Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

QUOTE(tefka @ 2009 02 18, 16:14)
Mums 2010 metu rugseji tai bus jau 3,2 m, tai tikiuosi, kad mus priims geguzi, bet noretusi anksciau. O jei ne tai eisiu kalnus versiu, o kas daryt, darbo tikrai nesiruosiu mest, aukliu samdyt irgi ne  unsure.gif

user posted image

O grupės formuojamos gegužės mėn.? g.gif Darželį (esame užsirašę 2009 metams) pradėsime lankyti nuo birželio 1d., bet ne nuo gegužės...
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 22, 00:45)
O grupės formuojamos gegužės mėn.? g.gif Darželį (esame užsirašę 2009 metams) pradėsime lankyti nuo birželio 1d., bet ne nuo gegužės...

Tiksliai nezinau, bet cia visur kitos mamos raso,kad grupes sudarineja geguzes ir rugsejo menesiais g.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 21, 22:45)

Nėra taip svarbu kada pradėsit lankyti, nes vistiek visi vaikučiai nepradeda lankyti vienu metu - direktorė preliminariai pasako kada konkrečiam vaikučiui pradėti lankyti, kad tiek vaikučiai, tiek auklėtojos spėtų adaptuotis ir priprasti vieni prie kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tefka @ 2009 02 22, 14:13)
Tiksliai nezinau, bet cia visur kitos mamos raso,kad grupes sudarineja geguzes ir rugsejo menesiais  g.gif  unsure.gif 

user posted image

Nežinau, kaip kitur, bet "Gandriuko" darželyje grupės (bent jau lopšelinukų) sudaromos birželio mėn. Pirmą birželio į grupę ateina 2 mažyliai, kitą dieną - dar 2 ... ir taip, kol susidaro visa grupė (maždaug - 25 vaikučiai).

QUOTE(kristik @ 2009 02 22, 14:19)
Nėra taip svarbu kada pradėsit lankyti, nes vistiek visi vaikučiai nepradeda lankyti vienu metu -  direktorė preliminariai pasako kada konkrečiam vaikučiui pradėti lankyti, kad tiek vaikučiai, tiek auklėtojos spėtų adaptuotis ir priprasti vieni prie kitų  mirksiukas.gif

Na, man tai būtų labai aktualu, kad mažius pradėtų lankyti nuo gegužės, bet grupė, deja, sudaroma tik nuo birželio pradžios...
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 22, 14:58)
Nežinau, kaip kitur, bet "Gandriuko" darželyje grupės (bent jau lopšelinukų) sudaromos birželio mėn. Pirmą birželio į grupę ateina 2 mažyliai, kitą dieną - dar 2 ... ir taip, kol susidaro visa grupė (maždaug  - 25 vaikučiai).
Na, man tai būtų labai aktualu, kad mažius pradėtų lankyti nuo gegužės, bet grupė, deja, sudaroma tik nuo birželio pradžios...

Jezai, 25 vaikai ir dar tokie maziukai doh.gif kada spet pampersus keist blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 02 22, 15:55)
Jezai, 25 vaikai ir dar tokie maziukai  doh.gif  kada spet pampersus keist  blink.gif

geriausia stengtis jau namuose pratint prie puodo. O siaip vaikus ten gana greit atpratina nuo pampersu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 22 vasario 2009 - 15:25
QUOTE(Savannaa @ 2009 02 22, 15:55)
Jezai, 25 vaikai ir dar tokie maziukai  doh.gif  kada spet pampersus keist  blink.gif

Aš apskritai neįsivaizduoju, kaip su tokia mažųjų gauja įmanoma tvarkytis: ką ten sauskelnės, jeigu pamaitinti, sužiūrėti ir t.t. suspėti reikia...

QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 02 22, 16:24)
geriausia stengtis jau namuose pratint prie puodo. O siaip vaikus ten gana greit atpratina nuo pampersu  thumbup.gif

Tam mes dar turime 3 mėn.... Stengiamės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 22 vasario 2009 - 22:17
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 22, 15:58)
Nežinau, kaip kitur, bet "Gandriuko" darželyje grupės (bent jau lopšelinukų) sudaromos birželio mėn. Pirmą birželio į grupę ateina 2 mažyliai, kitą dieną - dar 2 ... ir taip, kol susidaro visa grupė (maždaug  - 25 vaikučiai).

Na as tai isvis noreciau ji pradeti leisti i darzeli kai jam 2 su puse, t.y. kitu metu sausi. bet tai ka zinau kada papulsim g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 02 22, 16:24)
geriausia stengtis jau namuose pratint prie puodo. O siaip vaikus ten gana greit atpratina nuo pampersu  thumbup.gif

manoji jau koki menesi pradejo prasytis ant puoduko, toks palengvejimas. Valgo irgi pati, tai sakau jau pasiruose praktiskai eiti i darzeli, tik kad nepriima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 02 22, 14:55)

QUOTE(Ilcia @ 2009 02 22, 22:16)
Aš apskritai neįsivaizduoju, kaip su tokia mažųjų gauja įmanoma tvarkytis: ką ten sauskelnės, jeigu pamaitinti, sužiūrėti ir t.t. suspėti reikia...

mamytės nurimkit.... 4u.gif
ir aš pergyvenau,kaip čia bus su tais 25 vaikais grupėje...
bet žinokit, stebuklai, bet taip gerai susitvrako auklėtojos. kad net keista.... 4u.gif biggrin.gif
su pampersasi, be pampersų, koks skirtumas, valgyt moka, nemoka - jokio skirtumo, darželyje visko išmoksta per porą mėnesių... tongue.gif kaip jie tai padaro, niekas iš mūsų grupės mamų dar neišryškino... bigsmile.gif bet džiaugiamės...
bėje, dėl tų pampersų, juk nereikia 2 metų vaikui keisti pamperą kas 2 val. kaip naujagimiui.... tai spėja jos ten viską, ir į lauką su tokiais pypliais vaikšto kai oras leidžia ir muzikuoja ir šoka ir piešia kiekvieną dieną ar kokį kitą darbelį daro...
na, vienu žodžiu kažkokie stebuklai tie darželiai, aš manau, kad mamos tikrai tiek neužsiima su vaikais ir jie taip greitai neevoliucionuoja vaikai namie.
aš asmeniškai labai džiaugiuosi...

P.S. ir 25 vaikų grupėje dar niekuomet nebuvo, nors sąrašiniai 26. Daugiausia vaikų grupėje buvo kiek pamenu 19, o dažniausiai apie 15 būna.
sėkmės būsimiems darželinukams... ir jų mamytėms.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 26 vasario 2009 - 08:38
drakosa jus gal kartais saulyciu grupej? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 03 15, 19:22)
drakosa jus gal kartais saulyciu grupej? smile.gif

aha, mes iš ten... tongue.gif
o jūs iš ten pat? kaip "kolegos" vardas? biggrin.gif
Atsakyti