Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

Sveikutės,
Patarkite prašau ar verta man dabar į sportinę Bugaboo cameleon dalį pirkti vokelį/kojų apklotėlį/miegmaišį? Mažiukui jau neužilgo metai, bet man jis visus dekučius sėdint ar gulint nuspardo? Nežinau ką daryti smile.gif
Atsakyti
O kaip be vokelio? Kad jis vienas is reikalingiausiu daiktu smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite įsigiję kelioninį dėklą bugaboo vežimui ir galėtumėt porai savaičių išnuomoti?
Atsakyti
Sveikos, gal žinot kas parduoda Bugaboo pakylą antram vaikuičiui? Geriau būtų naudota.... Parašykit į.az., ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Noreciau pirkti bugaboo cameleon vezimeli. Lauksiu pasiulymu. 868553170, Veronika
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2011 11 09, 17:06)
Sveikutės,
Patarkite prašau ar verta man dabar į sportinę Bugaboo cameleon dalį pirkti vokelį/kojų apklotėlį/miegmaišį? Mažiukui jau neužilgo metai, bet man jis visus dekučius sėdint ar gulint nuspardo? Nežinau ką daryti  smile.gif

mes pirkom smile.gif nes su dekuciais ta pati istorija buvo, tai labai dziaugiames dabar. dar ir kailiuka turim isikloje, tai siltai vazinejames smile.gif
patariu 4u.gif
Atsakyti
maciau pries kelias dienas mamyte su bugaboo donkey vezimaiciu, tuo kur su krepseliu, atrode super thumbup.gif ir dar baltas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vien del donkey vezimelio noris gimdyt iskart antra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 12 03, 17:43)
vien del donkey vezimelio noris gimdyt iskart antra biggrin.gif

drinks_cheers.gif aha, ir dar dvynius norisi pagimdyt, kad dviguba donkey galima butu isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
o sakykite bogaboo fanes, o kas per modelis beebop? Ieskau tik sedimo bogaboo vezimelio, bet bee yra per brangus verysad.gif
Atsakyti
ir as maciau skelbiu parduoda.. man atrodo cia analogas turbut tas beepop
Atsakyti
man irgi atrod oanalogas:) kazkoks netoks bet panasus labai:)
Atsakyti