pasakykit jus man kvailai, kam ant rankenos tas sniuras? del grozio/stiliaus ar kokia funkcija atlieka?
Tas "sniuras" tempti vezima ant dvieju ratu, pvz papludymyje
Ar patogi bugaboo kuprine?

Ar patogi bugaboo kuprine?
QUOTE(Rani @ 2010 11 20, 16:05)
pasakykit jus man kvailai, kam ant rankenos tas sniuras? del grozio/stiliaus ar kokia funkcija atlieka?
kaip zemiau minejo tempti vezima,bet pirmiausia jo paskirtis saugumo sumetimais ta kilpa turetu buti visada uzmauta ant rankos

As tai sakyciau tas sniuras skirtas papildomam saugumui. Uzsineri sniuro kilpele ant rieso ir pvz. vaziuojant nuokalne isslystu vezimas is ranku, tai sniuras sulaikytu.
QUOTE(gitulia @ 2010 11 21, 01:06)
As tai sakyciau tas sniuras skirtas papildomam saugumui. Uzsineri sniuro kilpele ant rieso ir pvz. vaziuojant nuokalne isslystu vezimas is ranku, tai sniuras sulaikytu.
tai yra pati pirmoji jo funkcija,ta net demonstruoja ju puslapy.
[quote=JViktorija,2010 10 28, 11:01]
kodel nepraktiski?
As neatsidziaugiu, pasireguliavau amortizacija, tai dabar isvis vaziuoja, kaip per sviesta
. Mes tai lb patenkinti
.
Sedimosios dar nenaudojam, tai negaliu pasakyt, o va lopsys, kedute
.
Kur pirkt puodelio laikikli? Man jo lb truksta
[/quote
Nezinau panos, ir pradziu biskiuka bijojau Bogaboo, del tu mazyciu ratuku, bet sis vezimelis pateisino visus lukescius, idomu kaip bus ziema, ieskokiu zieminiu ratuku. Isbandem ir lopsi kuris buvo tiesiog nepakeiciamas visur, ir dabar sportine dali jau uzsidejom, nerealuuuuuu.... Tikrai nepirkciau jokio kito vezimo

Papildyta:
Taip sitas labai geras
As jau dabar noriu, nors antro dar neturim
kodel nepraktiski?

As neatsidziaugiu, pasireguliavau amortizacija, tai dabar isvis vaziuoja, kaip per sviesta

Sedimosios dar nenaudojam, tai negaliu pasakyt, o va lopsys, kedute

Kur pirkt puodelio laikikli? Man jo lb truksta

[/quote
Nezinau panos, ir pradziu biskiuka bijojau Bogaboo, del tu mazyciu ratuku, bet sis vezimelis pateisino visus lukescius, idomu kaip bus ziema, ieskokiu zieminiu ratuku. Isbandem ir lopsi kuris buvo tiesiog nepakeiciamas visur, ir dabar sportine dali jau uzsidejom, nerealuuuuuu.... Tikrai nepirkciau jokio kito vezimo

Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 11 06, 00:01)
Taip sitas labai geras

ei, gal kam nebereikia zieminiu ratu.. pvz. isaugot

O as isbandziau, ir nusipirkau kita
Neprilipo jis man.

Mes zadam pirkti bugaboo camelion. kiek zinom is pazystamu, apziurejom, atsiliepimus paskaitem ir ziurint i ateiti, kad daugiau mazyliu zadam tureti (kadangi garantija vezimui 2 metai, o drauge naudoja jau 4 ir nieko nenutike jam) tai kiek suprantam geriausias turetu buti.
bugaboo bee patiko, kad mazutis , lengvutis, bet nelabai gal patogus naujagimiui, nes neturi normalaus lopsio, ten tik miegmaisis idetas priristas su dirzais, kad vaikutis neisslystu, o ir parduotuvej nerekomendavo.

mes vakar nusipirkom bugaboo cameliona vezimeli.esu ziauriai patenkinta
viena bedele ta,jog bandem su vyru uzdeti sportinuka ir niekaip nezinojom kaip taisiklingai uzdeti dirziukus i metalinius kistukus
nezinau ar suprasit

QUOTE(*didi* @ 2010 11 30, 15:14)
mes vakar nusipirkom bugaboo cameliona vezimeli.esu ziauriai patenkinta
viena bedele ta,jog bandem su vyru uzdeti sportinuka ir niekaip nezinojom kaip taisiklingai uzdeti dirziukus i metalinius kistukus
nezinau ar suprasit 

hmmmm.mes kaip tik lopsi jau supokavom ir susidejom sprotinuka.bet nelabai suprantu apie kokius metalinius kistukus jus kalbat

ant remo vienos puses uzdedam sportinuko viena puse kur imaute yra(ja uzmaunam) o kita koju galas su lipukais prisitvirtina.persikisa soniniai dirzai.
gal galit nufotografuoti tuos kistukus? taip labaiu eitu pagelbeti

ups