tai kad babycenter su nuolaidom praeita savaitgali buvo galima nauja uz 1690lt nusipirkti as uz dzinsinuka denim bee plus mokejau 1900lt O siaip tai uzsienyje kainos Bee plus nei kiek ne pigiau. Olandijoj kur jie ir gaminami paprasto bee plus kaina apie 560-590 euru (1900-2000lt) dzinsinuko ar kito special edition 600-700 euru (2000-2400lt)
Tai cia visa gulima dalis turbut butu, O mane domina butent sedima dalis. Na vaiko uzpakaliukui ar ner mazai vietos padetne is plocio, o is ilgio
Pazymejau ta dali melynai.
p.s. Atsiprasau, jei kas nors savo foto pazinsit, tiesiog radau internete.
Zodziu mano virs 2 metu vaikas telpa PUIKIAI toj sedimoj dalyje Ir turbut tilptu iki pirmos klases Nes vietos ten isties daaaaaug tikrai, ir uodegai pasidet, ir nugarytei atsiremt
Kad man tai jie nelyginami Cameleon turi lopsi, ko neturi Bee, Bee sportinio sedimoji dalis issitiesia, ko nedaro Cameleon'as Tai cia kam ko reikia Norint isardyti Bee gaunasi 1 vnt., o Cameleono jau 2 vnt. (ratai + sedima dalis/lopsys).. Ir t.t.
Kad man tai jie nelyginami Cameleon turi lopsi, ko neturi Bee, Bee sportinio sedimoji dalis issitiesia, ko nedaro Cameleon'as Tai cia kam ko reikia Norint isardyti Bee gaunasi 1 vnt., o Cameleono jau 2 vnt. (ratai + sedima dalis/lopsys).. Ir t.t.