Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

jei patvirtins iki 3metu,tai mes i darzeli eisim nuo 2011 smile.gif uoj,kad patvirtintu...noreciau dar su mazyliu pabuti... 4u.gif bet sodroj sake kad labai labai abejoja... unsure.gif smagu kad mamyciu atsirado,kuriu kleckai eis tais metais.tik va kad dvi grupes,neaisku kas i kurias paklius 4u.gif bet smagu susipazint butu,vistiek susitiksim maziukus pasiimdamos,ar eidamos vaikuciu pasirodymu ziuret mirksiukas.gif o jus is fabu esat?mes tai prie pat darzelio ir gyvenam,namas iskart ax.gif
user posted image
va mano vyriukas mazasis 4u.gif pasirodykit kaip jus atrodot,busimieji draugai ir drauges!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 10, 21:12)
jei patvirtins iki 3metu,tai mes i darzeli eisim nuo 2011 smile.gif uoj,kad patvirtintu...noreciau dar su mazyliu pabuti... 4u.gif bet sodroj sake kad labai labai abejoja... unsure.gif smagu kad mamyciu atsirado,kuriu kleckai eis tais metais.tik va kad dvi grupes,neaisku kas i kurias paklius 4u.gif bet smagu susipazint butu,vistiek susitiksim maziukus pasiimdamos,ar eidamos vaikuciu pasirodymu ziuret mirksiukas.gif o jus is fabu esat?mes tai prie pat darzelio ir gyvenam,namas iskart ax.gif
user posted image
va mano vyriukas mazasis 4u.gif pasirodykit kaip jus atrodot,busimieji draugai ir drauges!!! mirksiukas.gif

Mes yrgi iš Fabu iš 19 namo gal galim užverst nauja tema paviždžiui mamos 2010 Gndriukas arba siulikit kitus variabtus

Papildyta:
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 10, 21:12)
user posted image

Labai graražus vyrukas gaila kad neturim mergaites panašaus amžiaus bet ka gali žinoti , tai bendraujam clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 10 11, 00:08)
Mes yrgi  iš Fabu iš 19 namo gal galim užverst nauja tema  paviždžiui mamos 2010 Gndriukas arba siulikit kitus variabtus
Papildyta:

Labai graražus vyrukas gaila kad neturim mergaites panašaus amžiaus bet ka gali  žinoti , tai bendraujam clap.gif  thumbup.gif

o mes is 21namo thumbup.gif gal kada prasilenkem bevaiksciodamos 4u.gif tuoj sukursiu temele ir pranesiu kaip vadinas mirksiukas.gif
"2010m.rugsėjis"Gandriukas", Busimieji darzelinukai susidraugaukime;)" ,taip vadinasi nauja temele ax.gif Prisijunkite mamytes!!!tik gaila iskart nemokejau cia nuorodos ikelt,kad ieskot temos nereiktu...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiuke1: 11 spalio 2008 - 17:05
O mums darzelyje kolkas viskas labai gerai (tfu tfu tfu).Aisku,buvo jaunuolis ir apibraizytu veiduku parejes ,bet nedarau is to tragedijos.Vaikai tokie smile.gif -tai pykstasi,tai taikosi.
Mano jaunikaitis lanko lopselinuku grupe.Pradzioje asarodavo paliekamas,bet tik iki tol,kol mama duris uzdarydavo.Dabar lieka normaliai,be jokiu koncertu.
Manyciau,kad svarbiausia yra teveliu poziuris.Jau ne karta teko susidurti su isankstine nuostata,kad darzelis - tai labai blogai.Vaikas dar nepradejo lankyti ,o teveliai jau is anksto zino,kad aukletoja bus bloga,skriaus vaika ir t.t. Protingi psichologijos zurnalai sako,kad didziausia problema siuo atveju - patys tevai.Dazniausiai tokie,kurie darzelyje buvo skriaudziami,mano,kad ir ju vaikas bus skriaudziamas.
"Gandriukui" patikiu jau antra savo vaika,ir esu baisiai dekinga aukletojoms,kurios tikrai nuosirdziai dirba savo darba (na,bent jau as su kitokiomis nesusiduriau per tuos 4 metus,kol vyresnelis lanke si darzeli).Aisku,kai grupeje yra 20 ir daugiau pupu ,sunku ,todel kartais nosis lieka nenuvalyta,ar kelnytes isteptos,bet tikrai nedarau is to problemu wink.gif ,ir viskuo esu patenkinta smile.gif.
Taip kad,mamytes ir teveliai,nepanikuokit,i viska ziurekit paprasciau ,ir viskas bus ok.Atvirai pasakius,as manau,kad mano vaikui darzelyje yra tukstanti kartu geriau ,nei namuose su kokia aukle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 13 spalio 2008 - 09:29
Kokia pasyvi temuke doh.gif
O as noreciau pasidziaugt, kad kol kas darzelis daro gera ispudi. Mazoji eina dar tik antra savaite, bet panasu, kad patenkinta. Atsisveikinant asaru buna, bet kai tik uzsimeni namuose apie darzeli, iskart eina rengtis ir nori pas vaikus vaziuot. Labai saunios aukletojos. Noretume susipazint su kitais Zirniukais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 28, 13:36)
Kokia pasyvi temuke doh.gif
O as noreciau pasidziaugt, kad kol kas darzelis daro gera ispudi. Mazoji eina dar tik antra savaite, bet panasu, kad patenkinta. Atsisveikinant asaru buna, bet kai tik uzsimeni namuose apie darzeli, iskart eina rengtis ir nori pas vaikus vaziuot. Labai saunios aukletojos. Noretume susipazint su kitais Zirniukais drinks_cheers.gif

Sveiki, mes Zirniukai tongue.gif As - Ugniuko mama ax.gif Tik, kad mano berniukelis serga nesustodamas, tai jau praradau vilti, kad jis gris i darzeli, o as eisiu dirbt doh.gif Aukletojom mes irgi patenkinti labai, kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2008 10 30, 22:03)
Sveiki, mes Zirniukai  tongue.gif  As - Ugniuko mama  ax.gif  Tik, kad mano berniukelis serga nesustodamas, tai jau praradau vilti, kad jis gris i darzeli, o as eisiu dirbt  doh.gif Aukletojom mes irgi patenkinti labai, kol kas viskas  thumbup.gif

Pabandykit nusipirkti Rybumonil geriamosios vakcinos. Ji nepigi, bet daugumai vaikų tikrai sustiprina įmunitetą 4u.gif

Beje, Senelio Šalčio apsilankymas Žirniukų grupėje planuojamas gruodžio 16 d.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 10 30, 22:19)
Pabandykit nusipirkti Rybumonil geriamosios vakcinos. Ji nepigi, bet daugumai vaikų tikrai sustiprina įmunitetą  4u.gif

Beje, Senelio Šalčio apsilankymas Žirniukų grupėje planuojamas gruodžio 16 d.

Dabar geria vitaminus, zuvu taukus, tai kol kas uzteks. Bet aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2008 10 30, 22:03)
Sveiki, mes Zirniukai  tongue.gif  As - Ugniuko mama  ax.gif  Tik, kad mano berniukelis serga nesustodamas, tai jau praradau vilti, kad jis gris i darzeli, o as eisiu dirbt  doh.gif Aukletojom mes irgi patenkinti labai, kol kas viskas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nezinau vaiku vardu dar, dazniausiai vyras ir palieka, ir pasiima, tai tik is matymo kelis vaikus zinau, kuriuos anksciau atveda. Bet smagu, kad atsiliepe Zirniuko mama smile.gif
Atsakyti
Tiek to kolkas nieko nerasysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindija: 19 lapkričio 2008 - 10:25
QUOTE(sindija @ 2008 11 19, 11:25)
Tiek to kolkas nieko nerasysiu blush2.gif

Matyt nieko gero.Ir gerai darote,nes paskui aukletojos per susirinkimus ir siaip labai "mandagiai"atsiliepia.Pavardem neivardins,bet akimis "badis",kad visi suprastu apie ka kalbama.Negalima cia rasyti savo nuomones jei kas ir nepatinka.Reikia aukletojas liaupsinti,visaip girti ir meilikauti,nes po to...
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 11 19, 12:13)
Matyt nieko gero.Ir gerai darote,nes paskui aukletojos per susirinkimus ir siaip labai "mandagiai"atsiliepia.Pavardem neivardins,bet akimis "badis",kad visi suprastu apie ka kalbama.Negalima cia rasyti savo nuomones jei kas ir nepatinka.Reikia aukletojas liaupsinti,visaip girti ir meilikauti,nes po to...

drinks_cheers.gif taip ir pagalvojau,tik tiek,kad tai su aukletojom nesusija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindija: 19 lapkričio 2008 - 11:32