Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

Butelio laikiklis man labai pasiteisino. Turejau puodeli-termosiuka, su dangteliu, kuriame isipildavau kavos ir i trasa thumbup.gif . Supper daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2012 04 18, 18:37)
Butelio laikiklis man labai pasiteisino. Turejau puodeli-termosiuka, su dangteliu, kuriame isipildavau kavos ir i trasa  thumbup.gif . Supper daiktas  bigsmile.gif

Va butent as visada svajodavau,kad man reik tokio dalyko,nes nusipirkdavau pvz kavos,o jos nebudavo kur pasidet ax.gif man jo tikrai reik bigsmile.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta, kad turiu puodelio laikiklį, superinis priedas! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2012 04 19, 10:43)
Va butent as visada svajodavau,kad man reik tokio dalyko,nes nusipirkdavau pvz kavos,o jos nebudavo kur pasidet ax.gif man jo tikrai reik bigsmile.gif

Kavos deti ten NEGALIMA schmoll.gif Nebent uzsukta termosa, bet tikrai ne popierinius puodelius su kava..
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 04 19, 12:07)
Kavos deti ten NEGALIMA  schmoll.gif Nebent uzsukta termosa, bet tikrai ne popierinius puodelius su kava..

na del saugumo gal tik,bet nemanau ,kad kas atsitiktu ax.gif gi laikiklis atparus,o del vaikucio,juk saugosi vistiek ax.gif
zodziu man jo reik ir kam nereikalingas,galit pasiulyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduksi: 19 balandžio 2012 - 14:38
dedu ir kavą popieriniuose puodeliuose, viskas gut.
meduksi, reikalingas daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi dedu kavą popieriniuose indeliuose, beje ir labai dažnai. smile.gif Ir kolkas perdėtai nepanikuoju dėl saugumo, gal dar anksti.. blush2.gif
Atsakyti
Laikikli dejau i isore, o ne i vezimo vidu. Taip, kad apliet vezima ar pati vaikuti reiktu sugebet unsure.gif g.gif . Beje, juk ir kava popieriniuose indeliuose turi dangtelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, buciau dekinga jei atsakytumete, ar yra skirtumas kokio modelio Maxi cosi kedute galima tvirtinti ant Bugaboo bee vezimelio remo?
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 04 18, 17:20)
Svajot tai jio, as pvz svajojau apie Bugaboo mamos tase i komplekta lotuliukas.gif Ale man neprireike nei Bugaboo tases, nei isvis jokios smile.gif Sakau, tas kasikas visako issigelbejimas smile.gif Susidedi ka reikia, guma uztrauki ir psio smile.gif Jokiu papildomu nesuliu nieko smile.gif

Pvz butelio laikiklyje kavos nesiveziosi juk (draudziama del saugumo ir bla bla bla), reiskia grynai del buteliuko ner ko jo ten klijuotis, nebent sunku mamai pasilenkt ir paimt is kasiko smile.gif

Zodziu pirkt siulau is atsiradusio poreikio naudojimo metu, bet tikrai ne del grazios reklamos ar savo fantaziju, kad butu ciotkai kazka turet laugh.gif 4u.gif

O man bugaboo tase (naujoji) thumbup.gif tikrai labai reikalinga.
Atsakyti
Gavau sian is JAV nauja flysini ORANGE uzvalkalu komplektuka, tai jau davolna kaip kazikas thumbup.gif biggrin.gif Dabar tik vokeli reik susiorganizuot derancios spalvos, nes manasis PINK smile.gif
Atsakyti
As ir noreciau oranzinio komplekto. Is kur parsisiuntet ar pirkote per tarpininke?
kiek kainavo gal galite parasyti i a.z.
Papildyta:
QUOTE(MariusTetis @ 2012 05 02, 19:45)
As ir noreciau oranzinio komplekto. Is kur parsisiuntet ar pirkote per tarpininke?
kiek kainavo gal galite parasyti i a.z.

Kaip manote ar i cameleon sportinę vazimelio dalį galima guldyti vaikiuka anksciau nei 6 men? Gal kuri bandete?
Maniskis, pameges ant ranku, zviegia kaip skerdziamas lopsy vezamas. Nutyla tik auto kedutej ar į vaikjuostę įkištas g.gif Nebezinau ka daryti, nes praktiskai negaliu normaliai su vaiku i lauka iseiti unsure.gif
Atsakyti