Mes su bugaboo ziema nevazinejom, bet su kitu vezimu naudojom irgi flisini, o ne vilnoni voka. Rengti vaiko daug nereikia, tik reikia rengti teisingai. Apatiniai rubeliai pageidautina merino vilno, ant ju flisinis kombis ar trenigiukai, o ant ju neperpuciamas zieminis kombinezonas. Ir flisinio voko pakako pilnai, nors prie -20 su maziuku i lauka ir siaip nevaikstom, kad reiktu ji dar labiau kutoti, nes tada ne tai, kad vaikui salta, bet pati gali rankas ir kojas nusalt ilgai vezima stumdydama

Atsiprasau, jei kartosiuos, nes visos temos neskaiciau
Gal turite atsiliepimu apie Bugaboo Donkey?

LT kol kas atsiliepimu neradau, bet yra atsiliepimu jau Rusijos forumuose, angliskai manau be problemu rastumet. Yra ir "gyvu" foto jau ideta. Smagus vezimukas dviems ir ratai daug labiau man patinka nei hameleono. Tik sedynes siauresnes kazkiek pas donkey, lyginant su chameleonu.
oi kaip man patinka bugaboo vezimeliai

QUOTE(linute_klp @ 2011 10 16, 16:22)
man irgi, bet kazkada reiks atsisveikint:) su juo
Gal kas greitu laiku parduosit savo bugaboo bee , rasykit i AZ. Gal kas is vilniaus zinot kokia kaina dabar bugaboo bee seno modelio jeigu dar yra ir naujojo. Dekui.
labos
ar ant cameleono tinka maxi coxi city sps autokėdutė? ačiū
turiu adapterius maxi cosi autokėdutei ir nežinau, ar jie tinka tik maxi cosi cabriofix ar ir mano minėtai kėdei

turiu adapterius maxi cosi autokėdutei ir nežinau, ar jie tinka tik maxi cosi cabriofix ar ir mano minėtai kėdei

QUOTE(grakshtuole @ 2011 10 24, 15:36)
labos

Maxi coxi city tai tikrai o sps cia didesne jau tokia kedute taip supratau., man atrodo nelabai.
Nezinau tiksliai bet atrodo kad tokie ilgesni adapteriai peg perego, o mazesni tai tikrai tinka maxi cosi city, cabrio fix.
QUOTE(remele @ 2011 10 24, 21:35)
Maxi coxi city tai tikrai o sps cia didesne jau tokia kedute taip supratau., man atrodo nelabai.
Nezinau tiksliai bet atrodo kad tokie ilgesni adapteriai peg perego, o mazesni tai tikrai tinka maxi cosi city, cabrio fix.
ačiū

QUOTE(zagsuliukas @ 2011 10 13, 19:53)
Atsiprasau, jei kartosiuos, nes visos temos neskaiciau
Gal turite atsiliepimu apie Bugaboo Donkey?

vakar shoppinge maciau.is pradziu nesupratau kas per per bugaboo,nes rankena tokia daug storesne,ratukai ir aplamai toks tvirtas pasirode.paskui ziuriu virsus cameleono,galvoju kas cia pradejo vezimus daryt,kad bugaboo virsus tinka,kol susivokiau kad cia donkey.vaizdas is sono

tarp musu vaiku skirtumas 2.3metu.apsiejom be dvigubo vezimo.
KOkia jusu nuomone apie pakoji bugaboo bee vezimui? reikia..tik nzn ar imti bugaboo ar universalu kazkoki, nes bugio forma kitokia nei daugumos, na rankos mano ilgos, kojos ilgos, betnzn ar patogu, ar neklius kojos..