QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 24, 10:19)

niekas vaiku nebefilmuoja (o buvo grazi akcija

),darzelis valstybinis.O mokesciai berods po 4lt i diena uz maista
O man labai nepatiko tie filmavimai
Pvz.vienas atvejis. Kamera buvo nukreipta tiesiai i stala, prie kurio sededavo mano dukryte. Buvo pietu metas. Is tiesu galedavau net kasnelius suskaiciuot, kiek suvalge

Bet ne tame esme. Kamera apeme ne visa stala. Ziuriu toliau. Gresmingu zingsniu ateina akletoja (toliau kamera nesiekia), matau vel, kaip akletoja "grizta" bet jau paemusi vaika uz rankos. Tas matosi spiriasi, iseina aukletoja tempia ji. Vaizdas nekoks, net supykstu, kam aukletoja taip grubokai elgiasi. Galvoju, jei tai butu mano vaikas, tai uch as jai parodyciau
Ateinu pasiimt dukros ir klausiu jos, kodel aukletoja nuvede per pietus berniuka. O ji man ir sako (jai buvo 5 metukai), kad tas berniukas spjaude i sriuba, spardesi po stalu, trukde visiems valgyti (is tiesu matesi, kad vaikai "maivosi" prie stalo, bet matesi tik du sedintys) ir aukletoja jam daug kartu sake ramintis, nesielgti taip negraziai, bet kai jis spjove i kita vaika, tada aukletoja ir nuvede ji nuo stalo. Sakyciau aukletoja teisingai pasielge. Bet viso to "spjaudymosi" kamera nefiksavo, nes ji nesisukiojanti buvo. Ir situacija isejo iskreipta. Vienaip atrode, kitaip buvo:)
O ir siaip as nenoreciau dirbt, kad visa diena mane filmuotu kamera. Nors tikrai nieko blogo ir neleistino darbe nedarau