Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

QUOTE(Gucci_nails @ 2010 09 23, 17:06)
Kas turit bugaboo bee,sakykit,ar ziema prikutotas vaikas i ji normalei telpa nes tas vezimas siaurokas  ax.gif  ax.gif

va todel Cameliono ir nekeiciu i Bee doh.gif
Atsakyti
Ziurekit i naujaji Bee+, jis gerokai erdvesnis mirksiukas.gif
I ji vaikas gal ir tilps, bet kur su tokiais mazais ratukais ziema vaziuosit?
Atsakyti
nu bet sitas donkey koks kietas bus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sita naujiena tikrai rimtai atrodo. Vien ko priekiniai ratai verti. Kaip as tu ratu ant savo cameleono noreciau ax.gif
Atsakyti
dziaugsis dvynuku mamos, o ir pametinukam liuks!
savo cameleonui pirksma zieminius ratus wink.gif
Atsakyti
NEBRANGIAI PIRKČIAU NAUDOTUS BUGABOO ŽIEMINIUS RATUS.
Geriausia i AŽ.
Atsakyti
Aha, sita vezima ir as apziurejau thumbup.gif . O kas ten per krepsys pirmam variante, tai nlb supratau blush2.gif

QUOTE(agpa @ 2010 09 24, 10:56)
savo cameleonui pirksma zieminius ratus wink.gif

o per kur pirksit? kiek kainuos?
gal kas nori kapeika uzsidirbt ir man parsiust blush2.gif

Atsakyti
Yra tie ratai pas mane, bet tiesa pasakysiu, nenaudoju visai....
juos uzdejus dingsta visas vezimo manevringumas ir man visai tai nepatinka, todel galiu sakyti, kad jie nereikalingi doh.gif tiesiog nemoku net stumti vezimo su tais ratai g.gif
Atsakyti
O kaip ziema su tais mazais ratukais?
Nors turbut kur nuvalyta, tai be jokiu problemu, o kur nenuvalyta, tai su bile kokiu vezimu sunku pravaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 09 24, 13:48)
Aha, sita vezima ir as apziurejau  thumbup.gif . O kas ten per krepsys pirmam variante, tai nlb supratau  blush2.gif
o per kur pirksit? kiek kainuos?
gal kas nori kapeika uzsidirbt ir man parsiust  blush2.gif

krepsys daiktam kol turi viena leliuka, bet jau lauki dar vieno lotuliukas.gif
ratus nuziurejau babycenter. berods apie 300lt. kainuoja.
klausimas turincioms- ar jie buna tik pripuciami? g.gif
Atsakyti
Aha, sita vezima ir as apziurejau  . O kas ten per krepsys pirmam variante, tai nlb supratau 

Taigi Jorksyrams vezioti biggrin.gif

Zieminiai ratai tik pripuciami, bet as babycentre klausiau tai kaina buvo 200 lt. g.gif
Praejusia ziema per sniegus ir nevalytus takelius vazinejau su dideliais fiksuotais ratais (ne bugaboo), atfiksavus vazinet nepatogu buvo, nes ratai krypsta ten kur kelio nelygumai kreipia. Tai gal, kad tie ratai nemanevringi ir nera blogai, nes blogu keliu vis tiek fiksuotais lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 09 24, 20:00)
Taigi Jorksyrams vezioti  biggrin.gif

Zieminiai ratai tik pripuciami, bet as babycentre klausiau tai kaina buvo 200 lt.  g.gif
Praejusia ziema per sniegus ir nevalytus takelius vazinejau su dideliais fiksuotais ratais (ne bugaboo), atfiksavus vazinet nepatogu buvo, nes ratai krypsta ten kur kelio nelygumai kreipia. Tai gal, kad tie ratai nemanevringi ir nera blogai, nes blogu keliu vis tiek fiksuotais lengviau  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vasara as klaustelejau, tai patingejo nueit i kasa paziuret tikslios kainos doh.gif as ir isejau su tokia info ''apie 300''. dar geriau tada bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 24 rugsėjo 2010 - 19:09