Mes taip pat i sita darzeli esam uzsirase. Turetumem jau nuo birzelio pradeti eiti. Mano bernaiciui 2 metukai bus...
QUOTE(Akmenukė @ 2008 03 05, 11:58)
Mes taip pat i sita darzeli esam uzsirase. Turetumem jau nuo birzelio pradeti eiti. Mano bernaiciui 2 metukai bus...
O kaip jus eisit, pilnai dienai? O gal galit atideti rugsejo men. Nes vasara darzelyje buna jungiamos grupes, vaikai vaiksto tai i viena tai i kita grupe, aukletojos taip pat keiciasi. Tiesiog manau vaikuciui pradzioj geriausiai yra apsiprasti savo grupeje kurioje praleis nemazai laiko, pazinti savo aukletojas ir draugus. Nebent jusu vaikas

QUOTE(Lacoste @ 2008 01 14, 17:33)
norejau paklaust mamu, nuo kokio amziaus eina jusu vaikai i si darzeli? ir dar mamos, kuriu vaikai 2008 rugseji prades eiti i darzeli kiek laiko jiems bus?
QUOTE(irmaMO @ 2008 01 14, 18:34)
Mes i si darzeli pradesime eiti nuo birzelio ir mums bus be menesiuko 3 metukai.
QUOTE(Baltas @ 2008 01 22, 16:28)
Musu Baboryte uzrasyta i si darzeli nuo rugsejo, tik nezinau kada reikia teirautis ar viskas tvarkoje ir ar tikrai galesim lankyti si darzeli, nes kai rasem prasyma sake priims "pagal galimybe"... Dukrytei bus 2 metai ir 9 menesiai
Mano irgi dukryte turetu pradeti lankyti nuo rugsejo men.
Jai tada bus be poros menesiu 3 metukai.
Tik vat irgi idomu ar pateksime i sarasa...

QUOTE(tusiukas8 @ 2008 03 05, 13:04)
O kaip jus eisit, pilnai dienai? ...
Mielai palaikyciau ji namuose iki rugsejo,bet reikia i darbeli...

Zinau,kad grupes vasarai jungia - vyresnelis lanke si darzeli.Nezinau,kaip mums seksis,bet,tikiuosi,viskas bus gerai.Extra atvejui turim mociute,kuri dirba puse dienos,tai gal kaip nors issisuksim...

Na va, pagaliau prisiruosem nueiti i darzeli paklausti ar viskas tvarkoje ar musu mergyte itraukta i sarasus lankyti darzeli nuo siu metu rugsejo. Kadangi sio darzelio direktore dabar pati augina vaikeli, tai mus prieme pavaduotoja ir nudziugino, kad esam itraukti i preliminarius sarasus
.
Barbora i si darzeli uzrasem pernai kovo menesi ir sarase jau esam visai i pabaiga...
Bet aciu dievui spejom
Gaila, bet pavaduotoja dar nezinojo kas bus aukletoja...

Barbora i si darzeli uzrasem pernai kovo menesi ir sarase jau esam visai i pabaiga...
Bet aciu dievui spejom

Gaila, bet pavaduotoja dar nezinojo kas bus aukletoja...

Mamytės, o ar jūs visos, užrašiusios vaikučius į šį darželį, priklausot jam pagal gyvenamąją vietą? Mums taip arti šis darželis, taip būtų patogu į jį eiti, bet pagal adresą priklausom kitam, kuris dvigubai toliau, tai net nežinau ar priimtų prašymą lankyti šį darželį nuo 2009 rugsėjo.
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 03 27, 15:57)
Mamytės, o ar jūs visos, užrašiusios vaikučius į šį darželį, priklausot jam pagal gyvenamąją vietą? Mums taip arti šis darželis, taip būtų patogu į jį eiti, bet pagal adresą priklausom kitam, kuris dvigubai toliau, tai net nežinau ar priimtų prašymą lankyti šį darželį nuo 2009 rugsėjo.
Be sansu,nes sis darzelis labai perpildytas ir negali visu priimti kas jam priklauso.
Mes irgi jau labai seniai uzsirase i si darzeli, kad pakliutume nuo sio rudens, kai rasemes buvome gana aukstai sarase, o dabar nuejus pareiske, kad nepakliunam. Kvepia man cia neskaniai, paprasiau parodyt prasymu registravimo zurnala, tai pareiske, kad cia darzelio vidaus dokumentas ir niekam negali jo rodyt
Dar pasiule susirast kita darzeli, nors pagal nuostatus jinai turi pati man surast kita darzeli, turinti laisvu vietu. Zodziu, visiskas nesiskaitymas artai nezinojimas. Tikiuosi, kad tik valdzia tokia sitam darzelyje, nes vis dar turiu vilciu i ji pakliuti

QUOTE(Liniuka @ 2008 04 24, 12:17)
Mes irgi jau labai seniai uzsirase i si darzeli, kad pakliutume nuo sio rudens, kai rasemes buvome gana aukstai sarase, o dabar nuejus pareiske, kad nepakliunam. Kvepia man cia neskaniai, paprasiau parodyt prasymu registravimo zurnala, tai pareiske, kad cia darzelio vidaus dokumentas ir niekam negali jo rodyt
Dar pasiule susirast kita darzeli, nors pagal nuostatus jinai turi pati man surast kita darzeli, turinti laisvu vietu. Zodziu, visiskas nesiskaitymas artai nezinojimas. Tikiuosi, kad tik valdzia tokia sitam darzelyje, nes vis dar turiu vilciu i ji pakliuti

Jeigu direktorė vadovaujasi priėmimo į darželį nustatyta tvarka, tai visai normalu, kad eilė galėjo pasislinkti, nes yra dar numatytos pirmenybės pagal įvairius kriterijus.
QUOTE(Deta_ @ 2008 04 24, 12:22)
Jeigu direktorė vadovaujasi priėmimo į darželį nustatyta tvarka, tai visai normalu, kad eilė galėjo pasislinkti, nes yra dar numatytos pirmenybės pagal įvairius kriterijus.
Na taip, as ta suprantu, tik noriu isitikint, kad tikrai pasislinko del to, kad atsirado daugiau nei 20 vaiku, kurie priklauso sioms kategorijoms
4.2.1. specialiųjų poreikių vaikams;
4.2.2. socialiai remtinų šeimų vaikams;
4.2.3. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų;
4.2.4. vaikams, kuriuos augina vienas iš tėvų;
4.2.5. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią švietimo įstaigą;
4.2.6. vaikams, kurių vienas iš tėvų (globėjų) yra pirmos ar antros grupės invalidas;
4.2.7. vaikams, kurių vienas iš tėvų yra moksleivis arba studentas ir mokosi dieniniame skyriuje;
4.2.8. vaikams, kurių tėvas atlieka tikrąją karinę tarnybą;
4.2.9. darbuotojų vaikams;
4.2.10. vaikams, kurių vieno iš tėvų darbovietė yra netoli švietimo įstaigos.
o ne del kitu priezasciu.
Tik noriu skaidrumo, o jo nematau, nes yra slepiami dokumentai.
QUOTE(Liniuka @ 2008 04 25, 07:21)
Na taip, as ta suprantu, tik noriu isitikint, kad tikrai pasislinko del to, kad atsirado daugiau nei 20 vaiku, kurie priklauso sioms kategorijoms
Liniuka, man, zinok, viename darzelyje parode tuos sarasus, bet jie buvo TOKIE "tvarkingi", kad as juose nieko nesusigaudziau....

Keista...ir as maciau sarasus ,bet jie tikrai tvarkingi - jokiu braukymu,jokiu taisymu...