QUOTE(anzelikal @ 2010 09 08, 08:00)
bet gi ta renavota kambari nieks neverte imti. AS ir manau kad negrazins. Cia tik po 10lt uz para, o klinikose naujagimiu ligu skiriuje uz renovota kambari reikia mokieti 100lt per para. ir nieks apie tai neraso, jokie laikrasciai
Tai gi taip smalsu sužinot, kokį poveikį tas straipsnis duos

Aš irgi patenkinta kambariu ir sutinku mokėti tokią kainą, ir kitais metais imsiu taip pat, jei važiuosim.
QUOTE(Čili @ 2010 09 08, 09:16)
va va, čia jau realiau, nupasakojai būtent tikrąją tą žiežulą

Ir koliodavosi jei metinukas patalpoj VAIKŠČIODAVO

Sakau gal man ją pririšti ar kaip? Sako tada neimkit tokių procedūrų
Papildyta:
nu va ir skirtumas - man tai kvepėjo labai skaniai
Kvapus tai aš jaučiau, nors pradžioj dvi savaites kai lankėm, tai daug žmonių buvo, bet niekam maži vaikai nekliuvo, o kai ta žiežula po dekretinių grįžo, atėjusi į darbą stebuklingai pamiršo kas per "reiškinys" yra maži vaikai

Susibarėm, galvojau, pamėgina man ji dar kartą ką pasakyt, eisiu pas šefus kalbėtis, šitaip tai tikrai nebus, ir su mamom tenedrįsta tokiu tonu kalbėt. Tuo labiau, kad niekas nieko blogo nedaro. Ar geriau, kad kvatojasi vaikai, ar kad žviegia nesavu balsu per jėgą laikomi, pamėgintų taip išlaikyt pusvalandį. Tai menkas malonumas buvo žiūrėt, kaip kita mama talžė savo vaiką keikdamasi, kas tas vaikšto, o vaikas klykė, po tos seselės "sudrausminimo". Tai jau baisi nauda buvo visiems, ar ne?