Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 06, 14:33)
mes nuo 4 men, smile.gif

o kokie! bigsmile.gif as vis svarstau, ar verta/butina laukt, kada pats sedes? siauroka jau ziuriu su kombinezonu ir voku.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 12 31, 12:02)
sakykit, mamukai-kada perbegot is lopsio i sportinuka?
nu taip knieti isbandyt ax.gif

mes lopsiuke isgulejom iki 8menesiuku,ir dar butumem isguleje menesiuka gera tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Ieskau pirkti Bugaboo Chameleon, nuo balandzio menesio ax.gif Gal kas isaugsit savo grazuolius? I AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 13, 22:40)
airija ziema uzzpuole,teko bandyti savojo cameleono pravazuma per leda ir sniega.dariau taip,amortizatorius sukietinau,rankena permeciau,kad dideli butu prieky,uzfiksavau mazuosius,kad vaziuoti tik tiesiai rezultatas-super thumbup.gif nors maniau,kad be zieminiu ratu neissiversim.

Kol vaikas mazas -i padeda, niu jau su didesniu svoriu... ne kas smile.gif Man jau siais metais ratu prireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 12 13, 23:40)
uzfiksavau mazuosius,kad vaziuoti tik tiesiai rezultatas-super thumbup.gif nors maniau,kad be zieminiu ratu neissiversim.

Gera mintis smile.gif aš, kai patingiu užsidėti žieminius ratus, kai nedaug važiuoti reikia, tai iš vis pakeliu vežimą ir stumiu tik ant tų didelių ratų smile.gif o va, kai jau nepatingiu ir uždedu žieminius, tai einam per visas pusnis ir kelio nelygumus, kaip su tanku tongue.gif
Atsakyti
Labas vezimu fanes, reikia jusu nuomones 4u.gif noriu pirkti bugaboo bee 2010 jau 1,5 metu leliui, tik kaip sportinuka..atsakykite ar jis pateisins mano lukescius - lengvas, lengvai telpa i bagazine, vaikui patogu miegoti? kaip suprantu lietaus apsaugas ieina i kompekta?
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2010 11 30, 16:56)
hmmmm.mes kaip tik lopsi jau supokavom ir susidejom sprotinuka.bet nelabai suprantu apie kokius metalinius kistukus jus kalbat  blush2.gif
ant remo vienos puses uzdedam sportinuko viena puse kur imaute yra(ja uzmaunam) o kita koju galas su lipukais prisitvirtina.persikisa soniniai dirzai.
gal galit nufotografuoti tuos kistukus? taip labaiu eitu pagelbeti  4u.gif

reikia labai stipriai itempti, mums po pusvalandzio pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbija @ 2011 01 31, 18:31)
reikia labai stipriai itempti, mums po pusvalandzio pavyko smile.gif

taip,dekui.stipriai itempem ir pavyko 4u.gif
Atsakyti
gal kam reikia lagamino bugaboo, labai geras ir praktiskas daiktas vezimukas susideda visas i ji
Atsakyti
mes naudojam savo bugaboo jau menesiuka ir esam tikrai patenkinti pirkiniu thumbup.gif vien del to, kad jis toks lengvas (reikia kartais man paciai panesioti laiptais aukstyn-zemyn) ir taip paprastai susilanksto. jei kas galvojat pirkti, tikrai patariu smile.gif du minusai - pirkiniu krepsys, kuriuo naudotis, kai lopsys uzdetas, be galo nepatogu; ir apsauga nuo lietaus galetu but geresne. tai tiek.
Atsakyti
Va kaip keista, visi randa skirtingu minusu.Man jame kliuvo visai kiti dalykai, bugaboo lietaus aapsauga pasirode labai gera ir apgalvota g.gif Na tik vietos gal daugiau krepsy uzima, bet siaip geras daiktas. O apatini krepsi labai patogiai naudosit, kai pereisit i sportinuka mirksiukas.gif
Atsakyti