O mums darzelyje kolkas viskas labai gerai (tfu tfu tfu).Aisku,buvo jaunuolis ir apibraizytu veiduku parejes ,bet nedarau is to tragedijos.Vaikai tokie

-tai pykstasi,tai taikosi.
Mano jaunikaitis lanko lopselinuku grupe.Pradzioje asarodavo paliekamas,bet tik iki tol,kol mama duris uzdarydavo.Dabar lieka normaliai,be jokiu koncertu.
Manyciau,kad svarbiausia yra teveliu poziuris.Jau ne karta teko susidurti su isankstine nuostata,kad darzelis - tai labai blogai.Vaikas dar nepradejo lankyti ,o teveliai jau is anksto zino,kad aukletoja bus bloga,skriaus vaika ir t.t. Protingi psichologijos zurnalai sako,kad didziausia problema siuo atveju - patys tevai.Dazniausiai tokie,kurie darzelyje buvo skriaudziami,mano,kad ir ju vaikas bus skriaudziamas.
"Gandriukui" patikiu jau antra savo vaika,ir esu baisiai dekinga aukletojoms,kurios tikrai nuosirdziai dirba savo darba (na,bent jau as su kitokiomis nesusiduriau per tuos 4 metus,kol vyresnelis lanke si darzeli).Aisku,kai grupeje yra 20 ir daugiau pupu ,sunku ,todel kartais nosis lieka nenuvalyta,ar kelnytes isteptos,bet tikrai nedarau is to problemu

,ir viskuo esu patenkinta

.
Taip kad,mamytes ir teveliai,nepanikuokit,i viska ziurekit paprasciau ,ir viskas bus ok.Atvirai pasakius,as manau,kad mano vaikui darzelyje yra tukstanti kartu geriau ,nei namuose su kokia aukle.