Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

tai mes 2007 metu gimimo smile.gif
reikia turbut is anksto registruotis, o rasant prasyma nurodyti nuo kokio amziaus vaikutis prades lankyti darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Pelytuke @ 2007 11 27, 14:09)
tai mes 2007 metu gimimo  smile.gif
reikia turbut is anksto registruotis, o rasant prasyma nurodyti nuo kokio amziaus vaikutis prades lankyti darzeli?

na,manau tikrai geriausia dabar eit uzsirasyt,kad nebutu nesusipratimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytuke @ 2007 11 27, 14:09)
tai mes 2007 metu gimimo  smile.gif

Jusu vietoj paskubeciau,nes fabijoniskiu darzeliuose grupes labai greitai persipildo.Mes uzsiraseme daugiau nei pries metus,tai eiti tik i si darzeli pradesime kitu metu birzeli.O rasant prasyma nurodysite nuo kada norit pradeti lankyti ir jei bus vietu tai ir prims. 4u.gif
Atsakyti
aciukas, mamytes, uz atsakymelius, labai mane paguodet ir nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 24, 10:19)
doh.gif niekas vaiku nebefilmuoja (o buvo grazi akcija  wub.gif ),darzelis valstybinis.O mokesciai berods po 4lt i diena uz maista

O man labai nepatiko tie filmavimai schmoll.gif
Pvz.vienas atvejis. Kamera buvo nukreipta tiesiai i stala, prie kurio sededavo mano dukryte. Buvo pietu metas. Is tiesu galedavau net kasnelius suskaiciuot, kiek suvalge lotuliukas.gif Bet ne tame esme. Kamera apeme ne visa stala. Ziuriu toliau. Gresmingu zingsniu ateina akletoja (toliau kamera nesiekia), matau vel, kaip akletoja "grizta" bet jau paemusi vaika uz rankos. Tas matosi spiriasi, iseina aukletoja tempia ji. Vaizdas nekoks, net supykstu, kam aukletoja taip grubokai elgiasi. Galvoju, jei tai butu mano vaikas, tai uch as jai parodyciau lotuliukas.gif
Ateinu pasiimt dukros ir klausiu jos, kodel aukletoja nuvede per pietus berniuka. O ji man ir sako (jai buvo 5 metukai), kad tas berniukas spjaude i sriuba, spardesi po stalu, trukde visiems valgyti (is tiesu matesi, kad vaikai "maivosi" prie stalo, bet matesi tik du sedintys) ir aukletoja jam daug kartu sake ramintis, nesielgti taip negraziai, bet kai jis spjove i kita vaika, tada aukletoja ir nuvede ji nuo stalo. Sakyciau aukletoja teisingai pasielge. Bet viso to "spjaudymosi" kamera nefiksavo, nes ji nesisukiojanti buvo. Ir situacija isejo iskreipta. Vienaip atrode, kitaip buvo:)
O ir siaip as nenoreciau dirbt, kad visa diena mane filmuotu kamera. Nors tikrai nieko blogo ir neleistino darbe nedarau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 27, 14:01)
Taciau ant direktores duru kabo rastelis,kad berods 2005,2006 metu vaiku i darzeli nepriima.Perpildyta

Mes vasara uzsirasem i si darzeli,noretume pradet nuo rugsejo lankyt.Sake pavasari arba vasara ateit tada pasakys ar priims.Tikiuosi priims unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 30 lapkričio 2007 - 21:48
QUOTE(mambu @ 2007 11 30, 22:47)
Mes vasara uzsirasem i si darzeli,noretume pradet nuo rugsejo lankyt.Sake pavasari arba vasara ateit tada pasakys ar priims.Tikiuosi priims unsure.gif

manau rastelis galioja naujai norinties uzsirasyti
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal žinot ar į šį darželį priima nuo metuku?
Atsakyti
QUOTE(Drakosius @ 2007 12 11, 17:20)
Sveikos mamytės, gal žinot ar į šį darželį priima nuo metuku?

nepriima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 12 11, 17:21)

Ačiū schmoll.gif
Atsakyti
mamytes, kaip jums patiko kaledines svente darzelyje? o kaledu senelis kaip smile.gif ?
man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu Dievui sventem gan trumpai.Itariu musu grupes vaikai patys maziausi buvo,tai kazkoks koshmaras blink.gif visi rekia verkia,grustis.O Sigutis jacenas-labai labai siltas,nuostabus kaledu senelis.Man labiau patiko uz triuksminga programa anais metais
Atsakyti