili @ 2010 09 07, 19:09)
Siūlyčiau iškart pasakyti registratūroj ir susimokėti po tuos 15 lt parai už papildomą vaiką smile.gif  Nes būna,kad pastebi ir įkliūna - nesmagu vienok smile.gif

Kodel neleis vestis i proceduras?
Gerai siandien sesute pasake,"Jei mokesi pinigus,cia ir velnias prades sokti" lotuliukas.gif

QUOTE(Elentari @ 2010 09 07, 20:00)
Kažin, ar kas nors jau rašė prašymą grąžinti pinigus už renovuotus?  g.gif Man viena moteris parašė, kad ministerijoj pasakė - nuėjus į sekretoriatą rašyti prašymą grąžinti tuos pinigus.

Drisciau abejoti,jei grazintu pinigus,tai neimtu is nauju atvaziavusiu .Kad uz neisbutas dienas,bet sumoketas grazina pinigus ta zinau,bet kad kuri susigrazintu uz isbuta laikotarpi dar tokiu negrdejau .

Atsakyti

QUOTE(Rucelie @ 2010 09 07, 21:49)
turėjausi antrą vaiką nelegaliai, renovuotame kambaryje. niekam nieko nesakiau ir niekam jis nepatrukdė. dėl procedūrų kurių norėjau tariausi su moterytėm kurios jas daro. visur susitariau, niekas nesilužė, visur žmonės dirba. sūnus ŽYMIAI sustiprėjo, nesigailiu tikrai.
dėl maisto gali pirkti kad ir po vieną dieną. irgi galima tartis su moterėlėmis kurios nešioja...

o jei įkliūtum? smile.gif Įtariu labai nesmagu būtų.. Mano draugė irgi vežėsi nelegalą,sesutės matė, bet nieko nesakė.. O kita mama vos spėjo įsikurti su papildomu vaikiuku, tuoj pat buvo liepta susimokėti į kasą.. Laimės reikalas.

QUOTE(Tigriukee @ 2010 09 07, 23:32)
Kodel neleis vestis i proceduras?
Gerai siandien sesute pasake,"Jei mokesi pinigus,cia ir velnias prades sokti"  lotuliukas.gif

Aš maniau ji nori šiaip dėl kompanijos visur vedžiotis wink.gif Tokiu atveju niekas nenori priimti, ypač aromaterapijos ragana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 09 07, 20:00)
Kažin, ar kas nors jau rašė prašymą grąžinti pinigus už renovuotus?  g.gif Man viena moteris parašė, kad ministerijoj pasakė - nuėjus į sekretoriatą rašyti prašymą grąžinti tuos pinigus.

bet gi ta renavota kambari nieks neverte imti. AS ir manau kad negrazins. Cia tik po 10lt uz para, o klinikose naujagimiu ligu skiriuje uz renovota kambari reikia mokieti 100lt per para. ir nieks apie tai neraso, jokie laikrasciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 09 08, 07:53)
o jei įkliūtum? smile.gif Įtariu labai nesmagu būtų.. Mano draugė irgi vežėsi nelegalą,sesutės matė, bet nieko nesakė.. O kita mama vos spėjo įsikurti su papildomu vaikiuku, tuoj pat buvo liepta susimokėti į kasą.. Laimės reikalas.
Aš maniau ji nori šiaip dėl kompanijos visur vedžiotis wink.gif Tokiu atveju niekas nenori priimti, ypač aromaterapijos ragana smile.gif

lieps tai susumokėsi, kas čia tokio? o aromaterapijoje ten lengviausia apskritai mums buvo, niekas ten tų vaikų neskaičiuodavo, įeinant vienas žmogus paduodavo visą kalną knygelių gydytojai, išeinant būdavo didžiulė spūstis kol visi pasidalindavo tas knygeles. tai mes eidavom kartais net visi keturi (aš su mb ir vaikais) su vienos dukros kortele, niekas niekada neapsižiūrėjo ir nieko nesakė. bet ta aromaterapija ten absoliutus niekalas mums atrodė, nežinau ką mes ten kvėpavom...pasivaikščiojimas pušynu kokį 10 kartų efektyvesnis laiko leidimas. jei tik yra galimybė sakyčiau reikia imti ne aromaterapiją, o kuo daugiau druskų...
Atsakyti