Butelio laikiklis man labai pasiteisino. Turejau puodeli-termosiuka, su dangteliu, kuriame isipildavau kavos ir i trasa
. Supper daiktas
QUOTE(JViktorija @ 2012 04 18, 18:37)
Butelio laikiklis man labai pasiteisino. Turejau puodeli-termosiuka, su dangteliu, kuriame isipildavau kavos ir i trasa
. Supper daiktas 
Va butent as visada svajodavau,kad man reik tokio dalyko,nes nusipirkdavau pvz kavos,o jos nebudavo kur pasidet
Aš labai patenkinta, kad turiu puodelio laikiklį, superinis priedas!
QUOTE(meduksi @ 2012 04 19, 10:43)
Va butent as visada svajodavau,kad man reik tokio dalyko,nes nusipirkdavau pvz kavos,o jos nebudavo kur pasidet
man jo tikrai reik 
Kavos deti ten NEGALIMA
QUOTE(Siges @ 2012 04 19, 12:07)
Kavos deti ten NEGALIMA
Nebent uzsukta termosa, bet tikrai ne popierinius puodelius su kava..
na del saugumo gal tik,bet nemanau ,kad kas atsitiktu
zodziu man jo reik ir kam nereikalingas,galit pasiulyt
dedu ir kavą popieriniuose puodeliuose, viskas gut.
meduksi, reikalingas daikčiukas
meduksi, reikalingas daikčiukas
Aš irgi dedu kavą popieriniuose indeliuose, beje ir labai dažnai.
Ir kolkas perdėtai nepanikuoju dėl saugumo, gal dar anksti..
Laikikli dejau i isore, o ne i vezimo vidu. Taip, kad apliet vezima ar pati vaikuti reiktu sugebet
. Beje, juk ir kava popieriniuose indeliuose turi dangtelius 
Sveikos mamytes, buciau dekinga jei atsakytumete, ar yra skirtumas kokio modelio Maxi cosi kedute galima tvirtinti ant Bugaboo bee vezimelio remo?
QUOTE(Siges @ 2012 04 18, 17:20)
Svajot tai jio, as pvz svajojau apie Bugaboo mamos tase i komplekta
Ale man neprireike nei Bugaboo tases, nei isvis jokios
Sakau, tas kasikas visako issigelbejimas
Susidedi ka reikia, guma uztrauki ir psio
Jokiu papildomu nesuliu nieko 
Pvz butelio laikiklyje kavos nesiveziosi juk (draudziama del saugumo ir bla bla bla), reiskia grynai del buteliuko ner ko jo ten klijuotis, nebent sunku mamai pasilenkt ir paimt is kasiko
Zodziu pirkt siulau is atsiradusio poreikio naudojimo metu, bet tikrai ne del grazios reklamos ar savo fantaziju, kad butu ciotkai kazka turet

Pvz butelio laikiklyje kavos nesiveziosi juk (draudziama del saugumo ir bla bla bla), reiskia grynai del buteliuko ner ko jo ten klijuotis, nebent sunku mamai pasilenkt ir paimt is kasiko
Zodziu pirkt siulau is atsiradusio poreikio naudojimo metu, bet tikrai ne del grazios reklamos ar savo fantaziju, kad butu ciotkai kazka turet
O man bugaboo tase (naujoji)
As ir noreciau oranzinio komplekto. Is kur parsisiuntet ar pirkote per tarpininke?
kiek kainavo gal galite parasyti i a.z.
Papildyta:
Kaip manote ar i cameleon sportinę vazimelio dalį galima guldyti vaikiuka anksciau nei 6 men? Gal kuri bandete?
Maniskis, pameges ant ranku, zviegia kaip skerdziamas lopsy vezamas. Nutyla tik auto kedutej ar į vaikjuostę įkištas
Nebezinau ka daryti, nes praktiskai negaliu normaliai su vaiku i lauka iseiti
Papildyta:
QUOTE(MariusTetis @ 2012 05 02, 19:45)
As ir noreciau oranzinio komplekto. Is kur parsisiuntet ar pirkote per tarpininke?
Kaip manote ar i cameleon sportinę vazimelio dalį galima guldyti vaikiuka anksciau nei 6 men? Gal kuri bandete?
Maniskis, pameges ant ranku, zviegia kaip skerdziamas lopsy vezamas. Nutyla tik auto kedutej ar į vaikjuostę įkištas